evimizin oturma odası =)

GzdBky

o9.o9.o9
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
2.010
32
merhaba hanımlar
yeni taşındığımız evimizin oturma odasını sizlerle paylaşmak istedim
diğer bölümleride en kısa zamanda ekleyeceğim
şimdilik birkaç fotoğraf çektim
evimiz ufak tefek ama çok şükür yerleştik
değişecek ufak detaylar var yalnız genel hatlarıyla aynı kalacak oda dizaynı
fikirlerinize açığım:KK16:

ev kullanılmamış sıfır daireydi ama gördüğünüz herşey yeniden değiştirildi
kalebourlar laminatlar duvar rengi kapılar aklınıza gelebilcek herşey bizim zevkimize göre yenilendi
yemek masası üzerindeki vazo ve çiçekler ordan kalkacak çiçeklerimiz eski evden geldi annem atacaktı aslında ama ben kıyamadım vazomuzda nerdeyse benimle yaşıt bebekliğimin vazosu:KK1:
pek olmadılar ama çiçekleri içine yerleştirdim
içinede renkli taşlardan koydum çiçekler sallanmasın diye ama dediğim gibi kaldırıcam yalnız çiçekleri ve vazoyu nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum
raflardan birinin dizaynıda bir tuhaf oldu içimize sinmedi şu kozalaklar falan olan orayada yeni biblolar süsler falan alınacak ordakiler kaldırılacak
tv sehpasıda çok gözümü yoruyor ıvır zıvır doldu gibi
ordaki birkaç parça şeyide kaldırıcam
ordaki kılıç da anneannemin napıcam ben bunu diyip çöpe atmaya kalkığı kılıç:KK52:
son anda atma atma ver bana diyip kaptım diktim saksıya ama o da orda olmadı gibi alabileceğim bir yerde yok
birde yanında yerde saksıda büyük bir çiçek var onu çekmemişim ikisi yan yana pek olmadı
unutmadan birde tekli koltuğumuz yok odamızda görüldüğü gibi takımımızı bozmak zorunda kaldık çünkü koltuk sığmadı odaya
oda küçük olduğundan ve yemek masasıda koyduğumuzdan tekli koltuk ortada kaldı
onu mutfağa aldık mecbur
yemek masasının olduğu duvarada büyük bir ayna düşünüyorduk ama vazgeçtik evin diğer bölümlerinde hep büyük büyük aynalar var
oraya pembeli lilalı bir tablo düşünüyoruz
en sondaki melekler ve güllü aynadan hol den
çekmiştim ekleyeyim dedim:KK1::KK1:

şimdilik beni rahatsız edenler bunlar sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Rabbim herkese küçükte olsa büyükte olsa ağız tadıyla oturabileceği,sağlığı,huzuru yerinde olabileceği evler nasip etsin inşallah

Eklentiler

• $2013-05-18 17.04.13.jpg
    $2013-05-18 17.04.13.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 298
  • $2013-05-18 17.03.49.jpg
    $2013-05-18 17.03.49.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 307
  • $2013-05-18 17.06.06.jpg
    $2013-05-18 17.06.06.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 268
  • $2013-05-18 17.06.54.jpg
    $2013-05-18 17.06.54.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 263
  • $2013-05-18 17.07.17.jpg
    $2013-05-18 17.07.17.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 265
  • $2013-05-18 17.06.36.jpg
    $2013-05-18 17.06.36.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 252
  • $2013-05-18 17.09.07.jpg
    $2013-05-18 17.09.07.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 292
  • $2013-05-18 17.09.26.jpg
    $2013-05-18 17.09.26.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 283
  • $2013-05-18 17.06.26.jpg
    $2013-05-18 17.06.26.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 257
  • $2013-05-18 17.10.32.jpg
    $2013-05-18 17.10.32.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 271
  • $2013-05-18 17.10.12.jpg
    $2013-05-18 17.10.12.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 614
Son düzenleme:
GÖZDECİM ilk mesaj benden gelsin :)
eviniz harika olmuş, renk uyumu eşyalar ve sadelik, üçü bi arada tam uyum sağlanmış canım....
bu arada o resimdeki çıtır bayan da sen oluyorsun sanırım :) çok güzel ve hoşsun canım benim... :KK16:bundan sonra en azından gözümde canlandırabileceğim artık seni :)
diğer odaları ve özellikle mutfağı bekliyoruz en kısa zamanda bak ona göre :) o nefis yemekleri nasıl bir mutfakta yaptığını görelim dimi :)
ama ben o masayı merak ettim hani cam olan ne yaptınız onu?? tövbe tövbe bana da bakarmısın merak ettiğim şeye bak :) sıyrık oldum çıktım hee :)

