Çok endişe ediyorsanız eğer komşunuza rica edin ana şalterden sizinkini indirsin ama buzdolabı da durur bilginizeiyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden...
Hiç bir şey olmaz merak etme benim bilerek bırakmışlığım var 1 haftadan da fazlaiyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Tavanınız ahşap değilse ve evinizin elektrik tesisatı eski değilse bence hiçbirşey olmaz.. Bir hafta değil ama 5 gün açık kalan lambam oldu bir sorun çıkmadı hemde salon lambası 5 adet ampul yanar vaziyette bırakıp çıkmış sevgili eşimiyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Ölmüş falan olmasınlarBizim karşı komşulardan biri yabancı, yazlıkçı. Sanırım korona olayları filan yasak gelmesin bilmem ne, ülkelerine mi döndüler ne yaptılar artık bilemeyeceğim. En son temmuz-ağustosta gördüm sanırım kendilerini, balkonun ışığını açık bırakmışlar, 4 ay oluyor ve o ışık hala yanıyor.
Patlar söner diye umuyordum (Çünkü doğrudan yatak odama dolan beyaz bir ışık, arka balkon), yanıyor, yağmur yağdı şimşek çaktı yine yanıyor yine yanıyor, hiçbir şey olduğu yok.
Ölmüş falan olmasınlar
Evin tesisatından pek emin değilim eski mi yeni mi maalesefTavanınız ahşap değilse ve evinizin elektrik tesisatı eski değilse bence hiçbirşey olmaz.. Bir hafta değil ama 5 gün açık kalan lambam oldu bir sorun çıkmadı hemde salon lambası 5 adet ampul yanar vaziyette bırakıp çıkmış sevgili eşimKonu ile alakasız ama şuan tekrar sinirlendim düşününce.. normalde 5 tanesini ben aydınlık istiyorum dediğim halde asla açmayan bir insan evden çıkarken neden beşinide açıp çıkar ki
Hiçbir şey olmaz. Teyzem kedisini 3 günlüğüne bırakıp başka şehre gitmişti. Bu pandemi çıktı şehirler arası yasak geldi dönemedi 1 ay kadar. Allahtan komşusuna anahtar bırakmış kediye her gün gelip baktılar ama kombi de lamba da açık kaldı o kadar zaman hiçbir şey olmadıiyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Sapan Yok mu at bi taş sönsünMuhtemelen hırsızlığa karşı bir önlem olarak açık bırakıp gitmişler, camlarım kirli kusura bakmayın yeni yağmur yağdı, vaziyet bu. 4 aydır hiçbir şey olmadı lambalara :/
Binanız çok mu eski..? 30 40 yıllık bir bina mı mesela?? Bende çok anlamam aslında ama yeni tesisatları için daha güvenli diyorlar o yüzen öyle söyledimEvin tesisatından pek emin değilim eski mi yeni mi maalesef
Sapan Yok mu at bi taş sönsün