Benimki aslında çok dert niteliğinde bir konu değil fakat önce akıl almak istedim yanlış bir şey konuşmamak adına.
Kvdemler ile altlı üstlü oturuyoruz apartmanda sadece ikimiz varız. Evlendiğimiz zaman balayına giderken evde hallolması gereken tadilatlar için kvmlere evimizin yedek bir anahtarını verdik. Bu zamana kadar sorun yaşamadık biz yokken girmiş değildir kendisi ya da girdiyse de bilmiyorum ama hiç öyle anahtarı alıp ben varken girmişliği yok. Onlarda her ihtimale karşı yedek bir anahtar olması bu zamana kadar beni hiç rahatsız etmedi. Fakat geçtiğimiz kış bir yere gidince elektirikli sobayı acık unutunca onları arayıp girip kapatmalarını rica ettik,kv dem , kayınpederimin anahtarı kaybettiğini bulamadığını söyledi tamam dedik. Bugün ise ben annemlere gidince eşim eve giremedi çünkü sabah anahtarını evde bırakmıştı bende annenlere söyle yedek onlarda var onu al gir dedim,ama eşime onlarda anahtar olmadığını söylemişler. Asıl sorun da bu. Geçtiğimiz günlerde yani bu ay içinde bizim evimizin anahtarını onların yatak odasındaki çekmeceden bir şey alırken gördüm. Hani kp kaybetmişti demekki yalan söylemişler dedim ama almadım da anahtarı. Yarın bir gün bir şeyi bahane eder alırım dedim. Ve bundan bir hafta önce kadar da eşimle pazar günü evdeydik. Balkonda halım asılıydı,dışarıda yağmur başladı,ben üst kısmım giyinik ama alt kısmımda yanlızca çamaşırla salona gelmek durumunda kaldım duştan çıkmıştım ,bir anda dış kapıdan tıkırtı sesleri geldi koşarak üstümğ giydim geldim delikten baktım kp,kv . Açtım kapıyı aa siz evde miydiniz ben yoksunuz sanıyordum yapmur yağınva bizde ıslanmasın bunlar evde yok halıyı toplayalım dedik ona gelmiştik dediler ellerinde bizim anatar. Ben yok anne topladık diyince gittiler . Çok detaya girdim ama gecen haftada anahtar vardı yani onlarda. Hakuyı toplamaya gelmişler sonucta anahtar olmadan da giremezlerdi. Şimdi bugün eşime yok diye yalan söylemelerinde ki mantıgı anlamıyorum.neden oldugunu saklıyorlar biz zaten anahtarımızı verin demedikki hiç onlara . O gün salona gelmesem (çelik kapımız salon kapısıyla dip dibe) tıkırtıyı duyup üstümü giyemeden o şekilde iççamaşırıyla karsılacaktık. Aklıma gelen ihtimal ise şu - eltim bebek olduktan sonra gece 4-5 demeden kv denim bebeğin ağlama sesine yukarı çıkıp eve girdiğini söylemişti,doğumuma iki hafta kaldı acaba anahtarı o günler için mi saklıyor bilmiyorum. Kv mi gördüğümde ,madem anahtar yoktu halıyı toplamaya geldiğinizde nasıl girecektiniz diye soruyummu yoksa görmezden mi geliyim. Kendisini sevmem am saygılı ve mesafeliyiz. Altlı üstlü olmamıza rağmen çok sıkta görüşmeyiz şu ana kadar aramızda sorun niteliğinde bir tartışma vs de olmadı.