Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikirlerinize ihtiyacım var?
Evin kaba temizliğinde temizliği kolaylaştırıcak kullandığınız temizlik ürünü veya başka bişey var mı acaba??
Fikirlerinize ihtiyacım var?
Evin kaba temizliğinde temizliği kolaylaştırıcak kullandığınız temizlik ürünü veya başka bişey var mı acaba??
İnşaattan sonra oluyo ya
Spatula alabilirsin yerdeki çimento ya da boya kalıntılarını temizlemek için, bulaşık tellerinden ve bulaşık süngerlerinden alabilirsin fayanslardaki ve kapıdaki boyaları temizlemek için... Bol temizlik bezleri![]()
Anladım,çok sağolunn :)) Tuz ruhu kullansam nasıl olur acaba? Çıkardığını duymuştum da kötü mü olur diye düşünmekteyim
Anladım,çok sağolunn :)) Tuz ruhu kullansam nasıl olur acaba? Çıkardığını duymuştum da kötü mü olur diye düşünmekteyim
Onlari cikarabilmek icin fayanslarin yüzeyine zarar vermeyen cimento kalinti ilaclari satiliyor gönül rahatligiylada kullanabilirsin korkmadan ben evimin insaatindan sonra duvar fayanslari ve yer fayanslari icin almistim ve hic yorulmadan cok kisa sürede temizlemistim.. Kapilar ve camlara sicrayan boyalar icinde ilaci satiliyor onlarda cok pratikler kesinlikle tavsiye ederim...
Tuz ruhunu nerde kullanacaksınız? Tuz ruhu fayans aralarındaki dolgulara zarar verir diye düşünüyorum bir de çok ağır kokusu onun size yazık ciğerleriniz yanar allah korusun![]()
Tuz ruhunun kokusu çok zararlı. Kullanmayın. Top halinde metal teller var. onlar da beton artıklarını çok rahat çıkarıyor.
Çok çok teşekkürler böyle bişey arıyodum işte :) nereden bulabilirim acaba? bide ismini alsam?
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Bauhaus gibi yerlerde yada boya veya insaat malzemeleri satan yerlerde bu tür temizlik ilaclarindan satiyorlar cok rahat temin edebilirsin ve gercekten fayanslarini tellerle yada cok agir ilaclarla zedelemeden ve kendini yormadan halledebilirsin
mesela bunun gibi
http://www.modacar.com.tr/ProductImages/95616/Botm842004_282.jpg
Mardin'deyim canım maalsef yok burda..Umarım bulurum:) Çok çok sağol Allah razı olsunn
hmm anliyorum insallah bulursun da yorulmadan kurtulursun tüm islerinden umarim.. amin cümlemizden razi olsun Rabbim cok tesekkürler ve kolay gelsin simdiden:)
hmm anliyorum insallah bulursun da yorulmadan kurtulursun tüm islerinden umarim.. amin cümlemizden razi olsun Rabbim cok tesekkürler ve kolay gelsin simdiden:)
canım çok dikkatli olmak kaydıyla boya lekeleri için tiner kullanabilrisin ama eldiven maske filan tak dirak soluma uzun süre başında durma maddenin hızlıca sil geç,sonra deterjanlı sonra duru suyla geç,kolay gelsin
kuzu bu ıs ıcın en guzel temızlık maddesı PORÇÖZ diye bısey pahalı degıl dok beklet fayansların uzerınde tortu halınde cıkıyor pıslık, eldıven kullan mutlaka tuz ruhundan daha ıyıdır.![]()