GÖZDECİM ilk mesaj benden gelsin :)
eviniz harika olmuş, renk uyumu eşyalar ve sadelik, üçü bi arada tam uyum sağlanmış canım....
bu arada o resimdeki çıtır bayan da sen oluyorsun sanırım :) çok güzel ve hoşsun canım benim... :KK16:bundan sonra en azından gözümde canlandırabileceğim artık seni :)
diğer odaları ve özellikle mutfağı bekliyoruz en kısa zamanda bak ona göre :) o nefis yemekleri nasıl bir mutfakta yaptığını görelim dimi :)
ama ben o masayı merak ettim hani cam olan ne yaptınız onu?? tövbe tövbe bana da bakarmısın merak ettiğim şeye bak :) sıyrık oldum çıktım hee :)

ilk yorumumun senden yada ablamdan olması beni çok mutlu ederdi o da senden oldu harikada oldu:KK54::KK54::KK54::KK54:
resimdeki benim evet:KK1::KK1:
2010 yılında lise mezuniyetimde çekilmiştim kepli cüppeli falan:KK1:
mutfağı merak ediyorsunda mutfağımız ufacık tefecik içi dolu turşucuk misali:KK52::KK52::KK52:
ufak tefek bir yer yani
masa bile koyamadık
birde tekli koltuğumuzu aldık oraya mecbur
annemle aynı anda mutfağa giremiyoruz:KK53:
çık diyorum burası bana ait:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
o koltukta benim işime yaradı gerçi orda
gece ders çalışıyorum ses yok soluk yok
öbür evde ortada kalıyordum ders çalışcak yer bulamıyordum daha geniş olmasına rağmen düzenden dolayı
böyle daha iyi oldu
bu arada sana çok güldüm halada gülüyorum:KK52::KK52::KK52:
masa orda işte resimde:KK60::KK60::KK60:
eski masa bacağımızla yaptırdığımız cam gözünün önünde duruyor:KK60::KK60::KK60:

ilk yorumumun senden yada ablamdan olması beni çok mutlu ederdi o da senden oldu harikada oldu:KK54::KK54::KK54::KK54:
resimdeki benim evet:KK1::KK1:
2010 yılında lise mezuniyetimde çekilmiştim kepli cüppeli falan:KK1:
mutfağı merak ediyorsunda mutfağımız ufacık tefecik içi dolu turşucuk misali:KK52::KK52::KK52:
ufak tefek bir yer yani
masa bile koyamadık
birde tekli koltuğumuzu aldık oraya mecbur
annemle aynı anda mutfağa giremiyoruz:KK53:
çık diyorum burası bana ait:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
o koltukta benim işime yaradı gerçi orda
gece ders çalışıyorum ses yok soluk yok
öbür evde ortada kalıyordum ders çalışcak yer bulamıyordum daha geniş olmasına rağmen düzenden dolayı
böyle daha iyi oldu
bu arada sana çok güldüm halada gülüyorum:KK52::KK52::KK52:
masa orda işte resimde:KK60::KK60::KK60:
eski masa bacağımızla yaptırdığımız cam gözünün önünde duruyor:KK60::KK60::KK60:

Şu yukarıda kırmızı ile işaretlediğim cümlede ki senden ya da ablamdan kısmındaki '' ablamdan '' ın başında AUS olacaktı değil miiiiiii ? :KK52:

Yoksa hiç yorum yapasım gelmez bak ona göre :63::63:

Kuzum tekrar güle güle , ağız tadıyla oturun . Gazel derslerden sıyırdı iyice koskoca masayı soruyor hala :KK60::KK60::KK60:

Çok güzel , dediğin gibi o fazlalıkları da kaldır . Masanız ve sandalyeleri son derece modern , vazo ve örtü sırıtıyor ama değiştireceğim demişsin zaten .

