evin tapusunun eniştenin üzerine olması

ya böyle pısırık ve ikiyüzlü bi adamla ben yapamazdım ya

parayı siz nişanlınla biriktirceksiniz. para adamın parası. kaç yaşında adam. ailesine biz böyle yapacağız dese kimse bir şey diyemez.

kusura bakma ama içimden bi ses bu fikir nişanlından çıktı sana ayak yapıyor gibi geliyor bana.

ben beni daha başından ezdiren bi adamla bir ömür geçirmeyi düşünemezdim

ve tecrübelerim şunu söylüyor bu adamla evlenirsen bu güvensizlik ömrünce içinde yara kalacak ve mutlu olamayacaksın bence

ben böyle bi ortamda

ya evi evlenmeden benim üzerime yaparsın

ya da evlilik iptal der çıkardım

dışardan paragözlük gibi görünüyor bu dediğim ama aksine bu kadar iğrençliği ikiyüzlülüğü fesatlığı kumpası tamamen bitirmenin ve içini rahat ettirmenin tek yolu bu.

eğer razı gelmezse de zaten verilmiş sadakam varmış inek gibi sağmaya köle arıyorlarmış ďiye düşünüp kurtulmuş olursun

enişte nedir ya damadı heralde dimi kızının kocası.
borcu kim ödiycekse krediyi o çeksin sonuçta ev çekenin üstüne
oluyosa borcunu da o ödiycek ödemiyceğine göre evde sizin üzerinize olıcak krediyi çekiceksiniz
bunu kimseye açıklama yapmak yada kabul ettirmek zorunda değilsiniz.şimdi zaten gelirler birleştiriyorlar 2 kişiye ortak oluyor nişanlınla senin üzerine olur ayrılırsanız allah korusun bölüşürsünüz olur biter..

bu atarı bana değil gereken yerlere yapmalısınız

Nişanlının ailesinin tek derdi yarın öbür gün birşey olursa 'o ev bizim' demek için. Velev ki yarın öbür gün boşanmaya kalkarsanız söz sahibi siz olmayın diye çabalıyorlar. Daha evlenmeden boşanma aşamasını düşünüyorlar. ASLAAAA böyle birşeye izin vermee. Ev sizin, tapu sizin. ASLAAA ASLAAA ASLAAA ! Enişte kim ya o kim oluyor?

Sen bu evlenme fikrini tekrar gözden geçir derim. Bugün senin evini sana vermeyen yarın senin çocuğuna sana vermez.

Evlenmeden boşanırma hesabı yapan aileden hayır gelmiyor.eski eşimin küçük bir evi vardı benimde nir miktar nakit param. Sevgiliyken evimi satarım dedi bende nakitimi koyarım bir ev alırız dedik.bizin nişan oldu annesi babası biz evi sattırmayız diye tutturdular.ikna etmeye çalıştım olmadı bir sürü tantana benimki de arada kaldı.annesinin babasının sözünden çıkamadı bana da söz verdi dügün olsun 6 ay sonra evi alalim dedi. Düğün oldu ev lafını duyunca adam çıldırıyordu. Ben hiç birşeye karışmam ev istiyorsan kredi çek kendin al ben katışmam dedi.bir buçuk yıl evli kaldık. Şimdi boşanıyoruz.
Anlıycagın tek derdi boşanma olursa malıma zarar gelmesin.malına zarar gelmedi ama boşandık. Aile bu tarz konularda uyanık olursa oğlunun aklına yerleştiriyor.tabi kurttanda kuzu doğmuyor.tapu meselesi bir şekilde çözülür lakin zihniyetleri çok kötü.sana güvenmiyorlar.iyi düşünmelisin.artı nişanlın arada kalmamış tarafı belli.

Bence de ayak, ayak, ayak

gerçekleri tokat gibi görmen hoş olmasa da çok sevindim ,dediğimin arkasındayım böyle bir aileye gelin gitmek istediğinden emin misin ?çünkü nişanlın yanında bi,le duramayacak haldeyken yanlış anlama ama adam demek hoş olmuyo

Demek sen dışarıdan olduğun için sana güvenip evi senin üstüne yapamazlarmış,öyle mi?Deseydin ya "ulan siz benim babamın oğlu musunuz,peki ben size neden güveneyim?" diye.Adamlara bak ya benim ödeyeceğim krediyle ev alacağım ama güvenip üstüme yapmayacaklar!

