- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Kızlar buraya konu acmamın sebebı aslında soru sormaktı ama hangı hırsız yakalanmıskı cok zor. Evımızde pc yok cepten gırıyorum. Sonrasında farkettıkkı benım canon fotograf makınamıda calmıs ve sok olucaksınız! Yuzuklerımı uc kutu yuzugum vardı altın degıl ama pahalılardı hepsını goturmus allah belasını versın ne emek harcamıstım onları toplamaya hepsı tasarımdı. Fotograflarıma uzuluyorum . Olay yerı geldı hıc bıseye bakmadlar dogru duzgun lambalara felan. Kutuya baktı sadece eldıven kullanmıs dedı. Bnm eldıvenlerımı gıymıs cıkarkende yatagın ustune atmıs esım cok uzuldu cok para vermıstı o televızyona. Dalga gecen arkadaslara nasıhatım ınsallah basınıza gelmez ck ck uzucu bır durum. Apartmanda kamera var ama kayıt yapmıyor kayıt yapanlardan taktırılacak.
Arkadas belki destek gormek icin acmistir konuyu cunku oyle anlarda destek cok onemli ben uzun sure eve giremedim 3 ay psikolojik destek gordum,hatta oturdugumuz evi satti babam cunku eve giresim gelmiyordu tek kalamiyordum rabbim kimseye yasatmasin hirsiz olayini.
o an o üzüntüyle destek görmek için eşii dostunu ararsın da internette konu açmazsın.online olup da kim ne desteği olacak anı anına.Polisi beklerken kimin aklına gelir 2 konu açayım şuraya diye.Yanlış anlaşılmasın inanmamak değil benimki saçma bulmak
Kızlar buraya konu acmamın sebebı aslında soru sormaktı ama hangı hırsız yakalanmıskı cok zor. Evımızde pc yok cepten gırıyorum. Sonrasında farkettıkkı benım canon fotograf makınamıda calmıs ve sok olucaksınız! Yuzuklerımı uc kutu yuzugum vardı altın degıl ama pahalılardı hepsını goturmus allah belasını versın ne emek harcamıstım onları toplamaya hepsı tasarımdı. Fotograflarıma uzuluyorum . Olay yerı geldı hıc bıseye bakmadlar dogru duzgun lambalara felan. Kutuya baktı sadece eldıven kullanmıs dedı. Bnm eldıvenlerımı gıymıs cıkarkende yatagın ustune atmıs esım cok uzuldu cok para vermıstı o televızyona. Dalga gecen arkadaslara nasıhatım ınsallah basınıza gelmez ck ck uzucu bır durum. Apartmanda kamera var ama kayıt yapmıyor kayıt yapanlardan taktırılacak.
geçmiş olsun canım,bizimde yıllar önce gündüz vakti hemde evde otururken girmişlerdi
neyseki komşumuzun çığlıklarını duyduk kapıya çıkınca hırsız bizi görüp kaçtı.
annemim çantasını almış karıştırmış,evin anahtarını almıştı, tekrar gelmeyi düşünüyor yani uyanık
Cinayet yerinden parmak izi nasıl alınır? - UZMANTV
eldiven olayına takılan arkadaşlar ;
bildiğim kadarıyla parmak izi sadece sert ve düzgün yüzeylerden alınıyor... eğer eldiven yünse neresinden parmak izi alınacak ki? linke tıklarsanız görebilirsiniz....
böyle durumlarda da genelde beddua edilir konuya inanmayanlara hey Rabbim
ya hu ev soyulunca olay yeri beklerken kkya konu açmak kimin aklına gelir ki?
insan ne çalınmış diye düşünür bakınır
kk kimin umrunda olur?
sizin eldivenlerinizi nerden bulmuşta giymiş o arada ayrıca?
üstelik hadi bulmuş niye yatağın üstüne atmış
hırsız çok salakmış
hadi yatağa attı o eldivenden her türlü parmak izi olur yani adı üstünde ELdiven
nereden tutsan elinde kalır bu konu kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?