Onun dışında bende şu anneannenin kılıcını göremedim , ayy gazele gülerken ben göremez oldum :KK9::KK9:

Şu yukarıda kırmızı ile işaretlediğim cümlede ki senden ya da ablamdan kısmındaki '' ablamdan '' ın başında AUS olacaktı değil miiiiiii ? :KK52:

Yoksa hiç yorum yapasım gelmez bak ona göre :63::63:

Kuzum tekrar güle güle , ağız tadıyla oturun . Gazel derslerden sıyırdı iyice koskoca masayı soruyor hala :KK60::KK60::KK60:

Çok güzel , dediğin gibi o fazlalıkları da kaldır . Masanız ve sandalyeleri son derece modern , vazo ve örtü sırıtıyor ama değiştireceğim demişsin zaten .

Onun dışında bende şu anneannenin kılıcını göremedim , ayy gazele gülerken ben göremez oldum :KK9::KK9:

tabiki sensin ablam:KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim yorumun için
sorma gazel uçtu gitti halbuki görmüştü masayı:KK60::KK60:
örtü annemin marifeti kaldıramazmış:KK52:
ama vazoyla çiçeği kaldırcam tabi
kılıçta tv nin yanında işte saksıda:KK60::KK60::KK60::KK60:
sap gibi upuzun ya yanlarından bebişleri çıksın diye dört gözle bekliyordumki bir tane bebişi çıkmış:KK16:
bayılıyorum çiçeklere
bahçemizede gül falan diktik bana kalsa tarla olacak:KK52:

tabiki sensin ablam:KK16::KK16::KK16:
teşekkür ederim yorumun için
sorma gazel uçtu gitti halbuki görmüştü masayı:KK60::KK60:
örtü annemin marifeti kaldıramazmış:KK52:
ama vazoyla çiçeği kaldırcam tabi
kılıçta tv nin yanında işte saksıda:KK60::KK60::KK60::KK60:
sap gibi upuzun ya yanlarından bebişleri çıksın diye dört gözle bekliyordumki bir tane bebişi çıkmış:KK16:
bayılıyorum çiçeklere
bahçemizede gül falan diktik bana kalsa tarla olacak:KK52:

Hehhh bensem tamam geri kalan yorumlarımı yazabilirim :KK1::KK1:

Bende bildiğin kılıç arıyorum yahu , saksıya diktik satırını atlamışım :KK17::KK17:

Tamam o masanın üzerine geniş , yaygan çanaklardan al bence ,kahve , toprak tonlarında ille vazo olacaksa aynı tonlarda uzun olsun ama bence ilki.

Kozalak süsü babamda da var , her gittiğimde atıyorum , bir daha gidiyorum yine koymuş :KK52::KK52:

Kardeşinide gördüm bu arada , tam sarı canavar belli , gözlerinden okunuyor :KK1:

Son düzenleme:
Hehhh bensem tamam geri kalan yorumlarımı yazabilirim :KK1::KK1:

Bende bildiğin kılıç arıyorum yahu , saksıya diktik satırını atlamışım :KK17::KK17:

Tamam o masanın üzerine geniş , yaygan çanaklardan al bence ,kavhe , toprak tonlarında ille vazo olacaksa aynı tonlarda uzun olsun ama bence ilki.

Kozalak süsü babamda da var , her gittiğimde atıyorum , bir daha gidiyorum yine koymuş :KK52::KK52:

Kardeşinide gördüm bu arada , tam sarı canavar belli , gözlerinden okunuyor :KK1:

siz bugün beni iyi güldürdünüz:KK52::KK52::KK52::KK52:
ben vazo istemiyorum oraya ya
annem birşeyler görmüş öve öve bitiremedi alcaktı en son
alsında çekip koyarım
bizim kozalaklarda milattan kalma:KK52:
daha çoktularda kırıldılar
ben onları güzelce yıkarım cilalarım:KK52:
ama cins durdular tabi orda o rafada birşey almam lazım
kardeşimde aynen dediğin gibi
gözünden belli oluyor ne olduğu:KK52:
başımın belası bu saat oldu hala parklarda geziyor babamla
çingene çocuğu gibi gelir şimdi:KK52::KK52:

