• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimize CEMREler düştü:))

celen35

bodruma da gittik beraber :)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
6.431
2
156
ve işte geldik..allahıma binlerce şükürler olsun 7 senelik maratonun ardından zorlu 9 ayın bitiminde minik meleğim kollarıma kondu cennet kokusuyla evimize cemreler düştü o gelince.artık evimiz daha bir mavi daha bir pembe heryer çiçek kokusu..artık gündüzlerinde gecelerinde bir anlamı var..yaradanım herkesin kucağını doldursun.kimseyi bu yolda oyalamasın.allahım bu yolda uğrasanlara bir evlat diye dua edenlere sabır versin sabrınında karsılığını versin.
08,10,08 carsamba günü sabah 09:05 de güzeller güzeli CEMRE gözlerini dünyaya actı.annesi onu ilk olarak yeşil amliyat önlüğüne sarılı olarak gördü.minicik elleri fıldır fıldır bakan gözleriyle bana bakıyordusenağlama kesik kesik ağlama sesinin ardından onu temizlemek için dısarı cıkardılar.ben belden uyusturmalı sezeryanın son rütüşları için ameliyat hanede kaldım.ameliyatımla ilgili cok anlatıcağım bir detay yok.aslında kızımı gördükten sonra detayların anlamıda yok.tek sööleyeceğim hiç birsey hissedilmediği rahat bir operasyon yöntemi.ama sondayı soracak olursanız aman yarabbbiiii o hepsinden beterdi.amaaan neyse hepsi bitti gitti işte.minik kızımı ameliyat haneden cıkartırken eşimi görmüş hemşire ve hayırlı olsun demiş.eşim anlamaıs çünkü kucağındakini bi paket sanmıs sonra ordaki bi asker demiş bebeğiniz gidio die.eşimde tabi hemsirenin arkasından koşmuskaydirigubbakcemile4kızımı hemsire temizleyip giydirmiş ve odamıza almıs.yanına ilk olarak babasının girmesini ve yanlız kalmalarını söölemiş.baya bi kalmıs minik prenses babasıyla basbasa.bebeğimin cıkısından yaklasık 1 saat sonra ben odaya cıkarıldım.ayaktaki uyusukluk hafifleyesiye kadar yoğun bakıma alındım çünkü.odama yaklastıkcabebeğimin ağlama sesleri duyuldu.ondan önce hiç sesi cıkmayan meleğimin o an ağlayası gelmiş:1hug:canım kuzum ac tabi.yatağa yatırdıla giydirdiler oan eşimle gözgöze geldim gözleri dolu dolu bana bakıyordu bense kendimden gecmiştim artık ağlamaktan.hemen kızımı istedim yanıma.öptüm sarıldım kokladım mis kokulumu.hasretimi cıkartiim dedim ama nafile o kadar birikmiş ki evlat özlemim doyamadım kuzuma kaydirigubbakcemile3baktım aranıo bu ac kuzu.göğsümü cıkardım sanki 9 ay boyunca bu anın antremanını yapıomus velet cuk cuk cekti göğsümü.allahıma sükür sütümde hemen geldi bol bol.allah nazardan korusun odadaki herkesi cıkarttım sonra.sadece eşimin kalmasını istedim.o an anladık.artık biz bir aileydik.o minicik can bi anda bizi anne ve baba yapıvermişti.bilemezdi ki o anne ve baba artık sadece onun için yasıycak
şimdi evdeyiz.biraz birbirmize adaptasyon sorunu yaadık.bocaladık.yavas yavas tanıyoruz birbirimizi.buarada kızım ay nı babası. benm gibi kocasına asık biri için bulunmaz bir sey bu:utangac: o kadar savunmasız o kadar küçük ki.allaha emanet
2 saatte bir acıkıyor.doyduktan sonra altını pisletiyor.altını temizleyince uyuyor.oyuncak bebek gibi
ve canımın içi ekim anneleri sizleree cok sey borcluyum.bunu yazımı bitrmeden yazmak işstedim.iiki karsıma cıktınız.iiki sizleri tanıdım.cok destek oldunuz bana.yanlığımı paylastıonız benim.sizlerden öğrendiğim o kadar cok sey varki.ve öğreneceğim daha neler var.hepiniz hakkınızı helal edin.hiç sıkılmadan derdimi paylatınız.latif doğanı dinleme işkencesine katlandınız.evhamlarımı hafiflettiniz.tekrar söylüyorum iiki varsınız.ve iiki hayatıma girmişsiniz
bu minik kızımla ilk kucaklasmamızsenağlama
ssl19564pv6.jpg

bu da benim içimin gülen yüzü CEMRE (azıcık sarılıkta kendileri:çok üzgünüm:)
ssl19580aq7.jpg

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün mutlu huzurlu günler sizlerin olsun inşallah çok tatlı maşallah kızın

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, darısı bizim başımıza, Allah nazarlardan saklasın çok tatlı

ne güzel yazmışsın.tutamadım gözyaşlarım sel oldu.
hayırlı olsun.maşallah kızımız pek güzel.bahtı da kendi gibi olsun.
rabbim benim gibi bekleyenlere de nasip eder inşallah...

tebrikler canım..ALLAH analı babalı büyütsün..darısı başımıza..24 ekimde de ben sezeryan olacağım:))mutluluk,korku hepsini beraber yaşıyorum..kızınla beraber hayırlı,uzun ömürler diliyorum size..

Resimde ağlıyorsun sanırım.benimde gözlerimi doldurdun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Eviniz Cemrenin sesiyle kahkahasıyla çınlasın hep.

senağlama senağlama allah sana bağışlasın onu canımm,nasılda güzel anlatmışsın tutamadım bende kendimi senağlama
Allah kucağı boş olanların bizlerin ve daha nice bebek isteyenlerinin kucaklarını doldurur inşallah tez zamandaa senağlama

Allahım ne büyüksün ne güzel şeyler yaratıyorsun maşallah maşallah pekte güzel bişey :nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın..Analı babalı büyütsün inşallah :asigim:Şeniz

allah analı babalı sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum cemremize ağlattın celen bizi o ilk resim varya her şeyi nasılda anlatıyor.

celen cim cemremiz pek güzel maşallah:nazar: ipek gibi süt gibi allah nazarlardan saklasın:nazar: annesiyle babasıyla mutlu sağlık dolu bir ömür nasip etsin vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah:nazar:

böğğğğsenağlamaevhamlı garı aldın artık meleğini kucağına çok ağladım len senağlama
maşallah kirpiklerine gurban olsun teyzesiiŞeniz
ee yakında başlarsın gazı çıkmıyoo altına etmiyo deyiii hadi çok özletme kendini öp kuzunuda benim için tekrar tebrik ederim eşinide senidee..Şeniza.s.

hepinize ,ii dilekleriniz için cok tesekkür ederim.allahım isteyen herkese versin inşallah.tüm doğan meleklerede uzun ömürler sağlıklı yasamlar nasip etsin.

tebrikler....Allah analı bablaı büyütsün...uzun ömürler versin...güle güle büyüt...

senağlama ne güzel yazmışsın canım yaa Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.. çok duygulanndım okurken.. Cemre hanım da pek güzel maşallah büyülendim resmen.. :nazar: :nazar: :nazar:

ayyy canımmm ya ağlayasım geldi şimdi valla allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Back
X