ıste gelişmeler
evime hırsız girmiştiya işte kafamdaki sorular acaba apartman içimi
kızlar evvelsi gece hırsız girmişti evime .
konu açmıştım. saçma sapan bir sürü yorum gelmişti empati yapmak yerine.
hırsızlık olmuş bitmiş daha kendimimi parçalayacaktım daha once evlerine hırsız giren arkadaşlardan neler yapalım nelere bakalım vs diye konu açacaktım ancak bir sürü insan dalga geçti lutfen bu tür insanlar boş bir konuya cvp yazsın.
cunki şuanda gerçekten insanların fikirleri şuan benim ıcın onemli doğrumu dusunuyorum acaba.
oncelikle şurdan başlayayım bu işleri yani olay yerinin nelere baktığını vs azçok bilen biriyim . zamanında polis emniyet çevrem genişti.
şimdi size aklıma takılan detayları paylaşacağım hatta mantığım hep aynı şeyi derse savcılıktan arama emri dahi cıkartacağım.
neyse
1.eve girdiğimde ışık açıktı.
2.oturma odam salonum hıc karıştırılmamıştı başka kamera ve yüzüklerimin hepsinin çalındığnı dahi farketmedik.
3.adam veya kadın direk girmiş almış çıkmıştı yani.
4.en can alıcı detaylara geçiyorum, ! bizim gidip gelmemiz 1 saat bile sürmemişti oturma odam ve salonumun camlarından bakılmış
ayak izleri camda bitiyordu .
5. mahallemizin cocukları sürekli dışarda o günde dışardaymışlar biz gelmeden 10 dk once felan karşıdaki bekçi ile çay içmişler ve gormemişler kimseyi
6.apartmanımızdan kimse iki kişi aramadı sormadı.
7.eşi yabancı olan hep şüphe ettiğim birisi vardı o aradı ben çatıdan inerken kapınızı açık gordum kapattım dedi! ne cesaret
birisinin kapısını hafif acık gorseniz hemen kapatırmısınız? yoksa abla abi içerdemisin dermisiniz bi çagırmazmısınız yani. direk kapıyımı kapatırsınız veya kapıyı acık gorduyseniz arayıp soylersiniz değilmi. arasıra gene muhabbetimiz olan insanlar eşimin varyani benim yokta.
8.apartmanımızda bazı insanlar hep camda karşı binadada kadınlar var hiç girmiorlar nerdeyse ben arabaya binerken kadın camdaydı kimse birşey gormemiş..
9. 100 tl vardı onu almış altında 450 tl vardı gormemiş aceleden.
10. benim çanta gozum var bir sürü çanta bir sürü cüzdan birinde ciddi para vardı onuda aramamış. arasa hemen bulurdu.
gardrobumu açmış şuana kadar biriktirdiğim tasarım yüzüklerimin hepsini almış goturmus
televizyonu eşim bekarken almıştı ona üzülürken bi baktım kameram yüzüklerim gitmiş
zararımız televizyondan cok daha büyük
.
apartmana polis grdiğinde araba geldi evin önüne , 2 kişi polisle yukarı cıktı polise soru felan soruyorlar ustleri başları pek iyi değildi. polisler gitmeden kayboldular ortadan.
şimdi ben ne yapmalıyım eşime anlatıyorum apartmanın komple gbtsine baktıralım diyorum yada suphelendiklerimize yoğunlaşalım diyorum hemen polis arkadaşlarınlamı goruseceksin diyor
bizi tanımayan biri olsa neden camdan bizi beklesin salonun ışığını kapatmaya fırsatı olmuş oturma odasının olmamış. arabadan bebeği indir eşyaları taşı felan bayağı zamanımızı aldı ztn yukarı cıktı. babamda kimse gormemiş siz gormemişsiniz en kolay apartman ıcınde kaybolunur dedi.
ya eşyaların gitmesinden cok ya bir hırsız komşumuzsa yüzümüze utanmadan bakıyorsa bunu bulmam lazım ya.