canım hanı kapıların arkasına asılan askılar oluyoya bılırsın mutlaka onun kucuklerıde vardır dolap kapagınıza takıver ıstersen baglarını cozmeden kravatları o askılıklara asarsın hem rahat alır hemde bırını alırken dıgerını bozma gıbı bı durum olmaz ınsallah ısıne yarar canım
pijomalarım ayrı çekmecededir
eşoftmanlarım ayrı kotlarım ayrı bi yerdedir
kazakları katlarım
çamaşırları renklerine göre dizerim(takıntılıyım galiba bu konuda)
eşimin eşyalarını da aynı şekilde dizerim
kızımın eşyalarını da takımlar badiler çoraplar vs hepsi ayrı ayrı dizili
benim de dolabım 6 kapılı. orta kısım akordiyon. yanlar normal dolap kapağı.ben de 3 benim 3 eşim şeklinde ayırdım. kazaklarımız üst üste dürülmüş şekildedir.elbise gölek pantolon ceketler askıdadır. dolabın orta bölmesinde içinde çekmece var 3 tane. oraya da pijamalarımızı koyuyorum. komidin çekmecelerinde çoraplarımız var. makyaj masasının çekmeceleri de 4 tane. en üstte. makyaj malzemeleri takılar ve elimizin altında olan şeyler var. 2 çekmecede benim ve eşimin iç çamaşırları en alt çekmece de havlularımız mevcut.
benim sorunum da giyilmiş olan kıyafetleri eşimin kapının arkasına asması .hiç sevmiyorum o görüntüyü ne yapabilirim bunun için.
benim de dolabım 6 kapılı. orta kısım akordiyon. yanlar normal dolap kapağı.ben de 3 benim 3 eşim şeklinde ayırdım. kazaklarımız üst üste dürülmüş şekildedir.elbise gölek pantolon ceketler askıdadır. dolabın orta bölmesinde içinde çekmece var 3 tane. oraya da pijamalarımızı koyuyorum. komidin çekmecelerinde çoraplarımız var. makyaj masasının çekmeceleri de 4 tane. en üstte. makyaj malzemeleri takılar ve elimizin altında olan şeyler var. 2 çekmecede benim ve eşimin iç çamaşırları en alt çekmece de havlularımız mevcut.
benim sorunum da giyilmiş olan kıyafetleri eşimin kapının arkasına asması .hiç sevmiyorum o görüntüyü ne yapabilirim bunun için.
ben de düzenliiyimdir. dağınıklık beni rahatsız ediyor. o yüzden de dağıtmamaya gayret ederim. bazalar bence kalabalıklığı ortadan kaldırıyor. dolap düzenime gelince herbirşeyin yeri ayrıdır. dolabımızın sol kapısı eşimin sağ kapısı benimdir. ortdaki sürgülü kısım ise onun takım elbiseleri paltolar gibi daha ağır uzun kıyafetler bölümüdür. eşim öğretmen ve o yüzden kısa kolllu gömlekleri dolabının üst katında, uzun kollu gömlekleri alt katındadır. ben dolabın askılık olmayan yorgan koymak için ayrılan bölmelerine de askı borusu yaptırdım. herşeyi asmaktan yanayım.o zaman daha düzenli olunacağı fikrindeyim . hem ütü sorunu daazalmış oluyor hem de kıyafetleri görebiliyorsunuz ..katlayıp koyunca alttan çektiğimde dağınıklık daha çok oluyor bence.ama benim tıkandığım bir nokta var arkadaşlar, eşimin bir sürü kıravatı var ve onları bir türlü düzenleyemiyorum. eşim hepsini bağlı şekilde elbise askısına üstüste asılı şekilde saklıyor. ama bu görüntü beni deli ediyor. bağını çözmek istemiyor çünkü hergün kullanıyor .peki ben bunları nasıl düzene sokabilirim bağını çözmeden .
bazıları bu aynı renk kıyafetleri üst üste dizer daha hoş görünsün diye buda bir tercih tanıdığım üç arkadaş var o şekilde yapan dolabın geniş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?