- 21 Haziran 2008
- 2.162
- 4
Evimde dünyalar güzeli bir tontonum var.4 yaşında bir kedi.Doğduğundan beri bizimle.Şu an 5.ayına girmek üzere olan bir hamileyim.Hepinizin tahmin edeceği gibi duyduğum ilk söz,bebek doğunca tontonumu ne yapacağımız?O da bize hayvandan evlat.İnsan evladını kapının önüne koyar mı?Bizim onu bırakmak aklımıza bile gelmez.Kısırlaştırılmış,düzenli aşıları vurulan tertemiz bir kuzucuk benim tontonum.Sadece beni paylaşamayacak kadar kıskanç.Hele ki evimize gelen genç erkeklere göz açtırmaz.kaydirigubbakcemile3.Merak ediyorum, bebeklerim geldikten sonra(bu arada ikiz hamilesiyım )nasıl davranacak?Bebekler emeklemeye başladığında tuvaletine,mama kaplarına yapışacaklar .bunlara nasıl çözüm bulacağım?Umarım tontonumun her gün yumak yumak uçuşan tüylerine de karnımdayken bağışıklık kazanırlar.Benim bebeklerim olacaklar onlar ,misafirin değil ki?Mutlaka çok ilgileneceğim bebeklerimle,tontonumla da tabi ki..Ama bebekleri kıskanıpta onlara zarar verir mi ?Dahası kendi psikolojisi ne olur?Aranızda bu konuda tecrübeli arkadaşlar var mı?