Evin lambasi 1 hafta açik kalirsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
iyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden...

Olmaz. Devrelerde aşırı yüklenme olursa yangın çıkacak kadar sigorta atar zaten. Faturayı da etkilemez. Evin çok eski ,topraklaması falan olmayan bir bina değilse hiç düşünme bile.

iyi akşamlar:)1 haftaliğina evde olmayacağım. Lambayı açık unutup çıkmışım. Evime uzak olduğum için kapatma şansım da yok, herhangi bir tehlike olur mu. Aşırı ısınmadan kısa devre yangın vs.? İnternette biraz araştırınca yangın filan çıkabildiğini gördüm biraz tedirgin oldum.
Çok endişe ediyorsanız eğer komşunuza rica edin ana şalterden sizinkini indirsin ama buzdolabı da durur bilginize

Hiç bir şey olmaz merak etme benim bilerek bırakmışlığım var 1 haftadan da fazla 😁

Bizim karşı komşulardan biri yabancı, yazlıkçı. Sanırım korona olayları filan yasak gelmesin bilmem ne, ülkelerine mi döndüler ne yaptılar artık bilemeyeceğim. En son temmuz-ağustosta gördüm sanırım kendilerini, balkonun ışığını açık bırakmışlar, 4 ay oluyor ve o ışık hala yanıyor.

Patlar söner diye umuyordum (Çünkü doğrudan yatak odama dolan beyaz bir ışık, arka balkon), yanıyor, yağmur yağdı şimşek çaktı yine yanıyor yine yanıyor, hiçbir şey olduğu yok.

Tavanınız ahşap değilse ve evinizin elektrik tesisatı eski değilse bence hiçbirşey olmaz.. Bir hafta değil ama 5 gün açık kalan lambam oldu bir sorun çıkmadı hemde salon lambası 5 adet ampul yanar vaziyette bırakıp çıkmış sevgili eşim😂 Konu ile alakasız ama şuan tekrar sinirlendim düşününce.. normalde 5 tanesini ben aydınlık istiyorum dediğim halde asla açmayan bir insan evden çıkarken neden beşinide açıp çıkar ki🤔

Bizim karşı komşulardan biri yabancı, yazlıkçı. Sanırım korona olayları filan yasak gelmesin bilmem ne, ülkelerine mi döndüler ne yaptılar artık bilemeyeceğim. En son temmuz-ağustosta gördüm sanırım kendilerini, balkonun ışığını açık bırakmışlar, 4 ay oluyor ve o ışık hala yanıyor.

Patlar söner diye umuyordum (Çünkü doğrudan yatak odama dolan beyaz bir ışık, arka balkon), yanıyor, yağmur yağdı şimşek çaktı yine yanıyor yine yanıyor, hiçbir şey olduğu yok.
Ölmüş falan olmasınlar

Ölmüş falan olmasınlar

Muhtemelen hırsızlığa karşı bir önlem olarak açık bırakıp gitmişler, camlarım kirli kusura bakmayın yeni yağmur yağdı, vaziyet bu. 4 aydır hiçbir şey olmadı lambalara :/

Eklentiler

• DSC_0086.JPG
    DSC_0086.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 378
Tavanınız ahşap değilse ve evinizin elektrik tesisatı eski değilse bence hiçbirşey olmaz.. Bir hafta değil ama 5 gün açık kalan lambam oldu bir sorun çıkmadı hemde salon lambası 5 adet ampul yanar vaziyette bırakıp çıkmış sevgili eşim😂 Konu ile alakasız ama şuan tekrar sinirlendim düşününce.. normalde 5 tanesini ben aydınlık istiyorum dediğim halde asla açmayan bir insan evden çıkarken neden beşinide açıp çıkar ki🤔
Evin tesisatından pek emin değilim eski mi yeni mi maalesef :KK43:

Hiç merak etmeyin bir şey olmaz eskiden babam yazlığa giderken salonun ışığını 1 ay boyunca açık kalcak şekilde bırakırdı hırsızlara evde biri var izlenimi vermek için 😀

10 gün kadar bende açık bırakıp şehir dışına çıktığım oldu bi sorun olmadı umarim sizde sorun yaşamazsınız

Hiçbir şey olmaz. Teyzem kedisini 3 günlüğüne bırakıp başka şehre gitmişti. Bu pandemi çıktı şehirler arası yasak geldi dönemedi 1 ay kadar. Allahtan komşusuna anahtar bırakmış kediye her gün gelip baktılar ama kombi de lamba da açık kaldı o kadar zaman hiçbir şey olmadı

Memlekete gitmiştik 1 haftalığına, döndüğümüzde elimi yüzümü yıkayayım dıye banyoya girdiğimde ışığın açık oldugunu farkettım o_O Eski bina değil evim ama yıne de şükür sorun olmadı. Faturaya da cok ciddi anlamda yansıma olmadı. Elinizden birsey gelmiyorsa Allaha dua edin, içinizi rahat tutun. Birsey olsa yangın gibi, konu komsu bır sekılde farkeder ulasır sıze dıye dusunuyorum.

Sapan Yok mu at bi taş sönsün :KK53:

Ne yalan söyleyeyim aklıma geldi, bi patates soğan bi şey atsam patlatsam mı diye ama işte, komşuluktur, ayıbdır Gangsta söz verdin kendine, medeni insan olacaktın unutma dedim. Neticede spot ışığı kurmadılar, ben de göz bandı çekiyorum artık napim. 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X