- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
ve işte geldik..allahıma binlerce şükürler olsun 7 senelik maratonun ardından zorlu 9 ayın bitiminde minik meleğim kollarıma kondu cennet kokusuyla evimize cemreler düştü o gelince.artık evimiz daha bir mavi daha bir pembe heryer çiçek kokusu..artık gündüzlerinde gecelerinde bir anlamı var..yaradanım herkesin kucağını doldursun.kimseyi bu yolda oyalamasın.allahım bu yolda uğrasanlara bir evlat diye dua edenlere sabır versin sabrınında karsılığını versin.
08,10,08 carsamba günü sabah 09:05 de güzeller güzeli CEMRE gözlerini dünyaya actı.annesi onu ilk olarak yeşil amliyat önlüğüne sarılı olarak gördü.minicik elleri fıldır fıldır bakan gözleriyle bana bakıyordusenağlama kesik kesik ağlama sesinin ardından onu temizlemek için dısarı cıkardılar.ben belden uyusturmalı sezeryanın son rütüşları için ameliyat hanede kaldım.ameliyatımla ilgili cok anlatıcağım bir detay yok.aslında kızımı gördükten sonra detayların anlamıda yok.tek sööleyeceğim hiç birsey hissedilmediği rahat bir operasyon yöntemi.ama sondayı soracak olursanız aman yarabbbiiii o hepsinden beterdi.amaaan neyse hepsi bitti gitti işte.minik kızımı ameliyat haneden cıkartırken eşimi görmüş hemşire ve hayırlı olsun demiş.eşim anlamaıs çünkü kucağındakini bi paket sanmıs sonra ordaki bi asker demiş bebeğiniz gidio die.eşimde tabi hemsirenin arkasından koşmus
kızımı hemsire temizleyip giydirmiş ve odamıza almıs.yanına ilk olarak babasının girmesini ve yanlız kalmalarını söölemiş.baya bi kalmıs minik prenses babasıyla basbasa.bebeğimin cıkısından yaklasık 1 saat sonra ben odaya cıkarıldım.ayaktaki uyusukluk hafifleyesiye kadar yoğun bakıma alındım çünkü.odama yaklastıkcabebeğimin ağlama sesleri duyuldu.ondan önce hiç sesi cıkmayan meleğimin o an ağlayası gelmiş:1hug:canım kuzum ac tabi.yatağa yatırdıla giydirdiler oan eşimle gözgöze geldim gözleri dolu dolu bana bakıyordu bense kendimden gecmiştim artık ağlamaktan.hemen kızımı istedim yanıma.öptüm sarıldım kokladım mis kokulumu.hasretimi cıkartiim dedim ama nafile o kadar birikmiş ki evlat özlemim doyamadım kuzuma kaydirigubbakcemile3baktım aranıo bu ac kuzu.göğsümü cıkardım sanki 9 ay boyunca bu anın antremanını yapıomus velet cuk cuk cekti göğsümü.allahıma sükür sütümde hemen geldi bol bol.allah nazardan korusun odadaki herkesi cıkarttım sonra.sadece eşimin kalmasını istedim.o an anladık.artık biz bir aileydik.o minicik can bi anda bizi anne ve baba yapıvermişti.bilemezdi ki o anne ve baba artık sadece onun için yasıycak
şimdi evdeyiz.biraz birbirmize adaptasyon sorunu yaadık.bocaladık.yavas yavas tanıyoruz birbirimizi.buarada kızım ay nı babası. benm gibi kocasına asık biri için bulunmaz bir sey bu
o kadar savunmasız o kadar küçük ki.allaha emanet
2 saatte bir acıkıyor.doyduktan sonra altını pisletiyor.altını temizleyince uyuyor.oyuncak bebek gibi
ve canımın içi ekim anneleri sizleree cok sey borcluyum.bunu yazımı bitrmeden yazmak işstedim.iiki karsıma cıktınız.iiki sizleri tanıdım.cok destek oldunuz bana.yanlığımı paylastıonız benim.sizlerden öğrendiğim o kadar cok sey varki.ve öğreneceğim daha neler var.hepiniz hakkınızı helal edin.hiç sıkılmadan derdimi paylatınız.latif doğanı dinleme işkencesine katlandınız.evhamlarımı hafiflettiniz.tekrar söylüyorum iiki varsınız.ve iiki hayatıma girmişsiniz
bu minik kızımla ilk kucaklasmamızsenağlama
bu da benim içimin gülen yüzü CEMRE (azıcık sarılıkta kendileri:çok üzgünüm:)
08,10,08 carsamba günü sabah 09:05 de güzeller güzeli CEMRE gözlerini dünyaya actı.annesi onu ilk olarak yeşil amliyat önlüğüne sarılı olarak gördü.minicik elleri fıldır fıldır bakan gözleriyle bana bakıyordusenağlama kesik kesik ağlama sesinin ardından onu temizlemek için dısarı cıkardılar.ben belden uyusturmalı sezeryanın son rütüşları için ameliyat hanede kaldım.ameliyatımla ilgili cok anlatıcağım bir detay yok.aslında kızımı gördükten sonra detayların anlamıda yok.tek sööleyeceğim hiç birsey hissedilmediği rahat bir operasyon yöntemi.ama sondayı soracak olursanız aman yarabbbiiii o hepsinden beterdi.amaaan neyse hepsi bitti gitti işte.minik kızımı ameliyat haneden cıkartırken eşimi görmüş hemşire ve hayırlı olsun demiş.eşim anlamaıs çünkü kucağındakini bi paket sanmıs sonra ordaki bi asker demiş bebeğiniz gidio die.eşimde tabi hemsirenin arkasından koşmus

şimdi evdeyiz.biraz birbirmize adaptasyon sorunu yaadık.bocaladık.yavas yavas tanıyoruz birbirimizi.buarada kızım ay nı babası. benm gibi kocasına asık biri için bulunmaz bir sey bu

2 saatte bir acıkıyor.doyduktan sonra altını pisletiyor.altını temizleyince uyuyor.oyuncak bebek gibi
ve canımın içi ekim anneleri sizleree cok sey borcluyum.bunu yazımı bitrmeden yazmak işstedim.iiki karsıma cıktınız.iiki sizleri tanıdım.cok destek oldunuz bana.yanlığımı paylastıonız benim.sizlerden öğrendiğim o kadar cok sey varki.ve öğreneceğim daha neler var.hepiniz hakkınızı helal edin.hiç sıkılmadan derdimi paylatınız.latif doğanı dinleme işkencesine katlandınız.evhamlarımı hafiflettiniz.tekrar söylüyorum iiki varsınız.ve iiki hayatıma girmişsiniz
bu minik kızımla ilk kucaklasmamızsenağlama

bu da benim içimin gülen yüzü CEMRE (azıcık sarılıkta kendileri:çok üzgünüm:)