- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Bankaya bir gidiyormuş hesap boş! Olamaz mı? Olabilir.nişanlının arabası satılmış ve bir de ortak birikimleri toplam 100 binmiş
nişanlının hesabında duruyormuş
hesabın kartı bilin bakalım kimdeymiş
tabii ki eniştede
Heh işte benim de tam olarak anlatöaya çalıştığım şey bu.
Sen tapabilirsin ona, ama ben evimizle alakalı her şeyin bizim elimizde olmasını istiyorum.
Daha geçen görümce bununla ilgili laf sokmuştu, konumda anlatmıştım.
Halamla konuştum bugün, benim de gelinim ortada bir şey yokken tapu benim diye tuttursa ben de istemezdimd edi.
Ben de diyorum ki tapu benim üstüme olmaz da kp nin üstüne olur, hiç farketmez.
Beni huylandıran ADI BATASICA ENİŞTE
Henüz nisanliyken kızın ne kadar parası var biliyorlar ya şaka gibi. Ellerine saymış bir de!Ben anlamıyorum bazı kısımları. Nişanlınızın pantolonunu ütülüyormuşsunuz. Nerede? Kayınvalidenizde mi yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız neden siz ütülüyorsunuz, onlara her gün mü gidiyorsunuz?
Nişanlınız askerde yanılmıyorsam. Evi kimle bakıyorsunuz? Nişanlınız da o evde oturmayacak mı?
Lütfen yanlış anlamayın ama henüz nişanlıyken bu kadar iç içe olmanız yanlış olmuş .Kendi yaşayacağı eve karar vermiyorsa nişanlınız yanlış anlamadıysam, bu kadar büyük bir kararı bile ailesine bırakıyorsa başka kararlarda da sorun yaşayacaksınız ilerde.
Kendinizi ezdiriyorsunuz da aileniz neden sesini çıkartmıyor? Öyle saçma şey mi olur neden demiyorlar? Aranız bozulmasın diye susmaları ufak sürtüşmelerde olabilir ama bu oldukça ciddi bir konu.
Umarım bu yazdıklarınızın hiçbiri gerçekleşmez. Yazık olacak size.
Henüz nisanliyken kızın ne kadar parası var biliyorlar ya şaka gibi. Ellerine saymış bir de!
Hadi düğün için salon tutulmuş diye 1 ay Sonra mecbur olacak dedi, nikah niye öne alınmıyor acaba. Nikah yapıp evi kendi üstüne rahatlıkla alabilirdi zaten ortak olacak nikahtan sonra. Fazla naif düşünüyor, evlenemden boşanma ihtimalini mi dusuneyim diyor ama karşısındaki düşünüyor işte.Konu sahibi iyi niyetli yaklaşıp istemeden de olsa çok fazla taviz vermiş.
Aynen,mesela ben böyle bir şeye mecburen girmek zorunda kalsam,sonra başka şekilde çözülse,sevinçten eteklerim zil çalar.Dünyanın bin türlü hali var çünki.Enişte de bir acayip kredi üstüne çekilmeyecek diye mi kırılıyor çok mu salak bu enişte nedir yani !! Biri benim adıma kredi çekmek isteyecek sonra vazgeçecek!! diye ben kırılıcam ne saçma .bence onlar ev senin üstüne olmasın diye bahane uyduruyorlar sende madem yap nikahını al evini bu saçmalık bitsin..birde çok sessiz kalma gerekirse sen onu it yerine koy bazen nişanlını araya sokmadan meseleyi hallet gerekirse dişini göster seni sindirmeye çalışmasın
Krediyi siz çekin tapu da eşinizle sizin üzerinizde olsun ortak tapu. Sonuçta krediyi ikiniz ödeyeceksiniz. Ayrıca tapu sizin üzerinize olacak diye bu kadar terbiyesizlik yapıyorlar. Gidin bankaya çıkabilir mi çıkmaz mı diye konuşun daha önce o bölgede çıkanlardan bilgi alırsınız.Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Annem nişanlımın hatrı için sustu, gözlerinin içine baktım resmen.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Neyse gittik bir şekilde mal sahibi emlakçı biz.
Kredi konusu açıldı, enişten çeker dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Teyzesi de dediki Gebere Jackson krediyi çekersen TAPU ONUN ÜSTÜNE Mİ OLACAK ?
Kv de evet dedi.
Yok yok enişte çeksin dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Oda oğlum eniştene çek dedim, şimdi ona çektirmezsek küser kırılır demiş.
Ve bu konu ben çekicem diyte kapandı.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
Akşamında bişey lazımdı aradım itle konuşur gibi konuştu.
Nişanlıma patladım bende, kırılıyorum anlıyo musun dedim.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
Kendi malımı kendi üstüme yaptıracağım diye çekinir oldum.
Gece hiç uyumadım gözlerim şiş, ağlamadım uykusuzluktan, ağlamıycam da.
Ne yapayım bu saatten sonra, nişanlımla da aram bozuluyor yavaş yavaş.
Lanet olsun alın evinizi ne yapıyorsanız yapın mı diyeyim, yoksa direteyimmi?
Kiraya çık demeyin 100bini elimizden alırlar, başka seçenek üretelim.
Çok yoruldum çok
Aynen de öyle diyecek sende zamanında buna izin verdin diye kriz geçirip boşanma noktasına gideceksin.Daha tapunun fotokopisi elimdeyken bila laf soktular.
Ya her şeyi geç, görümce evime gelse hohoho bu ev kocamın dese ben sinir krizi geçiririm
Ucuz hesaplar büyük kayıplara yol açar. Nişanlın da sıkıntı bu taviz cok fazla ve saçma. Simdi bu sekilde bu olaya taviz veren sonra hangi olaylarda bu sekilde pasif örnekler sergiler kim bilir. Açıkçası nişanlınin tavrina gore tepki ver derim.Geçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
İki gün önce benim ailem ve nişanlımın ailesi oturyorduk, çocuklar ev bakıyor muhabbeti geçti, Kv ' Ay enişteside gitsin onlar bir şeyden anlamaz' dedi.
Dün de evi beğendik yeri güzel, pazarlık için kv'yi aldık, enişten gelsin de o halleder dedi.
Bana da çıkıyor ben çekeyim, yarın evi üstümüze aldığımızda bir daha masraf dedim.
Yok enişte çeksin, dedi.
Kv de evet dedi.
Suratımı astım, hiç konuşmadım, Kv'nin emlakçıda ve evde 8 lafından 9u enişten çeksin yarın hallet, gelsin o baksın o beğenirse halledelim dedi.
En son patladım nişanlıma, bana güvenmiyorlarsa ben de eniştene güvenmiyorum dedim.
Annesini kenara çekti, sizin ona güvenmediğinizi düşünmüş neden böyle yapıyosun demiş.
Kv benimle konuşmadı, nişanlımın pantolonunu ütüleyecektim, pantolonu bana resmen fırlattı, evden kovarcasına hareket etti.
'Ben arada kalıyorum, buraya bin bir hevesle geldim, konuştum annemle işte daha ne yapayım, senin kredi çıkıyorsa gizliden sorduralım, enişteme birden söylemeyelim üzülür, şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Çok yoruldum çok
parayı siz ödeyeceksiniz ama ev enişte beyin üzerine olacak oh ne ala . gün gelip kötü olursanız çıkın evimden dediğinde ne yapacaksınızGeçen size bahsettiğim ev olmadı, karşı taraf caydı.
Yok enişte çeksin, dedi.
Kv de evet dedi.
Çok yoruldum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?