Evinde açılmayan, yatak olmayan koltuk takımı olanlar...

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
evinde açılmayan yatak olmayan koltuk takımı kullananlar, kullanışlımı?
benim salonum olmayacak istemiyorum bir tek oturma odam olacak ve beğendiğim tüm koltuklar da yatak olmuyor malesef :KK43:
benim gibi durumda olanlar nasıl çözüm buldunuz?
yatılı misafir geldiğinde falan çözümler nelerdir?
açılmayan mı açılanmı kullanışlı? çalışma odama bir tane kanepe düşünüyorum yeterlimidr sizce?

evinde açılmayan yatak olmayan koltuk takımı kullananlar, kullanışlımı?
Benim salonum olmayacak istemiyorum bir tek oturma odam olacak ve beğendiğim tüm koltuklar da yatak olmuyor malesef :KK43:
benim gibi durumda olanlar nasıl çözüm buldunuz?
Yatılı misafir geldiğinde falan çözümler nelerdir?
Açılmayan mı açılanmı kullanışlı? çalışma odama bir tane kanepe düşünüyorum yeterlimidr sizce?

cnm benden bahsedıyon
benmde acılmıyor birtane yer yatgımız var onu kullanıyoz
birde annem evdekı ranzayı vercek daha almadık gercı

Benim evimdeki hiçbir koltuk yatak olmuyor.Sadece arka minderleri alındığında 1'er kişi rahatlıkla yatıyor.Forumda evimin resimleri var orada görebilirsin koltuk takımlarımı.

hımm açılan yataklı koltuklar pek hoş durmadığından istediğim olsun açılmayan olsun diyorum bende :)
bi tane kanepe iş görür sanırım :) ama karar da veremedim açıkçası
esmy cim yerin varsa olur tabi neden olmasın
yasmink peki misafir gelince yatılı ne yapacaksın onuda düşünmek lazım ne gibi çözümün var

hımm açılan yataklı koltuklar pek hoş durmadığından istediğim olsun açılmayan olsun diyorum bende :)
bi tane kanepe iş görür sanırım :) ama karar da veremedim açıkçası
esmy cim yerin varsa olur tabi neden olmasın
yasmink peki misafir gelince yatılı ne yapacaksın onuda düşünmek lazım ne gibi çözümün var

Canım bize yatılı misafir pek gelmez.Geldiğinde de koltuklarda yatıyorlar artık :) Geniş çünkü koltuklarım rahatsız etmiyor.

aslında ewet yatılı misafir gelse gelse yılda bir gelir :)
ama işte ya gelirse gibi bi düşünce olunca :) herşeye hazırlıklı olmak lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım koltukların oturulan kısmı geniş olanlardan alırsan bir kişi rahatlıkla yatar.
birde çalışma odasına kanepe alacakmışşsın ooh yeter bence.

teşekkür ederim mandilin
hakılısın evet yeter değilmi koltuklarımı beğendim gibi size fotolarını ekleyeceğim yarın yeteri kadar genişmi bilemedim

Canım bence mutllaka açılır koltuk alman gerekli çünkü çok zor oluyor yatılıya gelindiğinde. Benim salonum açılmıyor ama keşke onuda diyorum açılan alsaymışım.

benimde ne salon takımım nede oturma odam yatak olmuyor ama yasminkin tarzında geniş benimkilerde henüz kullanmıyoruz ama çokta dert etmiyorum gelen misafir yıllık gelmiyor sonuçta en kötü ihitimal yere 2 yorgan serersin onun üstünde yatarlar kaldıki geniş koltuklar alırsan ona bile gerek kalmaz..

açılan al canım bence. almışken bir kere alınıyor ve en az 10 yılı gözden çıakrmak lazım yani hesaba katmak lazım. ilerde çocuk olunca falan iki aile birden kalmaya gelir. aynı oda yetmez. bence iki odanda da açılan koltuk al. ben öyle yaptım. gayet memnunum. hem tv izlerken de hep açıyoruz eşimle. ayrı koltuklara uzanmaktansa birini açıp beraber uzanarak tv izliyoruz.

bende yeni evliyim herseyim güzel olsun dedım ,yatagımım ne bazalı aldım ne de koltugumu acılan :))

salonda sadece bir tane koltugum yatak oluyor,çalısma odam da kanepem var ,oturma odamda kı köse takımımda cok geniş,ayrıca bır tane de şişme yatagım var :))

kaynanamda bir tane döşek vermişti o da var..

bize sadece annem ve kardesım geldı onlara da rahat rahat yetti:))

acılan almak en mantıklısı ama guzel model olmayınca ,olmuyor onlarda :))

kolay gelsın sana :)

Ben de ilk evlendiğimde senin gibi düşünmüştüm.Yataklı olmasın dedim hem deforme olmaz diye düşündüm. Ama sonra misafir geldiğinde sürekli problem oldu. Ve koltuklarımı daha eskimeden değiştirmek zorunda kaldım. ıki tane çekyat takımlı koltuk aldım. Bence açılabilir al. Benden tavsiye.

benim de salon takımım açılmıyor oturma odası almadım annem den ranzanın altını getirdik geçen kaynanamlar geldi bir de yer yatağı aldım annemden 2 kişiye böylelikle yer buldum salon koltuklarımın minderleri kalkınca geniş oluyor ama en çok 1 gece yatırırım misafiri yoksa bozulur diye korkarım benim evde uzun süreli ancak 2 kişiyi ağırlarım yani hiç de dert edemem kendime

Bende koltuk takımı alacağım zaman bu ikilemi çok yaşamıştım..
Yataklı koltuk alıp kullanışlı bir şeye mi sahip olayım.
Yoksa açılmayan şık bir koltuk takımına mı diye (zira açılanların pek şık modellerini bulamamıştım o zamanlar.)

Benim koltuklar devasa büyüklükte olduğu için yastıklarını kaldırınca tek kişilik yatak oluyor..Oturma odasındaki kanepede açıldığı için işimi görüyor..

Tabiki karar senin..

köşe takımı alabilirsin onlar açılıyor benim öyle.sonuçta ayda yılda birde olsa misafir geliyor ve rsahat etmeli tek kişilik koltukta yatırmak ayıp olur şahsen biri bana öyle yapsa birdaha gitmem o eve...herkesin düşüncesi farklı.annen baban kardeşlerin gelebilir eşinin ailesinden birisi çift olarak gelir ozaman ne yapcaksın...

canım yatak kısmı sana yatıya gelecek misafirlerin varsa işe yarar. ama altındaki baza çok işe yarıyor baya bi bir dağınıklık topluyor. benim evim küçük koltuk takımlarım benimde yataksız sandıksız sırf sandığı için değiştiricem takımımı sığamıyoruz çünkü. ama piyasada yatak olabilen koltuk takımları çekyat gibi duruyor. ben bir iki salon takımı beğendim klasik gibi onları sandıklı yaptırıcam

X