Şu anda eltinizin masum olduğunu bile düşünmeye başladım bence siz ke di kendinize kurt kaynatiyorsunizHayır onada nişandan sonra konusunu açmışlar sen ona neden öyle dedin laf atiyosun diye ben ona demedimki falan diye sıyrılmış bende dedimki siz peki buna inandınızmı cidden ben çocukmuyum dedim onlarda inanmadık tamam biliyoruz demiş. Eşimin abiside demişki kızların 2side sıkıntılı biri birinden iyi degil. Kusura bakmasınlar o zaman benim dügünümdeki asık suratlı fotografları gibi ordada asıcaklardı suratları he asmazlarsa bende kinlenirim istemem onlari
ya inanın degil ben sadece herşey güzel olsun istemiştim özel günümde herkes bir şekilde birşeyin elinden tutsun istedim herkes o kadar isteksizdiki.Bide dügünümüzün gecesinin ertesi günü eşimin abisi arayip herşey yolundamı bir sıkıntı varmı vs gibi sorular sordu eşime siz düşünün yani alttan alttan eşinde bir sıkıntı varmı gibi sorular sormaya calisarak burunlarını o kadar sokuyolar herşeyeŞu anda eltinizin masum olduğunu bile düşünmeye başladım bence siz ke di kendinize kurt kaynatiyorsuniz
Tekrar söylüyorum bütün yazdıklarınızdan yola çıkarak bence elti bile masumdurYani benim yaptiklarimdan ötürü somurttularsa baştan nişanıma geldiginde ve nişanına gittigimde ilk olayların çıkış noktasını başlatan eltime karşıda aynı tutumu sergileyip eşit olmalarını isterdim ben olay bu
Bence aşırı önyargılısınız sadece bu yazdıklarımdan karşı taraf masumdur yazıyorsunuz ve bütün yorumlarımı eksilyorsunuzTekrar söylüyorum bütün yazdıklarınızdan yola çıkarak bence elti bile masumdur
haklısınız forumdaki herkesin yorumlarını okuyunca kendi kendime dedimki buradaki insanlardan dışardan insanlar ve objektif yorum yapıyor sadece duruma bakarak herkes olumsuz şeyler söylüyorsa demekki sen haksızsın dedim kendimeEn başından şaşkınlık ve hayretler içerisinde okudum.Keşke siz de 30una kadar bekleseymişsiniz evlenmek için.o zaman belki biraz olgunlaşırdınız.Çünkü böyle çocuk gibi davranışlar sergileyerek aileyi birbirine düşürmüşsünüz bencilliklerinizle.arkadaşların biri bile siz hak vermemiş ama sanki bir duvara konuşuyorlarmış gibi olmuş biraz.Bakın 6 çocuklu bir aile için çocuklarının birini seviyor birini sevmiyorlar diyemezsiniz evlat bu evlat.o kardeşlerin birine bir zarar gelsin 6sı birden kenetlenir o annenin babanın içi yanar.Sanırım sizin aile ve kardeş bağlarından da haberiniz yok.icinizde bu tür sevgiler barındırabiliyor musunuz acaba çok merak ettim.Siz eve giren gelin değil eve düşen yılan olmuşsunuz kusura bakmayın.evet eltide haksız ama burada en büyük olayı siz çıkarmışsınız davetlilerin içinde aileyi rezil etmişsiniz tabiki aile size somurtur.Ahh o eşinize ne kadar üzüldüm sizi o kadar severken en güzel günlerini sizin kaprislerinizle geçirmiş keşke iletişim kurabilse burayla asla çocuk yapma diye öğüt verirdim kendisine.çünkü o kininize bencilliğinize çocuğu da alet edeceksiniz.yaşın genç sana tavsiyem bence eşin için bir daha düşün bu mesafe olayını.
