Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(

Kırgınlıklarıniz varsa görüşmeyin ama eşinize karışmaya hakkınız yok. Kimsenin sahibi değilsiniz siz, kendinize arada hatırlatın bunu.

Bazı kadınların aile bağlarını tamamen koparmasını anlamıorum bizimde 1 amca 2 dayı hanımı oyle malesef Siz konusmayın görüşmeyın ama onlar kardeş hergün bunu konuşacağına umursamasan sorun yaşamazsın ayrıca eltı adayım yada eltım benım nisanıma laf söyledi diye niye tartısıp onu haklı cıkarayımki yani biraz oyunu kurallarına göre oynamalısınız malesef hayat bu

Siz eşiyseniz onlarda onun beraber büyüdüğü öz kardeşleri onu sevmeyen insanları silsin de ne demek kardes silinir mi siz kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorsunuz size cephe aldıkları kadar var kardeslerinin onu sevmediğini nerden biliyorsunuz istediğiniz kadar nefret edin eşinize aileni kardeşlerini sil deme cüreti nerden geliyor eşi olarak siz iyiliğini düşünüyorsunuz onlar kardeşi olarak kötülüğünü mu düşünüyor bence siz kininizden yapıyorsunuz bunu eşinizi düşündüğünüzden değil eşini düşünen onu kardeşi ile eşi arasında tercih yapmak zorunda bırakmaz yazık gizli gizli kardeşleriyle görüşmek zorunda kalıyor

Nisanda elbisenize laf etmis sizde kavga etmişsiniz etmeseydiniz niye ev sahibi nişan sahibisiniz siz misafir o da ha terbiyesizlik etti tamam kavga etmek ilk günden ev sahibiyken birbirine girmek de ne demek

Gerçekten nisanda bunları mi yaptınız rezalet iyi de sizinle evlenmiş eşiniz tam rezalet

Eşinizin ailesi iyi bile davranıyor bence size şok icerisindeyim yüz kere haklı olun o nasıl bir davranış şeklidir gidip onların nisanında da mi kavga ettiniz rezillik eşiniz sizden utanmadi mi

Iyi olmuş ondan değildir o sizin gibi birini gelin alıp kardeşlerinin basını yaktıkları için moralleri bozuktur

Ahh ahhh eşinin iyiliği için ailesnden değil kendisinden uzak tutması lazm bence galiba sanırsam

Ahh ahhh eşinin iyiliği için ailesnden değil kendisinden uzak tutması lazm bence galiba sanırsam
hatalarım var evet incinip bazı şeylerden çözümü aileyle görüştürmemek gibi bir an o düşünceye girdim çıkamadım.halbuki yanlış düşünce

Problem dediginiz problem olarak anlattığınız herşey sizden kaynaklı aslında herşeyin başı sizsiniz hani olur ya dizilerde filmlerde orta karıştıran huzursuzlar bu hikayedeki o huzursuz orta karıştıran sizsiniz

hatalarım var evet incinip bazı şeylerden çözümü aileyle görüştürmemek gibi bir an o düşünceye girdim çıkamadım.halbuki yanlış düşünce
Canım eşini kaybetme.. Yuvana huzursuzluk sokma.. eşinin ailesiyle, kardeşleriyle görüşmesine karışma... Yarın birgün sen de anne olacaksın o zaman anlarsın evladn ve kardeşleryle konuşmamasının ne demek olduğunu..

Evet eşinizin çok saf ve iyi niyetli olduğunu hatta taş atsanız dahi affedip unutacak yapıya sahip olduğunu bütün yaptıklarınıza rağmen sizinle evlenmiş olmasından anlıyoruz kardeşine gider barışmak için çaba sarfeder bundan size ne

Kusura bakmayın ama eşiniz dahi olsa "ailesiyle" görüşmesine yasak koyma hakkına sahip değilsiniz. İki elti olarak siz hatalısınız. Kavga ettiniz diye kardeşinle görüşmeyeceksin demek çok bencilce bir davranış olmuş en başında. Kardeşlerin aralarındaki bağ da sizi ilgilendirmez. Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz kimse de sizi sevmek zorunda değil. Ama saygı göstermek zorundasınız eşinizi seviyorsanız. Benim eşim bana ailemle görüşmeyi yasaklayacak? Ailemle kavga dahi etmiş olsam bu beni ilgilendirir sadece.

Dogru bilmiyorum işte bir senedir en güzel günlerimde suratlarını astılar insanlar hep sordu neden böyleler diye diye kendimi doldurdum ve bir şekilde bunun doluluguyla eşime müdahale ettim

Kim olsa somutur kim olsa ağlar sizi gelin alıyorlar sonuçta oğullarına herkes nisanda yaptıklarınızı görmedi mi ki onların neden somurttugunu soruyor

Kim olsa somutur kim olsa ağlar sizi gelin alıyorlar sonuçta oğullarına herkes nisanda yaptıklarınızı görmedi mi ki onların neden somurttugunu soruyor
Yani benim yaptiklarimdan ötürü somurttularsa baştan nişanıma geldiginde ve nişanına gittigimde ilk olayların çıkış noktasını başlatan eltime karşıda aynı tutumu sergileyip eşit olmalarını isterdim ben olay bu

Dogru bilmiyorum işte bir senedir en güzel günlerimde suratlarını astılar insanlar hep sordu neden böyleler diye diye kendimi doldurdum ve bir şekilde bunun doluluguyla eşime müdahale ettim
Bizim de gelinimis düğünde öyleydi abim.kız almaya geç kaldığı için.. Herkes zorla mı evlendi dedi.. Tavır almadık.. Bence sen de almamalısın.. Diğer gelin senin taktiğinin tam tersini uyguluyordur sende öyle ol ve kimse beni sevsin diye uğraşma.. bırak seni sen olduğun sevenler olsun etrafında.. ve eşinin.ailesiyle görüşmesihi istemeden önce kendini düşün ya eşim ailemle.görüşmemi istemezse ben ne yaparım diye ona göre davran.. ve isteklerini positif olarek yep

Gerçekten çok tuhaf bir insansınız. İnsan daha nişanlılığının ilk zamanlarında toplu bir ortamda böyle bir olay çıkartıyorsa adaptan bir haber demektir. Karşınızdaki ne yaparsa yapsın verdiğiniz tepki çok çirkin. Kendimizi küçük düşürmüşsünüz. Allah eşinize sabır verirse yuvanız huzur bulur

Valla hiç yaşını küçüklüğünü bilip ona göre davranan bir hal yok sizde ne büyük diyip saymışsınız ne küçüğüm.diyip susmussunuz utanmadan yaşınıza vermelerini soyluyorsunuz

Ya yavrum sen salakmisin ya onca şeye rağmen esin seni almış evinin kadini yapmış miş gibi gecinin gidin boşver özel gününde sürat aşmış yok bilmem ne bunlar boş şeyler önemli olan evdeki huzur 2 saatlik düğün için koca bir ömür adamın başının etini yersen seneye buraya bosaniyiruz yardım diye konu acarsin biraz akıllı ol ya bırak arayan arasın konuşsun sen eşimle mutlu olmaya bak böyle boş işlerle uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…