hahaha ayy çok güldüm, gözde koca masayı görmüyorum sümme haşa :) yok böyle bi göz :)
ya aslında masayı gördüm elbet ama o masaya hiç benzetemedim, sanki bu yeni alınmış gibi sıfır gibi geldi gözüme :) ondan heralde dikkatimi sündürmedi :KK60:

yaaa aus gülme komşuna hesabı oldun resmen :KK60: kocaaaaaaaaaaa kılıcı görmüyon gözüne girecek :KK60:
haklısın valla şaka bi yana derslerden sıyırdım iyice...bugün 2 ünite bitirdim ama nasıl bitirmek...
bizim evin arkasında küçük bi bahçe var...bişeyler ekmek niyetindeydik eşimle meşgul oluruz orda vakit geçer hemde toprakla uğraşmak iyi gelir, çocuk da oynar iyi olur diyorduk...bugün bismillah dedik, eşim kazdı bir güzel dedim ben kazma işini pek bilmem sen kazarken ben dersime çalışayım, bitirince gelirim dedim :) eşim bitirdi bel ve kazma işini, o esnada bende 2 ünite devirdim vesselam :)
kafam şişti resmen gittim eşim bahçenin etrafına çalı falan çeviriyor kedi köpek girmesin diye...yardım ettim beraber çevirdik... ekeceğimiz çizgileri yaptık çapaladık falan, bildiğiniz çiftçi olduk yani :)
yarın inşallah tohum alacak eşim marul maydonoz biber falan ekicez, organik beslenicez :KK9::KK9::KK9: mangal yaktık birde balık yaptı eşim sağolsun, yedik içtik...:) çayımızı da içtik...
geberdik yorgunluktan aşırı sıcaktı havada... eve girince duş pakladı bizi :)
şimdi de çay demleyecem gelin beraber içelim :) 2 ünitem bitmişti zaten, bi tane daha bitircem inşallah yatmadan önce... :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

hahaha ayy çok güldüm, gözde koca masayı görmüyorum sümme haşa :) yok böyle bi göz :)
ya aslında masayı gördüm elbet ama o masaya hiç benzetemedim, sanki bu yeni alınmış gibi sıfır gibi geldi gözüme :) ondan heralde dikkatimi sündürmedi :KK60:

yaaa aus gülme komşuna hesabı oldun resmen :KK60: kocaaaaaaaaaaa kılıcı görmüyon gözüne girecek :KK60:
haklısın valla şaka bi yana derslerden sıyırdım iyice...bugün 2 ünite bitirdim ama nasıl bitirmek...
bizim evin arkasında küçük bi bahçe var...bişeyler ekmek niyetindeydik eşimle meşgul oluruz orda vakit geçer hemde toprakla uğraşmak iyi gelir, çocuk da oynar iyi olur diyorduk...bugün bismillah dedik, eşim kazdı bir güzel dedim ben kazma işini pek bilmem sen kazarken ben dersime çalışayım, bitirince gelirim dedim :) eşim bitirdi bel ve kazma işini, o esnada bende 2 ünite devirdim vesselam :)
kafam şişti resmen gittim eşim bahçenin etrafına çalı falan çeviriyor kedi köpek girmesin diye...yardım ettim beraber çevirdik... ekeceğimiz çizgileri yaptık çapaladık falan, bildiğiniz çiftçi olduk yani :)
yarın inşallah tohum alacak eşim marul maydonoz biber falan ekicez, organik beslenicez :KK9::KK9::KK9: mangal yaktık birde balık yaptı eşim sağolsun, yedik içtik...:) çayımızı da içtik...
şimdi de çay demleyecem gelin beraber içelim :) 2 ünitem bitmişti zaten, bi tane daha bitircem inşallah yatmadan önce... :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kız kafayı sıyırdın iyice haaa :KK8::KK8::KK8:

Girdiğin her konuda ünitelerini yazıyorsun :KK60::KK60::KK60:

Sen şimdi o masayı görüncede , üzerinde ne güzel ders çalışılır , iki ünite bitirilir diye düşünmüşsündür :KK52::KK52:

