ablacım ben evli değilim ama tüm evden sorumluyum.ben düzenliyimdirherkezin gardrobunda kazak bölümü tsırt badı bolumu vs vs ayrıdır bende magaza katlama stılıyle katlarım herseyımı ve en buyuk avantajım duzenlı olusumda aldıgım herseyı yerıne duzenlı koyarım ve buyuzden gerek kıyafet dolapları gerek mutfak dolapları dagılmaz..ve gıymedıgım kullamadıgım hıc bıseyı tutmam elımın altında ıcımı daraltıyolar elden cıkması gereknler mumkun oldugunca cıkmalıdır elımden.
bekar bir kız olarak bu kadar düzenli olmandan dolayı kutlarım canım evlendiğinde eşinide alıştırırsın aynı şekilde ben genç kızken temizliğe önem verirdim ama dağınık biriydim çevremden gördüklerimi örnek alıyorum şimdi
teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan erkek arkadaşım var allah nasip ederse kısa zaman içinde evliliği düşünüyoruz o bendende düzenli çok şükür.
umarım her şey gönlünce olurerkek arkadaşının düzenli olması avantaj az önce kızkardeşim aradı ve eşinin dağınıklığından yakındı
benim eşimde sabah kaltığında pijamalarını katlayıp koyar kirlilerinide kirli sepetine atar
ben genelde kıyafetlerimi asma taraftarıyım asınca hem kırışmıyor hemde daha düzenli duruyor.gerçi bunu yapmamda dolabımında payı büyük çünkü raf tarzı değil katlayıp koyunca çabuk dağılıyor.kullanmadığım mevsimi geçmiş kıyafetleri ya hurca koyuyorum yada bohça yapıp dolabın arka kısmına koyuyorum.
çoraplarımız çekmecede iç içe geçmiş durumda üstüste koyunca karışabiliyor çünkü çokçorap var
çamaşırlarımız komidinlerimizde bir çekmece atlet bir çekmece kilot şeklinde
geceliklerimiz bijamalarımız ayrı duruyor oda şifonyerin çekmecesinde.eşimin kravatları kol düğmeleri kemerleri gözlükleri ayrı bir çekmecede.
Bebeğimin dolabını henüz hazırlamadım çünkü daha alışveriş yapmadık.ben böyle bir sistem oluşturdum arada sırada dağılıyor tabi ama okadar olur:)
düzenliyimdir dağnık dolap ve çekmeceye tahammül edemem...gardırobumda asıldır kıyafetlerim
genelde her şeyi asılı tutmaya özen gösteririm.
Sadece badi ve kazakları katlayarak koyarım...kışlık kazaklarım ve kullanmadığım kıyafetleri
hurca koyarım şimdi kışlıkları çıkarıcam yazlıkları koyucam...dolabımın birinde sadece eşofman ve
pijama tarzı şeylerim olur..ayrı bir yerde de iç çamaşırlarımız ve çoraplar...
tabi ki hurcu arada bir havalandırın hatta içindekileri çıkarıp hurcu yıkayıp tekrar koyun koku
olmaz ...
benimde yatak odam küçük gardolabım seninki gibi 4 kapaklı
bi tarafına eşimin gömlekleri pantolonları ve benim elbiselerimi koyuyorum daha takımları yok yani o küçük odada iki kapılı dolabımız var orda ama bebek olunca orasıda dolacak takımları nereye koyacağım bilmiyorum
diper tarafıda benim herşeyimi asıyorum kotlarımıda katlayıp üst üste koyuyorum
hurçlarımda yada bohçalarımda bahsettiğin gibi koku hiç olmadı arada sırada odanın camını aç dolabın kapaklarını da aç havalandır.
ben de düzenliiyimdir. dağınıklık beni rahatsız ediyor. o yüzden de dağıtmamaya gayret ederim. bazalar bence kalabalıklığı ortadan kaldırıyor. dolap düzenime gelince herbirşeyin yeri ayrıdır. dolabımızın sol kapısı eşimin sağ kapısı benimdir. ortdaki sürgülü kısım ise onun takım elbiseleri paltolar gibi daha ağır uzun kıyafetler bölümüdür. eşim öğretmen ve o yüzden kısa kolllu gömlekleri dolabının üst katında, uzun kollu gömlekleri alt katındadır. ben dolabın askılık olmayan yorgan koymak için ayrılan bölmelerine de askı borusu yaptırdım. herşeyi asmaktan yanayım.o zaman daha düzenli olunacağı fikrindeyim . hem ütü sorunu daazalmış oluyor hem de kıyafetleri görebiliyorsunuz ..katlayıp koyunca alttan çektiğimde dağınıklık daha çok oluyor bence.ama benim tıkandığım bir nokta var arkadaşlar, eşimin bir sürü kıravatı var ve onları bir türlü düzenleyemiyorum. eşim hepsini bağlı şekilde elbise askısına üstüste asılı şekilde saklıyor. ama bu görüntü beni deli ediyor. bağını çözmek istemiyor çünkü hergün kullanıyor .peki ben bunları nasıl düzene sokabilirim bağını çözmeden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?