• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz :)

maşaallah

en sıcak bulduğum evlerden biri.
çok güzel döşenmiş
misss gibide hem (:

yatak odandaki perde ve tülün markası nedir?
nereden aldın öğrenebilir miyim canım

yada perde için istanbulda bana önerebileceğin bir mekan var mıdır?
fiyatı hem uygun hemde güzel tül perde bulunabilicek

çok teşekkür ederim

mutluluklar tekrardana.s.

perdelerimi bursada yaptırmıştık canım. Eşimin ailesi bursada oturduğu için oradan biri gelip ölçü almıştı ve yaptırılıp yine istanbul a gelip takmışlardı. perde konusunda çok zorlandık çünkü anneler fln da devreye girdi onların beğendiğini biz beğenmedik bizimkini de onlar en sonunda bunları seçtik off hatırladıkça daralıyorum valla ne gündü :) ama değmiş dimi :lepi:

Ferah bir ev.. mobilyalar modern...

ayrıcaa cook temiz görünüyor tebrikler..

güle güle oturun...

eh tabi yeni evliyiz o zamanlar ya sizlere göstericem evimizi ya ondan böyle :) sen bi de şimdi gel gör :) misafir geleceği zaman dip bucak yapıyorum sadece :) iş güç derken hal kalmıyor ki derinlemesine bi temizleyelim hele de bu güzel yaz günlerinde :)

ayy çok begendim canım yaa.MAAŞALLAH..
Allahh agız tadıyla oturmak nasip etsin.Şeniz
bu arada senin evinin en sevdigin o turunculu odana bende bayıldım.turuncuyu çok ama çok severim.içim açıldı bakınca...opuyorumnanaktan

Çok ama çok güzel.....Sade ve çok zevkle döşenmiş.Güle güle otur canım huzurla...

Evin çok güzel canım güle güle otur.Ben turuncu takıma bayıldım onuda Bellonadanmı almıştınız?birde metal bulaşıklığını nerden aldığını öğrenebilirmiyim.sevgiler

çok sade ve çok hoş bir yatak odan varvereliniortak

diğer odalarında çok hoş sağlık ve mutluluk eksik olmasın evinde canım:hooray:

cok guzel detayları cok hos cok sade ama bır o kadar da gosterıslı
mutlulukla yasayına.s.

Back
X