• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizi soydular

evime hırsız girmiştiya işte kafamdaki sorular acaba apartman içimi
kızlar evvelsi gece hırsız girmişti evime .
konu açmıştım. saçma sapan bir sürü yorum gelmişti empati yapmak yerine.
hırsızlık olmuş bitmiş daha kendimimi parçalayacaktım daha once evlerine hırsız giren arkadaşlardan neler yapalım nelere bakalım vs diye konu açacaktım ancak bir sürü insan dalga geçti lutfen bu tür insanlar boş bir konuya cvp yazsın.
cunki şuanda gerçekten insanların fikirleri şuan benim ıcın onemli doğrumu dusunuyorum acaba.

oncelikle şurdan başlayayım bu işleri yani olay yerinin nelere baktığını vs azçok bilen biriyim . zamanında polis emniyet çevrem genişti.

şimdi size aklıma takılan detayları paylaşacağım hatta mantığım hep aynı şeyi derse savcılıktan arama emri dahi cıkartacağım.
neyse
1.eve girdiğimde ışık açıktı.
2.oturma odam salonum hıc karıştırılmamıştı başka kamera ve yüzüklerimin hepsinin çalındığnı dahi farketmedik.
3.adam veya kadın direk girmiş almış çıkmıştı yani.
4.en can alıcı detaylara geçiyorum, ! bizim gidip gelmemiz 1 saat bile sürmemişti oturma odam ve salonumun camlarından bakılmış
ayak izleri camda bitiyordu .
5. mahallemizin cocukları sürekli dışarda o günde dışardaymışlar biz gelmeden 10 dk once felan karşıdaki bekçi ile çay içmişler ve gormemişler kimseyi
6.apartmanımızdan kimse iki kişi aramadı sormadı.
7.eşi yabancı olan hep şüphe ettiğim birisi vardı o aradı ben çatıdan inerken kapınızı açık gordum kapattım dedi! ne cesaret
birisinin kapısını hafif acık gorseniz hemen kapatırmısınız? yoksa abla abi içerdemisin dermisiniz bi çagırmazmısınız yani. direk kapıyımı kapatırsınız veya kapıyı acık gorduyseniz arayıp soylersiniz değilmi. arasıra gene muhabbetimiz olan insanlar eşimin varyani benim yokta.
8.apartmanımızda bazı insanlar hep camda karşı binadada kadınlar var hiç girmiorlar nerdeyse ben arabaya binerken kadın camdaydı kimse birşey gormemiş..
9. 100 tl vardı onu almış altında 450 tl vardı gormemiş aceleden.
10. benim çanta gozum var bir sürü çanta bir sürü cüzdan birinde ciddi para vardı onuda aramamış. arasa hemen bulurdu.
gardrobumu açmış şuana kadar biriktirdiğim tasarım yüzüklerimin hepsini almış goturmus:( televizyonu eşim bekarken almıştı ona üzülürken bi baktım kameram yüzüklerim gitmiş:(zararımız televizyondan cok daha büyük:( .
apartmana polis grdiğinde araba geldi evin önüne , 2 kişi polisle yukarı cıktı polise soru felan soruyorlar ustleri başları pek iyi değildi. polisler gitmeden kayboldular ortadan.
şimdi ben ne yapmalıyım eşime anlatıyorum apartmanın komple gbtsine baktıralım diyorum yada suphelendiklerimize yoğunlaşalım diyorum hemen polis arkadaşlarınlamı goruseceksin diyor:(
bizi tanımayan biri olsa neden camdan bizi beklesin salonun ışığını kapatmaya fırsatı olmuş oturma odasının olmamış. arabadan bebeği indir eşyaları taşı felan bayağı zamanımızı aldı ztn yukarı cıktı. babamda kimse gormemiş siz gormemişsiniz en kolay apartman ıcınde kaybolunur dedi.
ya eşyaların gitmesinden cok ya bir hırsız komşumuzsa yüzümüze utanmadan bakıyorsa bunu bulmam lazım ya.

