- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Queenkingg
neden kacak dövüsüyosun bu kavgayı nasıls ayapıcan ve esinle aran bozulcak bastan bozulsun rahat et evimin anahtarının sizde oldugunu biliyorum bunuda gördüm neden yalan söylüyosunuz evimde kendimi rahat hissetmiyorum o anahtar sizdeyken ille kapıyımı degistiriyim de cekil kenara
Süper tavsiye! Kv, kp ve eşi ile problem yaşamayacaksa bile yaşatır. Doğuma iki hafta kala ilaç gibi gelir!!!
Aynen katılıyorum. Ayrıca yalancı olsalar bile bu üslupla mı söylenir.Hemen yalanci yerine konulmaz insanlar. Insanlik hali ayni gum buldular belki anahtari olamaz mi?
Hemen yalanci yerine koymak. Cok ayip!
İletisiminizi bilmiyorum tabiki, eger zaten oyle huylari varsa acikcasi yuzune vurmak lazim bazi seyleri. En iyisi arkadaslarin da dedigi gibi kilidi degistirin, herhangi bir aciklama yapmak zorunda da degilsiniz, en nihayetinde orasi sizin eviniz mahreminiz anne baba dahi olsa sizden izinsiz evinize hicbir sebeple giremez girmemeli. Eger yine de yuzune vuramayacaksaniz anahtarimi kaybettim guvenli olmaz diye kilidi degistirdim diyebilirsinizkirmizigitar öyle yalancı,öyle yeminler eden bir insan ki , ben artık o yeminler içerken kitap üzerine canı yuvası üzerine,yeter artık günah diyemediğim için kendimde bile bile yalanına susup yüzüne vurmuyorum diye günaha girdiğimi düşündüğümden tek bir yemin edecek anını bile dinlemek istemiyorum. O halı mevzusunun olduğu gün üzerine kırk yalan atar yemin eder . Ama ya direk diycem madem yoktu anne o gün nasıl girecektiniz ki diye,ya da alıp sessizce değiştirecem sonra da kocam anahtarını kaynetmiş eve biri girer altın var korktuk değiştik diycem