Önyargılı mıBence aşırı önyargılısınız sadece bu yazdıklarımdan karşı taraf masumdur yazıyorsunuz ve bütün yorumlarımı eksilyorsunuz
Konu gerçek sadece bu konuyu etrafımızdaki kimseye sormadan objektif degerlendirsin diye üyelik açıp buraya bugün yazmaya karar verdimÖnyargılı mı
Bu konu gerçek değil ya gene biri bizle dalga geçiyor kızlar
Kusura bakma belki biraz kırıcı konuştum ama çok kapalıydın her yoruma biraz daha açık konuşmak istedim.Bak ablacım ben eltimle kaynanamla neler neler yaşadım bir bilsen.çocuğumu kaybettim eltim sevinerek aradı herhalde sende problem var çocuğun olmuyor dedi.eşimin abisi beni arayıp geçmiş olsun bile demedi.bir kere bile eşime sen görüşme dedim çünkü benim eşimin çok iyi bir kalbi var evimde öyle gereksiz insanlar yüzünden niye huzursuzluk çıksın niye ömürlük eşimin kalbini kırayım o zaten benim üzüntümü biliyor boşver aşkım biz hayatımıza bakalım diyor eltimle senede 1 görüşürüz kaynanamla da ayda 1.ama eşim haftada bir kaç kez görüşür.haklı olduğum için de bana sen de görüş diyemez.sen de böyle yap tatlı dille çöz herşeyi.eşin zamanla anlar herkesin niyetini sabırlı olhaklısınız forumdaki herkesin yorumlarını okuyunca kendi kendime dedimki buradaki insanlardan dışardan insanlar ve objektif yorum yapıyor sadece duruma bakarak herkes olumsuz şeyler söylüyorsa demekki sen haksızsın dedim kendime
Haklısınız galiba biz herkesten uzak bir şehirde yaşıyoruz şuan ama o nişan dügün zamanlarının o kadar stres sıkıntısı üzüntüsü var ki üstümde (tabiki benimde hatalarım var). Ama evlendim 22 yaşımda üniversite biter bitmez farklı bir şehire evlenip eşimin işi nedeniyle tek başıma farklı şehire geldim. Onun üstüne bissürü kişi yok senin görümcen kaynanan büyük eltin niye somurttu hep yok diger eltinle kaynın küsmü niye gelmediler bissürü telefon geldi. Biryandan büyük elti devamlı ariyo küs oldugum eltimle aramızda kızıştırmaca yapıyo laf taşıyarak o sana bunu dedi bu sana bunu. Artık biriktirdim biriktirdim madem dedim beni sallamiyolar eşimle görüşemezlerse onlara ceza olur bunu denedim. 1 senedirde 2 gün iyiysek 3.gün bu konuda kavga artık bende yoruldum ve dediginizi yapmak en iyisi karar verdim bugün buraya yazip yorumları alincaKusura bakma belki biraz kırıcı konuştum ama çok kapalıydın her yoruma biraz daha açık konuşmak istedim.Bak ablacım ben eltimle kaynanamla neler neler yaşadım bir bilsen.çocuğumu kaybettim eltim sevinerek aradı herhalde sende problem var çocuğun olmuyor dedi.eşimin abisi beni arayıp geçmiş olsun bile demedi.bir kere bile eşime sen görüşme dedim çünkü benim eşimin çok iyi bir kalbi var evimde öyle gereksiz insanlar yüzünden niye huzursuzluk çıksın niye ömürlük eşimin kalbini kırayım o zaten benim üzüntümü biliyor boşver aşkım biz hayatımıza bakalım diyor eltimle senede 1 görüşürüz kaynanamla da ayda 1.ama eşim haftada bir kaç kez görüşür.haklı olduğum için de bana sen de görüş diyemez.sen de böyle yap tatlı dille çöz herşeyi.eşin zamanla anlar herkesin niyetini sabırlı ol
Eğer konu gerçekseKonu gerçek sadece bu konuyu etrafımızdaki kimseye sormadan objektif degerlendirsin diye üyelik açıp buraya bugün yazmaya karar verdim
Heee senin icin soyunu sopunu silecekHerkese Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik daha yeni evliyim ancak eşimin aile konusu yüzünden evimde aşırı huzursuzluklar var .Size konuyu kısaca özetliyim.Eşimle aramda anlaşma bakımından sevgi açısından hiçbir problem yok birbirimizi tamamlıyoruz.Eşim 6 kardeş 3 erkek kardeş ve 3 kız kardeşler.Ailedeki herkes evli eşim ailenin 5. çocugu ve saydıgım görümcemler kaynımlar kayınvalidemler hepsi farklı yerde oturuyor.2 sene önce benim nişanım olucaktı ,eşimin kendinden küçük kardeşide o zaman nişanıma sevgilisiyle geldi yani şuanki eltimle onların nişanıda bizden 2 ay sonra olucaktı.Eltimi ilk defa kendi nişanımda gördüm ben 23 yaşındaydım ve o 30.sanırım kızda 30 yaşıma kadar evde kaldım tribi var ve o günde beni kıskandı ve elbiseme pastama takılarıma abuk sabuk şekilde laf attı ilk defa gördügü insana ve o gün tartıştık benim nişanımda birdahada görüşmedim.2 ay sonra onların nişanına tartıştıgımız halde kayınpederimin ısrarı zorundan gittim ordada bana laf attı işte benim nişanım daha güzel oldu seninkinden diye ordada bagır çagır son kavgamızı ettik.Eşimle konuştum birdaha kardeşinle görüşürsen ben giderim dedim ve kaynımında nişanlısı aynı şekilde kaynıma eşimle birdaha görüşmemesini söylemiş. O gün tamamen küstüler ve dügünümüze kesinlikle gelemezler dedim birdahada yüz yüze gelmiycez dedim.onların dügünü oldu bizim oldu o gün bugündür birbiririmizi ne görür ne ararız 2 yıl oldu. Ancak ailedeki kardeşler eşimin abisi görümcemler bu olaylardan taraf gibi birşey aldı ve diger gelinle yalandan bana nispet yapmaya çalışıp bir yandanda eşime beni seviyormuş izlenimi veriyorlar ama hepsi yalan. Eşimin büyük abisi desen benim dügünüme gelip benle selamlaşıp tebrik bile etmedi sözde 2 kardeşi ben küstürmüşüm gibi ama küçük kardeşinin dügününde eglencenin dibine vurup sürekli internette fotograflar falan paylaştılar.şimdi konu şu ben eşime hergün onlarla hiçbiriyle konuşmamasını yoksa aramızın kötü olucagını söylüyorum oda bana kızıyo çünkü onlar onu umursamasada onlara çok düşkün.Israrla beni sevmediklerini anlatıyorum ona kaynanamında aynı şekilde beni sevmedigini ve onların hepsini sil desemde mesafe koy desemde hergün görüşüyorlar .Allahışkına napmam lazım tavsiye verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?