Ben senin konunun gerçekliğine inanıyorum ...
Evine hırsız girdiği konusunda en baştan beri gram şüpheye kapılmadım.
Üzülerek söylüyorum ki senin evine tanıdık biri girdi.
O binadan yada yakın binalardan.
Sizin dışarı çıktığınızı kollayan biri/birileri.
Geçen yaz görümcemin evine hırsız girdi.
Evi talan etmiş resmen.Ne yatak ne yorgan ne çocuk odası herşey ama herşey yerlerdeymiş.
Tanıdık olmasa senin evin de böyle olurdu.Her yer her yerde...
Bilen biri girdi ve evi dağıtmadan istediklerini eliyle koymuş gibi bldu ve götürdü.
O tasarım yüzüklerini daha evvel göstermiş miydin o yabancı komşuna?
Ya da evinde kolay yerde miydi ki onları da götürdü.?
Altın olabileceğini düşünmüş olmalı yoksa sahte yüzükleri neden götürsün ki ....
Ben olsam polis arkadaşlarımla görüşürdüm şüphelerimi anlatırdım.
Arama emri çıkarılacaksa tüm komşular tek tek aranmalı.
Tek bir kişiye yoğunlaşmanız sizi kötü eder eğer evden birşey çıkmazsa.
Ama binadan bir komşu tv yi evde saklamaz satmıştır yada birine vermştir.

hayır eşi ile gorusmuyorum kocam gorusuyor adamla.evimi detaylı değil ama adam gordu.
ya hiçmi karıştırmaz sadece toka kutumu dökmüş arkadaşlar ve eldivenim gardrobda yada çekmecede değildi onuda bulmuş.
girişteydi dye hatırlıyorum bi kutunun ıcınde. binkere eşime plakalarını alalım dedim hırsızlık olmadan once yabancılar bi apartmana yerleşir bütün mahalleyi soyarlar taşınır giderler felan dedim.
boş yere günahlarını almak istemiyorum ama adamın sizce kapıyı çektim vs demesi inanamıyorum ya insan bir seslenir. ben resmi bir insanım bilirler pat diye kapatamaz seslenmesi yada araması lazım .

anlamadığım şimdi eşi yabancı olupta çatıdan inerken kapınız açıktı deyip kapatan kişi,
siz market alışverişine gittiğiniz an mı kapınızı kapatmış?yani hırsız kapıdan girmiş ve aslında o sırada hırsızlık yapıyordu
değil mi?bende şöyle düşündüm,polisler gelince çelik kapıdan yada kapı kolundan el izinden yakalanacağını sanınca,
evet benim el izim ama ben kapıyı açık görüp kapatmak için dokundum yalanı için denmiş gibi geldi.
eğer öyle bişeyden şüpheleniyorsan gerçekten tüm binayı arattır.birkaç kişiyi ararlarsa ve ordan çıkmassa hoş olmaz.

Son düzenleme:
anlamadığım şimdi eşi yabancı olupta çatıdan inerken kapınız açıktı deyip kapatan kişi,
siz market alışverişine gittiğiniz an mı kapınızı kapatmış?yani hırsız kapıdan girmiş ve aslında o sırada hırsızlık yapıyordu
değil mi?bende şöyle düşündüm,polisler gelince çelik kapıdan yada kapı kolundan el izinden yakalanacağını sanınca,
evet benim el izim ama ben kapıyı açık görüp kapatmak için dokundum yalanı için denmiş gibi geldi.
eğer öyle bişeyden şüpheleniyorsan gerçekten tüm binayı arattır.birkaç kişiyi ararlarsa ve ordan çıkmassa hoş olmaz.

ıste akıl akıldan üstündür . bole bişi .

anlamadığın konuda yorum yapma bir zahmet.
olay yeri inceleme geldiğinde eldivenlerden parmak izi alınamacağını soyledi dışı deri ıcı pamuklu.
artı anca cok buyuk olay olacakta adamlar cok inceleyecekler.cinayet gibi!

he canım he
o kadar yazdığımdan bir tek eldivene mi takıldın
neyse yorumsuzsun :51:

anlamadığın konuda yorum yapma bir zahmet.
olay yeri inceleme geldiğinde eldivenlerden parmak izi alınamacağını soyledi dışı deri ıcı pamuklu.
artı anca cok buyuk olay olacakta adamlar cok inceleyecekler.cinayet gibi!

Saçmalamayın Allahaşkına, olay yeri incelemenin kriterleri mi var?
En ufaktan en büyüğüne kadar olay olaydır ve detaylı incelenir.

