• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
316
İstanbul
Kızlar evlerimizin tüm odalarını paylaşıyoruz ama bir de en sevdiğimiz köşelerini de paylaşalım diyorum.

Mesela kimimiz evinde en çok balkonunu seviyordur ya da fotoğraflarının durduğu bir köşeyi, kimimiz de belki penceresinin önündeki çiçekleri, oturma odasındaki pufları seviyordur..

Maksat evinizde bakmaktan/oturmaktan en keyif aldığımız yerleri paylaşmak..

Böylece evlerimizdeki sevimli ve huzurlu detayları birbirimizle paylaşabilir ve birbirimize fikir verebiliriz.

Değil mi ama??yerimsenibena.s.

Son düzenleme:
e hadi yokmu hiç kimse evinin en güzel köşesini bizimle paylaşmak isteyen...
valla merakla beklemedeyim bende..........
hayır benim evin her köşesi ezberlendi yoksa ben hemen eklerdim hehe.....

e hadi yokmu hiç kimse evinin en güzel köşesini bizimle paylaşmak isteyen...
valla merakla beklemedeyim bende..........
hayır benim evin her köşesi ezberlendi yoksa ben hemen eklerdim hehe.....

özloşcum senin evinin her köşesini biliyoruz tabi, çok da güzel bir evin var.
ama sen evinin en çok hangi köşesini seviyorsun bilmiyoruz ki..:sm_confused:
ekle bence sen de..a.s

benim laptopumda vista var şu anda ve uyumlu değil birçok şeyle, yoksa ben de fotoğraflar eklerdim de bir ay sonra değiştireceğim sanırım yazlımını ben de ekleyeceğim.

ben evimde ençok mutfagımı ve mutfak balkonumu çok sevıyorum.....
fotoları olmadıgı için eklıyemedım.
aslında ilk fırsatta evım fotolarını cekıp sızlerle paylaşmak istıyorum ama ınanınkı hiç vaktım olmuyorrrrrrr

tamam o zaman hemen ekliyorum...
benim şu an itibariyle en sevdiğim köşe mutfağımdaki köşe hehe...
çünkü genelde burada sizinle buluşuyorum...
en sevdiğim köşeyi bura ilan ettim bu saat itibariyle....

benim evimi biliyorsunuz zaten oturma odamda çok rahat ediyorum.akşam çocuklar uyudumu kocişle tv izlemek büyük zevk veriyor bana.......

dagınık yatagım benım.. eve gelıyorum işten eger sabahtan toplanmamıssa bı sevınıyorum ki...delikafadulden

hemen cumburlop yataga atıyorum kendimi..şakkıdı

ama resmını nasıl cekıp göndereyım yaa.. sonra dedıkodumu yaparsınız allah muhafaza...:çok üzgünüm:

canım .ok güzel konu..özloş u tahmin ettim evin en çok mutfağını seviyoruz..özlemde mutfak ve en çok sevdiği dünyayla bağlantısı laptop u çok hoşş...bende birazdan eklerimm..sevgiler..

bunları daha önce kızım çekmiş..ben şimdi çekmedim....ama yine paylaşayım istedim...
bunlarda benden

bunları daha önce kızım çekmiş..ben şimdi çekmedim....ama yine paylaşayım istedim...
bunlarda benden

yakaladım seni fıstık hatunum :)))
görüşemiyoruz bayadır..

huzurla otur evinde inşallaaaahh
allah bize gönlümüze göre döşeyeceğimiz evler versin inşaallllaaahhhhh:Saruboceq:

aminnnn canimmm..yakalarsın sen..nerde ben orda senn...artık kopamıyoruz:)))) tosuncuk iyidir inşallahh:)

Oturma Odam:kahve:
57190311dw2.jpg

Ve Mutfağımcokacimcoook
26kc7.jpg

benim en sevdiğim köşem kesinlikle yatak odam resmini koyamadım ama yatak odamı çok seviyorum
orda vakit geçirmeyi çok seviyorum temizliini uzanmasını uyumasını....
herşeyini.....
ama eşimle güzel tabi orası....

Back
X