• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin odaları çapraz..

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar selam herkese..
biz bugün ev baktık ..
2 odası nın da birer duvarı çapraz ...
salon mutfak ve oturma odası normal kare veya dikdörtgen..

çap odalar hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl olur sizce?

kızlar selam herkese..
biz bugün ev baktık ..

esya ıcın bıraz zor oluyor benımde oturma odam capraz gelıyor bır duvarı esyayı oraya denk getırmek zor oldu en son hatta kıtaplık aldım :) cozumu onda buldum canım guzel dusunmenı tavsıye ederım esyanı bı gozunun onunden gecır ole karar ver bırde ben ev bakarken hep olcerdım sonra esyamı oclerdım ole karar verırdım :)ıse yarıyor

ben anlayamdım kı nasıl yanııı çap:44::44::44::44:
odanın bir duvarının çarpık olması..

esya ıcın bıraz zor oluyor benımde oturma odam capraz gelıyor bır duvarı esyayı oraya denk getırmek zor oldu en son hatta kıtaplık aldım :) cozumu onda buldum canım guzel dusunmenı tavsıye ederım esyanı bı gozunun onunden gecır ole karar ver bırde ben ev bakarken hep olcerdım sonra esyamı oclerdım ole karar verırdım :)ıse yarıyor

aslında benimde şuan oturduğum evin salonu biraz çapraz ama geniş olduğu için çok göze batmıyor gibi..
bende çapraz odalardan birini yatak odası yapıcam köşeye şifonyer konabilir diye düşündüm.
biri de cocoğumun odası olacak birgün gelirse inşallah.:)

eşyaları ölçmek iyi fikir.:34:

kızlar selam herkese..
biz bugün ev baktık ..

Simetri takıntın yoksa problem yok bence. Ama mesela annemden biliyorum, hayatta duramaz öyle evlerde. Seninle alakalı durum tamamen.

benim eviminde odaları çap, gözümüz alıştı bir süre sonra şimdi farketmiyorum bile..

ama koltukları düz görünecekleri şekilde ayarlamıştık aynı şekilde yatak odasında elbise dolabını da öyle ayarladık.

benim eviminde odaları çap, gözümüz alıştı bir süre sonra şimdi farketmiyorum bile..

ama koltukları düz görünecekleri şekilde ayarlamıştık aynı şekilde yatak odasında elbise dolabını da öyle ayarladık.
evet köşelere uygun eşyalar konursa güzel olur demi..

Simetri takıntın yoksa problem yok bence. Ama mesela annemden biliyorum, hayatta duramaz öyle evlerde. Seninle alakalı durum tamamen.

fazla sayılmaz biraz var ama.. :((

kızlar fikirlerinizi bkliyorum.
siz olsanız alır mıydınız.
ben beğendim sevdim ama çok çabuk beğenen biriyim galiba.
yanlış mi yapıyorum diye kendime güvenemiyorum açıkçası :(

evin çok kullanılacak alanları salon mutfak ve oturma odası normal boyutlarda
sadece çocuk ve yatak odası çapraz..

düşüncelerinizi paylaşırsanız çooook sevinirim...

Bizde bu ara devamlı ev arıyoruz ve baktıklarımın çoğunda var bu dert ve salondakiler çapraz şekildeydi ama sizin çoçuk odası ve yatak odası olduğu için sorun olmaz ama eşya alırken zorlanırsınız biz bu yönden almaktan vazgeçtik evi..

ben olsam ve evin avantajları çoksa bi usta marangoz getirtip çapraz gelen duvarlaradüz gösterecek ölçülerde duvardan duvara kapaklı dolaplar yaptırırdım. böylece o çaprazlık yokmuş gibi görünebilir. hemde evdeki bütün kalabalığı da saklamış olurdumm

ben olsam ve evin avantajları çoksa bi usta marangoz getirtip çapraz gelen duvarlaradüz gösterecek ölçülerde duvardan duvara kapaklı dolaplar yaptırırdım. böylece o çaprazlık yokmuş gibi görünebilir. hemde evdeki bütün kalabalığı da saklamış olurdumm

İyi fikir. Tabii dolaplar kullanma alanını daraltmazsa. Bu arada fotoğrafını falan görebilseydik evin, veya diğer ayrıntılarını bilseydik daha çok yardımcı olabilirdik. Kafadan bir şey söylemek gerekirse, ben almazdım. Başka seçeneklere bakardım. Öyle simetri düzen manyağı da değilimdir. Sadece her şeyin pratik ve kullanışlı olmasını isterim.

ben simetri hastası olduğum için vazgeçerdim sanırım o evden :30:

bizde bu ara devamlı ev arıyoruz ve baktıklarımın çoğunda var bu dert ve salondakiler çapraz şekildeydi ama sizin çoçuk odası ve yatak odası olduğu için sorun olmaz ama eşya alırken zorlanırsınız biz bu yönden almaktan vazgeçtik evi..

ben olsam ve evin avantajları çoksa bi usta marangoz getirtip çapraz gelen duvarlaradüz gösterecek ölçülerde duvardan duvara kapaklı dolaplar yaptırırdım. Böylece o çaprazlık yokmuş gibi görünebilir. Hemde evdeki bütün kalabalığı da saklamış olurdumm
çapraz gelen duvarlar pencere olan duvarlar maalesef dolap yapılamaz..
Bu yüzden biz bu evden vazgeçtik. O kadar para bağlayacağımız yer içimize sinsin istedik..
Bu arada fikirleriniz için teşekkürler..
[sıze=3]iyi fikir. Tabii dolaplar kullanma alanını daraltmazsa. Bu arada fotoğrafını falan görebilseydik evin, veya diğer ayrıntılarını bilseydik daha çok yardımcı olabilirdik. Kafadan bir şey söylemek gerekirse, ben almazdım. Başka seçeneklere bakardım. öyle simetri düzen manyağı da değilimdir. Sadece her şeyin pratik ve kullanışlı olmasını isterim.

[/sıze]
teşekkürler...

Back
X