Ama tabi dizilerde hep cinayette görüyoruz olay yeri incelemeyi, sizin de ordan aklınızda kalmış olacak heralde:ssz:

Son düzenleme:
Arkadaşlar başıma geldiğini anlatmıştım ama olay yeri inceleme hiçbir şekilde incelemio 2 yere bakıyor o kadar parmak izi çıktı veya çıkmadı die bile dönmüolar hırsızlık o kadar peşine düşmüolarlar benmle birlikte o gün 8 kişinin evi daha soyulmuş çeteler yani ama hala hbr yok giden gitti polis bunlarla uğraşmıor

genelde polisler eve gelip buradan alınmaz ,şuradan alınmaz diyip şöyle bir bakınıp gidiyorlar.. bizimde başımıza geldi hırsızlık olayı ve hiçbir yerden almadan gittiler... Allahtan hırsız salakmış.. çünkü annemin imitasyon takılarını çalmış :))) ne bozulmuştur ama kuyumcuya gidince takı setinin imitasyon olduğunu duyunca :)))

Saçmalamayın Allahaşkına, olay yeri incelemenin kriterleri mi var?
En ufaktan en büyüğüne kadar olay olaydır ve detaylı incelenir.

Ama tabi dizilerde hep cinayette görüyoruz olay yeri incelemeyi, sizin de ordan aklınızda kalmış olacak heralde:ssz:

saçmalayan sizsiniz. birşeyden anladığınız yok bir cinayet işlendiğindeki gibi araştırma hiç birşeyde yapılmaz.
evde olan topraklar dahi toplanırdı ozaman.
ya ben çevrem genişti diyorum anlatabildimmi sizden çok daha fazla şey bildiğime eminim o cinayet dizilerini izleyende anlaşıldığı kadarı ile sizsiniz ben değil. binde bir kanıtı izliyordum oda eskiden.

saçmalayan sizsiniz. birşeyden anladığınız yok bir cinayet işlendiğindeki gibi araştırma hiç birşeyde yapılmaz.
ya ben çevrem genişti diyorum anlatabildimmi sizden çok daha fazla şey bildiğime eminim o cinayet dizilerini izleyende anlaşıldığı kadarı ile sizsiniz ben değil. binde bir kanıtı izliyordum oda eskiden.

madem bizlerden çok şey biliyorsun neden konu açtın çok merak ettim:ssz:
malum biz cahiller anlamıyoruz bu işlerden :27:

ben konu açarım isteyen insan gibi cvp yazar istemeyende boş boş pc başında oturanlarda anca didişir durur.
lütfen akranlarınızın olduğu konulara yazınız buraya değil. kimse inanmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda!

Cinayet masasında mı çalışıyorsunuz?

ya ben çevrem genişti diyorum anlatabildimmi sizden çok daha fazla şey bildiğime eminim

Bilmek çevreyle mi oluyor?:44:
Keşke çevrenize danışsaydınız o vakit:ssz:

o cinayet dizilerini izleyende anlaşıldığı kadarı ile sizsiniz ben değil. binde bir kanıtı izliyordum oda eskiden.

Hah işte ben de onu diyorum, fazla izlemişsiniz:ssz:

Cinayet masasında mı çalışıyorsunuz?

Bilmek çevreyle mi oluyor?:44:
Keşke çevrenize danışsaydınız o vakit:ssz:

Hah işte ben de onu diyorum, fazla izlemişsiniz:ssz:

hırsızlıkla cinayet masasının ne alakası var?
evet bir çalışmak iki çevreyle oluyor. bilmeyenlerde işte bole boş boş konuşuyor ve bide kendilerine yediremiyorlar ya anlamıyorum birisi konu açmış sürekli vır vır vır sanane halbuki konuya neden yazıyorsun istemiyorsun neden hep bi çekişme içindesin.

hırsızlıkla cinayet masasının ne alakası var?
evet bir çalışmak iki çevreyle oluyor. bilmeyenlerde işte bole boş boş konuşuyor ve bide kendilerine yediremiyorlar ya anlamıyorum birisi konu açmış sürekli vır vır vır sanane halbuki konuya neden yazıyorsun istemiyorsun neden hep bi çekişme içindesin.

Onu sana sormalı:44:
Şu konuda 2 mesajım var, yazan üyelerle devamlı çekişme halinde olan sensin.

Diyorum ki burada cevap yazan insanlara hakaret edeceğine, çevrene danışsaydın lakin işte okuduğunu anlamak ta bir erdem:31:

Back