• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu evimizi taşıyacağız yardııımmmm....

yesimpk35

meleğim ve canım oğlum...
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
820
5
96
İzmir
1 ay içerisinde yeni evimize taşınıyoruz..yeni ev şuanki evimizle 3 sokak var arasında 2 senelik evliyim eşyalarım daha çok yeni yıpransın istemiyorum yardım edin lütfen taşımacı tutalım diyoruz hiç bilgimiz yok bu konuylada ilgili evi toplamalımıyım onlarmı topluyolar nasıl yürüyo düzen bilen tecrübeli arkadaşlar yazsınlar lütfen

ay canım ya bende senle aynı durumdayım :teselli:
bende 3-4 senelik evliyim ve 1 aya bizde yeni adığımız evimize taşıncaz hayırlısıyla inşallah :asigim:

ben büyük gardolaplarımı felan adam tutup söktürtüp sonra tekrar yeni eve kurduracağım, büyük yatak odası dolapları zor yani kendiniz yapamazsınız, burada adam başı 50 ytl alıyorlar taşıma, yapma ve kurma için a.s

birde ben porselen takımlarımı vs güzeeelce sardım kolilere yerleştirdim, hasar görmemeleri için kolinin altına yumuşak eski kumaşlardan felan koydum , bantladım vs., hazır yani :icecream:

dolapları koltuk takımımı felanda poşetlerle bantlaycağım toz toprak olmasınlar diye...

ben böyle yapıyorum yani, sana da kolay gelsin
yeni evinizde mutlu mesut yaşayın inşallah....

amin canım inşallah sizede aynı şekilde mutlu günler diliyorum yeni evinizde..ay ben geçmi kaldım canım1 ay sen var diyosun başlamışsın bile bende yavaştan başlasam iyi olucak galiba.. taşıma şirketi bizden 550tl istedi herşeyi bırakın biz hallederiz dedi 4-5 kişi geliyolarmış ama ben yinede giysilerimizi ve kırılcakları toplayayım onlara güven olmaz dediğin gibi kolilerin altınıda yumuşak bişiler koymak lazım kırılmasın..bir tek mobilyalar kalsın.sanada kolay gelsinn aynı zmanlarda taşınıcakmısız baksana valla zor iş ya,senin şirketle anlaşmamanın özel bi sebebi varmı

Allah kolaylık versin kızlar
ben 10 aylık evliyken taşındım
biz herşeyimizi koliledik
1 ay boyunca akşamları eşimle yavaş yavaş yaptık
15 koli tabak çanak tencere vs çıkmıştı
15 koli de kitap
giysilerimizi falan hurçlara ve bavullara doldurmuştuk
bir taşıma şirketi ile anlaşmıştık 500 TLye
4 kişi geldiler tüm mobilyaları söktüler koltukları beyaz eşyaları falan kapladılar
adamlar 2 saatte koskoca evi yüklemişti kamyona
2 saatte de yeni eve yerleştirdiler
söktüklerini tekrar yaptılar
taşınmak gerçekten çok zor
kabusum olmuştu geçen yaz
Allah yardımcınız olsun

canım bazı taşımacılık şirketleri kendileri gelip topluyorlar ama ben güvenemem dersen ki ben olsam güvenmem kendin topla kırılacakları falan..kolilerin üzerine kırılacak eşya diye yaz..birde kutulara içinde ne olduğunu yazarsan yada mutfak,salon gibi odaların isimlerini yazarsan hiçbirşeyini kaybetmez rahat rahat yerleştirirsin..neyi nereye koydum diye aramazsın..mutfak kolisine mutfak eşyaları gibi..ben taşınırken sadece büyük eşyaları sökme işini onlara yaptırdım dolap beyaz eşyalar falan..kendi kılıfları var onların getirip paketliyorlar öyle taşıyorlar..kolay gelsin taşınmak zor iş..

hepinize teşekkr ederim tavsiyelerinizi dikkate alıp toplucam evimi özel eşyalarımı bi tek mobilyaları taşısınlar hem onların işi daha kolaylaşır yeni evimizi daha kolay yerleştiririz..çok çok heyecanlıyımm telaşlıyım inşşallah bi sorun çıkmadan hallolur herşey...

Back
X