Evimizi soydular

sizin eldivenleri giydigine gore eldivenlerin uzerinde parmak izi olmasi gerekmiyor mu ?
eldivenleriniz nerdeyi onlari alirkende parmak izi birakmis olmali ?

Ya çok garip gerçekten gelip konu açanı eleştirenler falan insan istediğini yazar hayret bir şey.

Çok geçmiş olsun yüzüklerinize çok üzüldüm tv yerine konar ama tasarım takıları biriktirmek nasıl bir duygu bilirim hepsi birden gitmiş insanın içi acıyordur

Çok geçmiş olsun,benimde başıma geldi aynı bizde de aynı şeyleri almışlar.
Polis bişey yapmıyor canım giden gitti .Ben çok üzülmüştüm ama sonra insan atlatıyor.Üzülme diyemem ama canınıza bişey olmasın ve kesinlikle bilen birileri takip ederek yapıyor bu işi.Tekrar çok geçmiş olsun.

Gunaydin canim hirsizlar evinize nereden girdi balkondan mi kapidan mi pencereden mi girdi hadi evin icinde sizin eldivenlerinizi kullandi ya evin icine girerken demi eldivenkullandilar girdikleri yere bakmadimi olay yeri inceleme,sizin eldiveninizde mutlaka parmak izi olurdu olsada bulunacaklar mi bilmyorum bizim evimize giren hirsiz eldiven kullanmamis parmak izleri cikti ama pek ise yaramadi.

Arkadaslar buraya konu acmana takilmis ama insan evi o halde gorunce sok oluyor bende evimize hirsiz girdiginde o sokla arkadasima mesaj cekmistim kizcagiz isi gucu birakip yanima gelmisti .

arkadaş polise haber vermeden direk kk dan da hırsıza ulaşabilirmiş. olay yeri inceleme bu kadar didik didik dedektiflik yapmaz

Olay anından canlı yayınla bağlansaymışsınız daha iyi olurmuş.Şuan evimi soyuyorlar KK üyeleri Faceye, twittera da hemen yazmışsınızdır eminim.

bak dün gece sorcaktım unutmuşum..olayın şokunda olsam gerek

eldivenleri niye geri bırakmış abdi?onların üzerinde parmak izi vardır ki.. olay yerine vermişsinizdir umarım eldivenleri..kolay bulunur o zaman

geçmiş olsun canım,bizimde yıllar önce gündüz vakti hemde evde otururken girmişlerdi
neyseki komşumuzun çığlıklarını duyduk kapıya çıkınca hırsız bizi görüp kaçtı.
annemim çantasını almış karıştırmış,evin anahtarını almıştı, tekrar gelmeyi düşünüyor yani uyanık

Gecmıs olsun cok uzumdum ... calısmak para kazanmak cok zor bu devırde bıde emeklerınızın calınması cok cok uzucu Allah bı daha yasatmasın

Arkadas belki destek gormek icin acmistir konuyu cunku oyle anlarda destek cok onemli ben uzun sure eve giremedim 3 ay psikolojik destek gordum,hatta oturdugumuz evi satti babam cunku eve giresim gelmiyordu tek kalamiyordum rabbim kimseye yasatmasin hirsiz olayini.

o an o üzüntüyle destek görmek için eşii dostunu ararsın da internette konu açmazsın.online olup da kim ne desteği olacak anı anına.Polisi beklerken kimin aklına gelir 2 konu açayım şuraya diye.Yanlış anlaşılmasın inanmamak değil benimki saçma bulmak

bende sacma buldum sana katiliyorum canim bizim evede girmisti hirsiz biz yazlik evden donmustuk cam acikdi ne korkmustuk polis gelmisti ama hicbir sey cikmamisti artik resmen uyamiyorduk afferdersiniz gece bile korkudan babami cagirip tuvaletin onunde bekliyorduk adamcigaz bikti bizden evi degistirdikde rahat etti nerde daha polis gelmeden buraya konu acacam ama sonra kardesimle ben buldum takiii birgun kardesimle minubuse yuruyoruz 2 sokak otede disarda cocuklar oynuyor ana bir baktik 3 kardes bizim kazak ustlerinde kardesim abla ayni bizim ayakkabilar baksana dedi biraz bekledik annesi annemin etegiyle kazagini giymisneyse babama dedik babam annem gitti bari beyaz esyami geri verin demeye soluksuz geri geldiler roman gacilar oldurcekmis bunlari nerdeyse

Çok geçmiş olsun benim de büyük fobimdir hırsız çok korkarım.

Bu hırsızlar çocuklara tecavüz edenler neyse aynıdır benim gözümde en ağır cezalar verilmeli ama malesef az yatıp çıkıyorlar onlara hapis yatmak tatil gibi geliyor sanırım.

böyle durumlarda da genelde beddua edilir konuya inanmayanlara hey Rabbim
ya hu ev soyulunca olay yeri beklerken kkya konu açmak kimin aklına gelir ki?
insan ne çalınmış diye düşünür bakınır
kk kimin umrunda olur?

sizin eldivenlerinizi nerden bulmuşta giymiş o arada ayrıca?
üstelik hadi bulmuş niye yatağın üstüne atmış
hırsız çok salakmış
hadi yatağa attı o eldivenden her türlü parmak izi olur yani adı üstünde ELdiven

nereden tutsan elinde kalır bu konu kusura bakma

inanmıyorum evdeyken hem de çok geçmiş olsun. o arada anahtarı bulup almış uyanık geçiniyor ama sanki anahtarın kaybolduğunu fark etmeyecek ev sahibi:)

anahtarları hemen değiştirmişsinizdir herhalde.

anlamadığın konuda yorum yapma bir zahmet.
olay yeri inceleme geldiğinde eldivenlerden parmak izi alınamacağını soyledi dışı deri ıcı pamuklu.
artı anca cok buyuk olay olacakta adamlar cok inceleyecekler.cinayet gibi!

2 3 ay önce bizimde evimize hırsız girdi hem haftasonu hem ben sınavdayken gunduz yanıı karıştırılmamış yer bırakmamış allaha şükür çok fazla şey götürmemiş yaa yeni evliyiz diye direk adrese geldi altın aradı yada o arada panik oldu hiç bi eşyaya dokunmamış ama ben şoktan o gece yemek bile yiyemedm bişey alması yada almaması deil olay afedersiniz iç çamaşırlarınız bile karıştırılıo hala eve girdiğimde o görüntü bir fotograf gibi geçmio polıslerde çok ilgilenmiolar kapıdan birde vitrinden parmak izi aldılar sonuç ne onu bile bilmioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…