• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz :)

canım evin çok güzel,çok feraha.sbaktıkça insanın içi açılıyoo:nazar:huzurla,sağlıkla oturun inşallaha.s.

iyi günlerde otur inş... çok hoş olmuş evin... özellikle yatak odan çok ferah duruo insanın içi açılıo:)))

eve gelen misafirlerde genelde oturma odasına bayılıyorlar. evde geçirdiğimiz zaman çoğunlukla oradayız zaten kalan zamanda da yatak odasında :) :sm_cool: :asigim::1rolleyes:

Banyo :)

deneme9is8.jpg

Anam o asılı olan terlik de nee delikafadulden
bayıldım bayıldım delikafadulden
ne için kullanılıyor yaa ooo çok hoşuma gitti bende istiyorum :dilcikar:

teşekkür ederim canım. o terlik aslında ufak tefek şeyleri koymak için. mesela makyaj pamuğu gibi ama bizim çaktığımız çivi çok sağlam olmadı o yüzden terlik kendi kendine düşüp duruyordu yere biz de kaldırdık sonradan. Annem almıştı evimiz için :)

çok güzel bayıldım özellikle salonuna ayrıca çok sade sadeligi seviyorum bende güle gül otur

Evin çok güzel canım güle güle ağız tadıyla ömür boyu oturun inşallah :nazar:

harıka döşenmıs bır evın var canım bakınca içim acıldı ALLAH huzurlu mutlu oturmayı nasıp etsın canım

Tekrar tekrar tesekkur ederim kizlar. BEn esyalari alirken biraz zorlanmistim neyi nasil koysam uygun olur diye buraya kendi evimin resimlerini koydum ki benim gibi zorlananlar olursa buradan da bakip fikir sahibi olsunlar ya da bu resimleri gordugunda aklinizda gelebilecek seyler olsun diye.

yatak odan cok hoşmuş canımm... güle güle sağlıkla huzurlu oturun inşallah

maşaallah

en sıcak bulduğum evlerden biri.
çok güzel döşenmiş
misss gibide hem (:

yatak odandaki perde ve tülün markası nedir?
nereden aldın öğrenebilir miyim canım

yada perde için istanbulda bana önerebileceğin bir mekan var mıdır?
fiyatı hem uygun hemde güzel tül perde bulunabilicek

çok teşekkür ederim

mutluluklar tekrardana.s.

Tekrar tekrar tesekkur ederim kizlar. BEn esyalari alirken biraz zorlanmistim neyi nasil koysam uygun olur diye buraya kendi evimin resimlerini koydum ki benim gibi zorlananlar olursa buradan da bakip fikir sahibi olsunlar ya da bu resimleri gordugunda aklinizda gelebilecek seyler olsun diye.

canım hayırlı olsun herşey süper olmuş bişey sorucam beyaz eşyalarımız aynı hepsinden memnunmusun.

Ferah bir ev.. mobilyalar modern...

ayrıcaa cook temiz görünüyor tebrikler..

güle güle oturun...

huzur doluyum ben diye bağıran cok güzel bir evin var canım Allah mutluluğunu huzurunu daim etsin inşallah..

Back
X