- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Şeftalim vardı, Ramazandan dolayı pek meyve yiyemiyorum.
Şeftali mermelatı yapıyorum şimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeftalim vardı, Ramazandan dolayı pek meyve yiyemiyorum.
resimleri görmek isteriz :)
bende kayısı yaptım şişeledim az önce.. atacam resimleri
Bu fotoğrafsız olsun. 5 tane şeftaliydi. Kiraz mermaletinızı duyunca aklıma geldi. Bitmiş halini atabilirim aslında evet.
Ben öyle kışlık yapmıyorum reçel ve mermalat. Çok yenilmiyor bizde.Kullanılırsa tatlılara kullanılır. Sabah işe giderken kahvaltı yapmıyoruz , akşamda kahvaltılık yediğimizde ancak yiyoruz.
kahvaltılık sos yapacagın zaman tarıfı rıca edebılırım o zaman annem yapıyor ama cok sarımsak kokusu geldıgınden sevmıyorum benkahvalıtık sostan, menemene, biber patlıcan közlemesinden, taze fasulyeye kadar kışlığımı yapıyorum. şimdiden heyecanlandım. şu an tek isteğim koca bi derin dondurucu :)
konu süper takipteyim
valla benimki çok güzel oluyor ayıptır söylemesi :)kahvaltılık sos yapacagın zaman tarıfı rıca edebılırım o zaman annem yapıyor ama cok sarımsak kokusu geldıgınden sevmıyorum ben
ooo o zaman bende yapayım kesın ama kucuk bır kavanoz yeter banavalla benimki çok güzel oluyor ayıptır söylemesi :)
ama geçen yıl çok büyük bi hata yaptım, eski kavanoz kapaklarını kullandım ve hepsi attı. inanırmısın oturup ağladım
evet sanırım ondan, bu sene bütün kapakları yenilicem, riske atamam. içim gitti onları dökerkenooo o zaman bende yapayım kesın ama kucuk bır kavanoz yeter bana
deme yaa bende menemenlık ılk defa yapıcam kucuk recel kavanozlarına falan yaparım dıyordum yanı annem hep oyle yapıyor dıye acarken gecen senelerde kapakları zorlayarak mı acmıstın ondan sebep mı acaba
tabı ya gıtmez mı emek ve para verıyosun hangı bırıne yanasın.. neyden yapıyosun o kahvaltılıgı annem kırmısı bıberden falan yapıyoevet sanırım ondan, bu sene bütün kapakları yenilicem, riske atamam. içim gitti onları dökerken
közlenmiş kırmızı biber, çok az közlenmiş patlıcan,yeşil biber, domates rendesi, havuç rendesi, bi güzel kaynatıyorum onları. sonra içine isteğe göre sirke yağ sarımsak tuz şeker ekliyorum eğer istersen küçük sarı acı biberde ekleyebilirsin. çok güzel oluyor hem makarna, kısırın yanına, hem kahvaltıda yemeğe değişik oluyortabı ya gıtmez mı emek ve para verıyosun hangı bırıne yanasın.. neyden yapıyosun o kahvaltılıgı annem kırmısı bıberden falan yapıyo
annemde hemen hemen aynı yapıyor patlıcan harıc ama o kadar sarımsaklı gelıyorkı yenmıyor verdı gecen sene kucuk bır kavanoz yenmedı en ıyısı sarımsak koymamak o zamanközlenmiş kırmızı biber, çok az közlenmiş patlıcan,yeşil biber, domates rendesi, havuç rendesi, bi güzel kaynatıyorum onları. sonra içine isteğe göre sirke yağ sarımsak tuz şeker ekliyorum eğer istersen küçük sarı acı biberde ekleyebilirsin. çok güzel oluyor hem makarna, kısırın yanına, hem kahvaltıda yemeğe değişik oluyor
evet sarımsaksızda olur. patlıcan kararında olunca tat veriyo ama çok gelirce acımsı oluyor ayarlamak lazımannemde hemen hemen aynı yapıyor patlıcan harıc ama o kadar sarımsaklı gelıyorkı yenmıyor verdı gecen sene kucuk bır kavanoz yenmedı en ıyısı sarımsak koymamak o zaman
inanırmısın 2 sene öncesine yumurta kırmaktan acizdim, bak kalıplaşmış cümle olduğu için değil gerçekten kıramıyodum, evlendim iş başa düştü internetten baka baka heves ettim. şuan çok değişik şeyler yapıyorum. umudunu kaybetmeya size o kadar imreniyorum ki, kis hazirliklari fala, yemek sohbetlerinize mutfak bilginize hayranim beceriksiz bir bayan olarak. ben neden sizler gibi olamiyorum, mutfakla aram hic yok, denedikce husran birde icimde hic istek yok artik gelmiyorda, canim mutfaga girmek istemiyor yaaa
canim herseyi hazirlamam, kesmem, hepsini duzgun yapiyorum da bi tadi tutmuyor. suslerim ederim herseyi yapiyorum elim lezzetli degil.inanırmısın 2 sene öncesine yumurta kırmaktan acizdim, bak kalıplaşmış cümle olduğu için değil gerçekten kıramıyodum, evlendim iş başa düştü internetten baka baka heves ettim. şuan çok değişik şeyler yapıyorum. umudunu kaybetme
sana öyle geliyordur, yapa yapa elinin lezzetide oturur kicanim herseyi hazirlamam, kesmem, hepsini duzgun yapiyorum da bi tadi tutmuyor. suslerim ederim herseyi yapiyorum elim lezzetli degil.