• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz

Gerçekten ferahlatan bir ev olmuş.İnsanın içi açılıyor.Sade ve ferah.Güzem günlerde oturun inşallah.opuyorumnanaktan

çok ama çok güzel bir evin var canım
Allah huzurla otumanı nasip etsin nazar değmesin :nazar:

teşekkür ederim
evet doğru görmüşsün. özellikle salonun duvarlarının sarı oluşundan pek memnun değilim ama..

Aksine bende kese kağıdı tonu yaptırdım da şimdi hayıflanıyodum sanki açmadı evi gibime geliyor.Ayrıca bende eve krem koltuk düşünüyorum deri nasıl kullanışlımı sizin koltuklarınız memnun musunuz?

aaaa cok guzel bır ev valla bende demeden gecemıyciiimmmm

ee ne zaman oturmaya gelıyomm :kahve:

ayrıca koltuklarıne bayıldım beyaz olanlara..
ay derımı onlar ve derı rahat oluyormu ? bırde yatak odanda ebeveyn banyon mu var ?
maşallah maşallahh darısı başımaaaaaaaaa

evin cokkk cokkk sık hakkaten cok beğendim
cok zevkli ve özenli düzenlenmiş hersey tebrik ederim zevklisin cok
sağlıkla huzurla otururn inş.

Allah nazarlardan saklasın.hem mobilyaların hem dairen hem de zevkin süpermiş.güle güle sağllıkla mutlulukla oturun inşallah

Bende çok beğendim ....hatta evlenesim geldi , benimde bir evim olsa keşke dedim şimdii..:kedi:...

Allah herkese mutluluklar nasip etsin ..tebrik ederim, mutlu olun inşallahopuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:
Mevla yuvandan huzur bereket ve neşeyi eksik etmesin tatlım..
Çok güzel döşemişsin evini..
Her köşesine bayıldım ancak mutfağa ayrı vuruldum..
Perde ile örtü uyumu süper olmuş.. Güle güle oturun canıma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aksine bende kese kağıdı tonu yaptırdım da şimdi hayıflanıyodum sanki açmadı evi gibime geliyor.Ayrıca bende eve krem koltuk düşünüyorum deri nasıl kullanışlımı sizin koltuklarınız memnun musunuz?

evet memnunum zaten krem ya da beyaz alıcaksan kesinlikle deri al derim temizlenmesi daha kolay oluyo

aaaa cok guzel bır ev valla bende demeden gecemıyciiimmmm

ee ne zaman oturmaya gelıyomm :kahve:

ayrıca koltuklarıne bayıldım beyaz olanlara..
ay derımı onlar ve derı rahat oluyormu ? bırde yatak odanda ebeveyn banyon mu var ?
maşallah maşallahh darısı başımaaaaaaaaa

teşekkür ederim..
ne zaman istersenyerimseniben
sunu deri memnunum ben tavsiye ederima.s
yatak odamızda ebeveyn banyosu var eveta.s
daha güzelleri olur inşallahopuyorumnanaktan

herkese çok çok teşekkür ederimma.s.a.s.

Bende çok beğendim ....hatta evlenesim geldi , benimde bir evim olsa keşke dedim şimdii..:kedi:...

Allah herkese mutluluklar nasip etsin ..tebrik ederim, mutlu olun inşallahopuyorumnanaktan

amin.. çok teşekkür ederim darısı başına diyim o zamana.s

Back
X