B
BEBS
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
bizim üst katın tuvaleti bizim tuvalete akıtıyordu, kaç zamandır söylememize rağmen ilgilenmediler daha sonra yaptırdık dediler ama yine akıtmalar devam etti ve bizim tuvaletin duvarları çok kötü oldu, tuvaleti kullanmıyorduk zaten.....dün sabah uyandığımda banyoda su birikmiş olduğunu görüm ama tıkalı gitmiyor, yavaş yavaş gider diye düşündüm, işe gittim...eşime haber verdim, öğlen o eve gelince ne görsün...apartmanın lağım borusu bizim eve patlamış...ben gelene kadar temizlemiş eşim ama birisi tuvalet ya da banyoyu kullanınca yine sular taşıyor...usta çağırdık, dedi ki yukarıdaki yaptırırken altta ittirmiş, sizi tıkamış, biz de altta ittirirsek alt tıkanır....bunu herkese anlatmaya çalıştık..kimse yaptırmaya razı gelmedi....bizim ev sahibi de ben yaptırırım ama sadece kendi katımı dedi, aşağılar kendi düşünsün dedi...o halde oturulmaz çünkü.....ama kimsenin başkasını düşündüğü yok..biz alt katlara da acıdık, eşim zar zor ikna etmiş herkesi yapıldı bugün ama dün ev haldeyken beni en çok üzen şey ise insanların bu kadar bencil hale gelmesi oldu...
gece yatarken düşündüm, tüm apartman gelip bakıyor, vah vah tüh tüh diyor, ama kimse yardıma ihtiyacınız var mı diye sormadı? ben zaten onlara iş yaptıracak değilim ama insan bir usulen sormaz mı? önceden ilk bu sorulurdu konuya komşuya...toplum yavaş yavaş bireyselleşmeye gidiyor....tek yardım ederim ben, her istediğiniz de çağırın diyen bir kişi olmuş, o da bugün, bizim yan dairenin oğlu.....onunla da fazla muhabbetimiz yok....üniversite mezunu ama iş bulamadı çocukcağız, helal olsun ona....
artık bana düşen temizlik, ne de olsa adım çamaşırsuyu
canım gecmiş olsun izmirn neresındesın ben geleyımsana yardıma sen sıkma canını :)
teşekkür ederim arkadaşlar....haftasonu geldi Allahtan büyük temizlik yapacağım, belim de ağrıyor ama yine de kendim yapacağım, kadın çağırmayacağım.......eşimde yardım eder, el birliğiyle temizleriz, ama insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten.....dün eşim çekirdek yiyordu, çıt çıt seslerini duyunca bir yerden su akıyor sandım hemen koştum her yere baktım, en son salona girdim, ses eşimden geliyormuş, ufacık sesten nem kaptım, ne yapalım...Allah beterlerinden korusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?