Sen şimdi o masayı görüncede , üzerinde ne güzel ders çalışılır , iki ünite bitirilir diye düşünmüşsündür :KK52::KK52:

burası aöf topiği değilmiydi :KK60: :KK60: :KK60:
burası neresi....siz kimsiniz,... ben kimim...:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Merhaba oturma odanız çok güzelmiş güle güle oturun inşAllah.Birşeyi de belirtmeden geçmeyeyim gazel ve aus harikasınız.Yazışmalarınıza çok güldüm:KK9::KK9::KK9:
Gazel arkadaşım sanırım aöf öğrencisisin ben de aöf bitirdim seni çok iyi anlıyorum:KK5: Allah yardımcın olsun arkadaşım:128:

evinizde güle güle oturun... duvar boyanızın ismini merak ettim oldukça hoş duruyor odayı boğmamış ferah ferah bende bu tarz bir renk arıyorum da acaba hangi marka ve ismi ne?

çok hoşş olmuş gayet sade ve miss gibi sımsıcak bir havası var, güle güle mutlulukla oturun inşallah :)

sevgiler

evinizde güle güle oturun... duvar boyanızın ismini merak ettim oldukça hoş duruyor odayı boğmamış ferah ferah bende bu tarz bir renk arıyorum da acaba hangi marka ve ismi ne?

odalar küçük olunca duvar renklerinde ve yerlerde açık kullanmamız iyi oldu gerçekten
eski haline göre genişledi gibi:KK16:
boya markası dyo saten
renkte tek renk değil
babam boya badana ustası olduğu için baya bir renk karıştırdı:KK1:
ana renk vanilya çiçeği
ona başka boyalarda katarak bu rengi elde etti
çok teşekkürler yorumunuz için:KK16:

çok şirin güle güle oturun inşallahh... :)

çok sağolun:KK16::KK16:

çok hoşş olmuş gayet sade ve miss gibi sımsıcak bir havası var, güle güle mutlulukla oturun inşallah :)

sevgiler

şimdi evin bu haline bakıyorum bir
birde ilk girdiğimiz gün ki hali aklıma geliyor
gerçekten havası değişti
bodrum kat diye herkes küçümsedi
beğenmedi
başlarda çok üzülmüştük bizde
ama şimdi çokta güzel olduğunu düşünüyorum:KK16:
ne de olsa aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz
bu günlerimizede çok şükür:KK16:

Son düzenleme:

ayy gazel bu ara beni çok güldürdün:KK1:
Allah'ta seni güldürsün canımın içi
ohh valla ne güzel keyif yapmışsın
hava süper
kıskandım valla ya
ben evden dışarı çıkmıyorum yine günlerdir
yaz geldi nihayet heryer cıvıl cıvıl
ama dersler malum çıksamda vicdanım rahat etmiyor:KK19:

gazel bu ara bozdu kafayı durum vahim ablam:KK60::KK60:

burası aöf topiği değilmiydi :KK60: :KK60: :KK60:
burası neresi....siz kimsiniz,... ben kimim...:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

konumu iyi şenlendirdin gazelcim:KK52::KK52:

Merhaba oturma odanız çok güzelmiş güle güle oturun inşAllah.Birşeyi de belirtmeden geçmeyeyim gazel ve aus harikasınız.Yazışmalarınıza çok güldüm:KK9::KK9::KK9:
Gazel arkadaşım sanırım aöf öğrencisisin ben de aöf bitirdim seni çok iyi anlıyorum:KK5: Allah yardımcın olsun arkadaşım:128:

teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için:KK16:
gazelle aus bir araya gelince sorma keyiflerine zaten:KK52::KK52:
biz 3ümüzde aöf öğrencisiyiz
gazel ve ben paçaları tutuşan kesimden:KK53:
aus ablamda rahat kesimden:KK60::KK60::KK60::KK60:

odalar küçük olunca duvar renklerinde ve yerlerde açık kullanmamız iyi oldu gerçekten
eski haline göre genişledi gibi:KK16:
boya markası dyo saten
renkte tek renk değil
babam boya badana ustası olduğu için baya bir renk karıştırdı:KK1:
ana renk vanilya çiçeği
ona başka boyalarda katarak bu rengi elde etti
çok teşekkürler yorumunuz için:KK16:

cevap için çok teşekkür ederim.. bizim karıştırma gibi bir imkanımız olamayacak malesef çünkü yarım kalırsa tekrar aynı tonu bulamayabiliriz :KK43:

X