evimin resimleri

kalinkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
149
1
68
Bursa
$1.webp$18.webp$17.webp$16.webp$15.webp$14.webp$13.webp$12.webp$11.webp$10.webp$9.webp$8.webp$7.webp$6.webp$5.webp$4.webp$3.webp$2.webp$2010-12-15 00.12.35.webpevimi bazıları cok beğenirken bazılarıda cok eleştirdi arkadaşlar bakalım siz ne düşünüceksiniz her türlü eleştiriye açığım yapıcağınız eleştiriler doğrultusunda değişiklik yapıcam hadi bakalım:)

ben çok beğendim cesur renkler kullanılmış bir ev duvar kagıtları ayrı bir hava katmış ama salondaki duvar kağıdı kırmızı mı pembe tonlar da mı pek anlayamadım sanki pembe gibi geldi

Son düzenleme:
Bu kadar iddialı renkler bana pek hitap etmiyor.
Mutfağı çok beğendim.
Güzel günlerde sağlıkla oturun.

Son düzenleme:
yok fotoğraflar öyle karışık gibi duruyo ama gayet iyiler

çok zevklisin ben çok beğendim.ama kırmızıyı çok belirgin kullanmışsın.özellikle bi odanda duvarı komple boyamışsın çok göz yoruyor bence.banyodada çok göz alıyor ama orası okadar rahatsız etmez.salondada bence duvar kağıdı çok alakasız kalmış

ama eşyalar çok zevkli ve uyumlu.ayrıntılar çok hoş.ben kırmızıyı çok severim evde kullanılmasınıda çokseverim ama sanki tam uygun şekilde kullanılmamış gibi

güle güle sağlıkla oturun evinizde

fuşya rengi cnm duvar kağıdı ama resimde biraz kırmızıya çalıyo gibi çıkmış:)o duvar kağıdını şimdiki aklım olsa acık bi renk secerdim sanki duvar üzerime üzerime geliyo bazen

Çok güzel, renkli, modern ve şık:13: ben çok beğendim:29:

güle güle otur cnm. ben şahsen beğendim evini neredeyse her yer siyah beyaz ve kırmızı. tam bana göre :)) Mutfak acayip ferah geldi bana o yeşilin tonları çok yakışmış bence çok hoşuma gitti. Nereyi beğenmedin dersen sanki salondaki kırmızıya benzer duvar kağıdı pek yakışmamış ya renk olarak ya da desen olarak tam çözemedim.:51: Onun dışında aksesuvarlar halılar vs. çok güzel :8::8:güle güle otur tekrar.:nazar:

güle güle otur cnm. ben şahsen beğendim evini neredeyse her yer siyah beyaz ve kırmızı. tam bana göre :)) Mutfak acayip ferah geldi bana o yeşilin tonları çok yakışmış bence çok hoşuma gitti. Nereyi beğenmedin dersen sanki salondaki kırmızıya benzer duvar kağıdı pek yakışmamış ya renk olarak ya da desen olarak tam çözemedim.:51: Onun dışında aksesuvarlar halılar vs. çok güzel :8::8:güle güle otur tekrar.:nazar:

çok tşk ederim cnm o salondaki duvar kağıdı için bende çok pişmanım ama taksiti yeni bitti o yüzden eşiem değiştirelim demeye yüzüm tutmuyo malesef:D

çok tşk ederim cnm o salondaki duvar kağıdı için bende çok pişmanım ama taksiti yeni bitti o yüzden eşiem değiştirelim demeye yüzüm tutmuyo malesef:D

:1: Sağlık olsun ilerde değiştirirsin benim de şimdiki aklım olsa hiç yapmayacağım şeyler var evde ama oldu artık :1:
Bak şimdi bana da bi gaz geldi kalkıp ben de resimlerini çekicem evimin. ne zamandır aklımda bir türlü yapmadım üşengeçliğimden :1:

:1: Sağlık olsun ilerde değiştirirsin benim de şimdiki aklım olsa hiç yapmayacağım şeyler var evde ama oldu artık :1:
Bak şimdi bana da bi gaz geldi kalkıp ben de resimlerini çekicem evimin. ne zamandır aklımda bir türlü yapmadım üşengeçliğimden :1:

çek cnm merak ettim seninde evini işte insan bazen heves ediyo sonrada pişman oluyo böle ama olsun bunlar geri dönüşü olmayan şeyler değil ileride sıkılınca değiştirilir :)

canım güle güle otur.

mobilyaların çok güzel.

yatak odanda aynanın etrafındaki duvar kağıdı çok uyum sağlamış ve orjinal olmuş.

salondaki duvar kağıdı hakkında sen de bizimle hemfikirsin sanırım.

hareket katmış ama aynı ortamda sürekli bulunmak bunaltır insanı.

perdelerin,halıların, abajurun çok güzel.

oturma odana bakarken acaip daraldım.
güzel ama sürekli bir yaşam alanı rahatlığı yok.
heyecanlandırıcı bir renk hakim.

duvarlar zamanla değiştireceğin şeyler.
ilerde daha soft bir ortam yaparsın.

