- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen..