- Konu Sahibi FashionbyHatis
çelikte çelik kapı kollarında vs iz bırakmıyor kızlar . kağıtmı sarsak acaba. lambaya felan bakmaları lazımdı bakmadılar diğerlerinde yok diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadığım şimdi eşi yabancı olupta çatıdan inerken kapınız açıktı deyip kapatan kişi,
siz market alışverişine gittiğiniz an mı kapınızı kapatmış?yani hırsız kapıdan girmiş ve aslında o sırada hırsızlık yapıyordu
değil mi?bende şöyle düşündüm,polisler gelince çelik kapıdan yada kapı kolundan el izinden yakalanacağını sanınca,
evet benim el izim ama ben kapıyı açık görüp kapatmak için dokundum yalanı için denmiş gibi geldi.
eğer öyle bişeyden şüpheleniyorsan gerçekten tüm binayı arattır.birkaç kişiyi ararlarsa ve ordan çıkmassa hoş olmaz.
anlamadığın konuda yorum yapma bir zahmet.
olay yeri inceleme geldiğinde eldivenlerden parmak izi alınamacağını soyledi dışı deri ıcı pamuklu.
artı anca cok buyuk olay olacakta adamlar cok inceleyecekler.cinayet gibi!
anlamadığın konuda yorum yapma bir zahmet.
olay yeri inceleme geldiğinde eldivenlerden parmak izi alınamacağını soyledi dışı deri ıcı pamuklu.
artı anca cok buyuk olay olacakta adamlar cok inceleyecekler.cinayet gibi!
Saçmalamayın Allahaşkına, olay yeri incelemenin kriterleri mi var?
En ufaktan en büyüğüne kadar olay olaydır ve detaylı incelenir.
Ama tabi dizilerde hep cinayette görüyoruz olay yeri incelemeyi, sizin de ordan aklınızda kalmış olacak heralde
saçmalayan sizsiniz. birşeyden anladığınız yok bir cinayet işlendiğindeki gibi araştırma hiç birşeyde yapılmaz.
evde olan topraklar dahi toplanırdı ozaman.
ya ben çevrem genişti diyorum anlatabildimmi sizden çok daha fazla şey bildiğime eminim o cinayet dizilerini izleyende anlaşıldığı kadarı ile sizsiniz ben değil. binde bir kanıtı izliyordum oda eskiden.
saçmalayan sizsiniz. birşeyden anladığınız yok bir cinayet işlendiğindeki gibi araştırma hiç birşeyde yapılmaz.
evde olan topraklar dahi toplanırdı ozaman.
ya ben çevrem genişti diyorum anlatabildimmi sizden çok daha fazla şey bildiğime eminim
o cinayet dizilerini izleyende anlaşıldığı kadarı ile sizsiniz ben değil. binde bir kanıtı izliyordum oda eskiden.
Cinayet masasında mı çalışıyorsunuz?
Bilmek çevreyle mi oluyor?:44:
Keşke çevrenize danışsaydınız o vakit
Hah işte ben de onu diyorum, fazla izlemişsiniz
hırsızlıkla cinayet masasının ne alakası var?
evet bir çalışmak iki çevreyle oluyor. bilmeyenlerde işte bole boş boş konuşuyor ve bide kendilerine yediremiyorlar ya anlamıyorum birisi konu açmış sürekli vır vır vır sanane halbuki konuya neden yazıyorsun istemiyorsun neden hep bi çekişme içindesin.