Yapma ya derler Ada'ma,ananızın en akıllı çocuğu siz misiniz derler adama!

Evi ben eşşek gibi çalışarak kazandığım parayla ödeyeceğim.Hem peşinatta hem taksitlerde payım olacak Aslan gibi.Aileden miras kalsa üstüne yapmak istemeseler -bu hareket de şık olmaz ama- bir derece anlarım.Adamlara bak ya uyanıklıkta aşmışlar.Her yolu hesap edip düşünmüşler.Nişanlı da gelmiş ezik ezik ortadayım diyor.Bunlarla hiçbir işe girilmez arkadaşım.

Sen aileye hiç suç bulma.Elin iyisi köpeğin dayısı olmaz demişler.Nişanlına bak sen asıl.Hala bu adamla evlenme niyetinde olmana inanamıyorum.Bas şuna tekmeyi de cin olmadan Ada'm çarpmak neymiş görsün!

Sinirden deliricem ya

iddia ediyorum annen aradıktan sonra nişanlın nişanlının annesi veyahut o aileden birisi akşam olmadan seni arayıp iyice çirkefleşecek.

++++++1000000000000

DİRENECEKSİN CANIM ENİŞTE KİM OLUYORDA SENİN EVİNİN KREDİSİNİ ÇEKİYOR NİŞANLINADA KV DE SÖYLE LAFINI HEM ÖDEYİM HEMDE EV BAŞKASININ ÜSTÜNE VE DAHA ŞİMDİDEN KV NİN ERECEĞİNİZ KARARARA MÜDAHALESİNİ ENGELLEMELİSİN YOKSA İLERDE DE İŞİN ZOR ENİŞTE İLE İŞLERİNİZE SÜREKLİ MÜDAHALE OLUR

Resmen bunlar gece gündüz ev senin üstüne olmasın die konuşuyorlar. ve nişanlınada bunu kabullendirmişler. Arada resmiyet yok diyorlar, sen de aynı şekilde düşün sendede resmiyet yok. onlarda resmiyet yokda sende varmı?
Sen nasıl kabulleniyorsun pantolonu sana fırlatmasını ve itle konuşur gibi konuşmasını...
Ayrıca bırak nişanlının pantolonunu kv ütülesin sen neden ütülüyorsun. madem resmiyet yokmuş sende oyunu kuralına göre oyna. Ayrıca böyle evlenmeden kendinizi iş için ortaya atıyorsunuz onlarda kendilerini bişey zannedip böyle davranıyorlar.
Nişanlın seni gayet güzel kırıyorda eniştesi kırılır die maaşallah ailece çekiniyorlar.
gözünü dört aç, bu evliliğin sonu boşanma...
sen çalışmasan bunlar sana ne ekmek yedirir ne su içirir. Damızlık gibi seni görüyorlar. evde senin üzerine olmayacak. şimdiden afra tafra başlamış.
nişanlın bu durumda sakin kalıyorsa tek bi neden var. Eğer evi kabul etmezsen evlilikten cayma ihtimaline karşı seni zorlamıyor ve bırakman için bi açık kapı bırakıyorlar.
Ailelerimiz bizi okuttu, geliştirdi, besledi, büyüttü. fakat işte bu tarz insanların önünde eğiliyoruz. vallahi bize ayıp ailemize ayıp en büyük ayıpda kendimize...
bu kv evlendikten sonra verem eder ayrıca.

Ben biriktirdigim ceyrekleri senin birikiminle birlestirirken hic aklima ya ayrilirsak diye gelmemisti.

Krediyi sen cekseydin ev senin uzerine olsaydi yine ya ayrilirsak diye aklima gelmezdi.

Yazik sen benim sana guvendigim kadar bana guvenememissin.

Deseydiniz.

Çok haklısınız

Hala anlamadın değil mi? İleride boşanırsanız ev üzerinde hiç hak iddia edeme hepsi eşine kalsın istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…