Hehehh canimm anlayislidir babalar bakma senn.. hele senin uzulmene hic dayanamazz anlat gitsinn
hayırlı olssuuuun şimdiden :))) öncelikle şunu söyleyim benim babamda acayip düşkünür bana ama ilişki konularında kızım birisi varsa söyle derdi hep 2 seneyi geçkin bir ilişkim var şuan tanıştı aileler falannasıl söylesem diye düşünüyordum hep sonra annem babam ben otururken ( annem biliyordu :)) x te şöyleydi gibi bir şey demiştim erkek arkadsmdan konu açtım yani sonra laf lafı açtı öğrendi :)) ilk başta inanmamıştı okul bitmişti ve evdeydim hep buyuzden yeni ilişki sandı galba hep evdesin kimi bulcan falan demişti ciddi olduğumu anlayınca biraz telaş yaptı sanki sonra akşam olduğunda gördüm ki annemle konusurken yakaladım duygulanmıstı baya ağlamaklı olmuştu kızımı alcaklar benden diye kıyamam sonra tanıştılar da sevdi allahtan güvenmeye başladı müstakbel damadına biz ayrı şehirlerdeyiz şimdi onun korkusu var başka yerde yaşarsam baya zor olcak onlar için
sen de söyle gitsin ilk başta baya duygulanıyorlar ben de nasıl desem dıyordum hep ama soyleyınce rahatladımsöyledıkten sonra bıze de haber ver
bende çok düşünmüştüm bi ara :)) anneme söyldim önce o da babama söyledi, aslında ben ikisine de aynı anda söylemeyi düşünüyodum ama böyle daha güzel oldu :)
ben de aynı durumdaydım, evin tek çocuğu :)
annemle babam zaten daha 2. görüşmemizde birisiyle olduğumu anlamışlardı sonra babam anneme sorsana ciddiler mi diye sormuş; annem konuyu açtı ben de durumu bildirdim. yazlığa gideceklerdi 6 ay yoktular, annemde tanışmak isteriz dedi. bir akşam yemeğe aldık öyle tanıştılar. sonra 6 ay zaten tatile gittiler döndüklerinde nişan yaptık derken 76 gün sonra düğünüm var.
annene durumu anlatırsan, o güzel tampon bölge görevi yapar.
az çok bilirsiniz yaklaşık bir yıllık ilişkimiz var ve nasipse yaza isteme falan olacak ama ben babama daha diyemedim hoş biliyor gibi ya neyse... babam aslında serttir belkide öyle görünmeye çalışır tek bildiğim bana çoook bağlı olduğu.her zaman biz arkadaşız çekinme der.ama gel gör ki iş ciddi gel de çekinme...:18: sizden isteğim şu görmüş geçirmiş arkadaşlarım bana yardım edin nasıl söyleyeceğim... ilk olarak ben tek çocuğum önüm arkam sağım solun sobe hesabıbabam bana çoook bağlı... bende ona tabi hele bi yardım edin bana nasıl diyeyim...:44:
herkesin evladı kendine kıymetlidir, ne zorluklar çekilerek belli bir yaşa getiriliyor bir evlat.
ben de evin tek kızıyım ve benim babam da anlıyorum.henüz konuşmadım.bu sefer biraz daha cesaretsizim açıkçası.:26:
ama her baba gibi o da kızının mutluluğunu ister biliyorum.ömür boyunca anne baba yanımızda olamıyor.onlar da farkında bunun ve
iyi bir insanla birlikte bir ömre baş koymayı onlar da bizim kadar ister .en azından ben babam ve annemden bunu görüyorum.tüm olgunlukları
ile yanımdalar.Allah sevdiğimiz hiç kimseyi başımızdan eksik etmesin.
hayırlı uğurlu olsun şimdiden :123:
Evin istersen tek evladı ol istersen ardından 10 kız daha olsun evlat eminim ki bambaşkadır.
Bizimde babamla aramda çok farklı bir ilişki vardır. Evlenceğimi de önce annem söyledi zaten hemen babam beni çağırdı sordu kimdir nedir nasıldır diye 10*15 dakika sohbet ettik anlattım eşimi böyle böyle diye...
zaten güveni sonsuzdu. sonra babama sen bişey yapma ama içinde rahat olsun gitsin dayım tanışsın bide o görsün konuşsun dedim. öyle öyle oldu söyledikten 1 ay sonra falan istemeye geldiler şimdi 1,5 yıllık evliyim :125:
babalar hassas oluyor en güzeli kendini toparla söyleceklerini düşün taşın ölç tart çık karşısına anlat ilişkini..
Elbette her babanın evldı kendine kıymetlidir . Allah hepimize yrdm etsin o zaman ne diyelim
Çok sağol canım Allah razı olsun . Rabbim sizi de bir ömür mutlu mesut etsin. Bende diyorum ki şöyle yapayım söyleyeyim kendim böyle böyle diye sonra elbette son söz senin gelsin gör tanış sen de tanı biraz sonra eğer sende münasip görürsen yaz sonu gibi ziyaret etmek istiyorlar diyeyim. sizce uygun mudur?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?