çok hoş olmuş evin.Oturma odan sanırım kırmızı yuvarlak desenli halıyı ben malasef mutfağımda kullanıyorum bıktım resmen:)hergün elimde bir bez ben halı siliyorum.Çok çabuk kirleniyor.Şimdiden allah sabır versin sana :)gerçi seninki oturma odanda ama.duvar kağıtlarında çok güzel olmuş.Güle güle oturun canım.:nazar:

of off off çok güzel olmuş herşey güle güle oturun canım hayırlı olsun çok beğendim:)

Son düzenleme:
Canım oncelikle cok zevklisin cok guzel uydurmuşsun herşeyi ama bence mutfak ve koridor insana daha huzur veriyor.İnsanın evinde dinlenmesi lazım.Sanki sürekli spot ışıkları altında sahnedeymiş gibi hissettim.

1-Salondaki o zebra desenli halı acayip yakışmış ama beni cok yordu mesela.Gerçi resimde direk halıya bakıyoruz odada olsam belki bu kadar yoğun hissetmezdim.

2-oturma odanda koltukların cok guzel yastıkların kırmızı olması da cok guzel ama duvar kırmızı biraz insanı boğuyor.onun yerine daha kucuk alanlarda kırmızıyı kullan bence o odada.Mesela kucuk objelerde, vazo gibi detaylarda ya da perdede ya da tek duvarda kullanılabilir.

3-evin bir kısmı siyah beyaz kırmızı, diğer kısmı krem ve yeşilden oluşuyor.Bence evin bütünü aynı hava da olmalı.Mesela tüm odalar klasik mobilyalardan ya da modern mobilyalardan oluşması gibi.

4-Yatak odanda ki stikerlar da cok guzel ama bana yine yoğun geldi.Birde ben stiker'i tek duvarda seviyorum.Senin hem yatak hem de kapı tarafında kullanılmış.

Not1 buarada eklemk istiyorum oluşturulmuş şeyi eleştirmek cok kolaydır ama yapmak cok zordur.Bizim eleştirmemiz demek senden daha iyi anlıyoruz ya da yapsaydık kesin daha iyi yapardık diye sakın anlama.

Not2 Koç burcu gibi hareketli burclar için belki renk tonları yormaz onları ama boğa burcu gibi daha huzura onem veren kişiler için yorucu bir ev o yuzden eleştirileri ona gore değerlendir belki senin hareketli doğan için cok uygun kendin olduğun bir evdir.

Canım oncelikle cok zevklisin cok guzel uydurmuşsun herşeyi ama bence mutfak ve koridor insana daha huzur veriyor.İnsanın evinde dinlenmesi lazım.Sanki sürekli spot ışıkları altında sahnedeymiş gibi hissettim.

1-Salondaki o zebra desenli halı acayip yakışmış ama beni cok yordu mesela.Gerçi resimde direk halıya bakıyoruz odada olsam belki bu kadar yoğun hissetmezdim.

2-oturma odanda koltukların cok guzel yastıkların kırmızı olması da cok guzel ama duvar kırmızı biraz insanı boğuyor.onun yerine daha kucuk alanlarda kırmızıyı kullan bence o odada.Mesela kucuk objelerde, vazo gibi detaylarda ya da perdede ya da tek duvarda kullanılabilir.

3-evin bir kısmı siyah beyaz kırmızı, diğer kısmı krem ve yeşilden oluşuyor.Bence evin bütünü aynı hava da olmalı.Mesela tüm odalar klasik mobilyalardan ya da modern mobilyalardan oluşması gibi.

4-Yatak odanda ki stikerlar da cok guzel ama bana yine yoğun geldi.Birde ben stiker'i tek duvarda seviyorum.Senin hem yatak hem de kapı tarafında kullanılmış.

Not1 buarada eklemk istiyorum oluşturulmuş şeyi eleştirmek cok kolaydır ama yapmak cok zordur.Bizim eleştirmemiz demek senden daha iyi anlıyoruz ya da yapsaydık kesin daha iyi yapardık diye sakın anlama.

Not2 Koç burcu gibi hareketli burclar için belki renk tonları yormaz onları ama boğa burcu gibi daha huzura onem veren kişiler için yorucu bir ev o yuzden eleştirileri ona gore değerlendir belki senin hareketli doğan için cok uygun kendin olduğun bir evdir.

yorumun için saol cnm üşenmemiş uzun uzun yazmışsın:)tüm yorumlarına katılıyorum bir tanesi hariç her oda aynı tonlarda olmalı demişsin ben her odanın farklı olmasından yanayım yani kendimce tabi kendi adıma yoksa sıkılırımm diye düşünüyorum:)

çok hoş olmuş evin.Oturma odan sanırım kırmızı yuvarlak desenli halıyı ben malasef mutfağımda kullanıyorum bıktım resmen:)hergün elimde bir bez ben halı siliyorum.Çok çabuk kirleniyor.Şimdiden allah sabır versin sana :)gerçi seninki oturma odanda ama.duvar kağıtlarında çok güzel olmuş.Güle güle oturun canım.:nazar:

ah cnm sorma halılardan yana çok dertliyim bu gün sil süpür yarın yine üstü batıyor daha yreni diye sanırım ama bi iki kere yıkanmadan bitmicek galiba yünlenmesi bıktım resmen

Back
X