Kırgınlıklarıniz varsa görüşmeyin ama eşinize karışmaya hakkınız yok. Kimsenin sahibi değilsiniz siz, kendinize arada hatırlatın bunu.gerçekten dışarıdan okuyunca nasıl gördügünüzü göründügünü biliyorum ama çok fazla kırgınlıklarım oldugu için onlara en özel nişanımdan dügünüme kadar gelen bana davranışlarına artık bende birikti herşey
Siz eşiyseniz onlarda onun beraber büyüdüğü öz kardeşleri onu sevmeyen insanları silsin de ne demek kardes silinir mi siz kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorsunuz size cephe aldıkları kadar var kardeslerinin onu sevmediğini nerden biliyorsunuz istediğiniz kadar nefret edin eşinize aileni kardeşlerini sil deme cüreti nerden geliyor eşi olarak siz iyiliğini düşünüyorsunuz onlar kardeşi olarak kötülüğünü mu düşünüyor bence siz kininizden yapıyorsunuz bunu eşinizi düşündüğünüzden değil eşini düşünen onu kardeşi ile eşi arasında tercih yapmak zorunda bırakmaz yazık gizli gizli kardeşleriyle görüşmek zorunda kalıyorHaklısınız ancak ben bu insanların hayatımızda hem hergün arayip eşimi görüntülü hemde bizi sevmedigini bile bile hayatımızda olsun istemiyorum. Ben eşime bile söyledim benim çocugum olursa kavgalı oldugumuz kardeşini bile ilerde söylemem göstermem diye. Bazen ciddi kavga ediyoruz aramıycam tamam diyo sonra bakiyorum 2 gün sorna gizli gizli konusup aramalarını silmis. Yani ben onun eşiysem onun iyiligini düsünürüm onu sevmeyen insanları silerse çekirdek ailesi daha iyi olur diyorum ama anlamiyor yok. Ne ben nefret kinimi atabilirim ne de o ailesini tamamen silebiliyor
Gerçekten nisanda bunları mi yaptınız rezalet iyi de sizinle evlenmiş eşiniz tam rezaletZaten küs oldugu kardeşiyle bir kere bir araya geldiler arada sogukluk olmus eve geldi dediki zaten eskisi gibi istesekte konusamadık mevzu bitti gitti rahat et. Sonra büyük abisi bize geldiklerinde misafirlige bana dediki aile herşeydir yakında anlarsınız kıymetini geç olur, sen çok çirkeflik yaptin belki haklıydın dedi konunda ama onlarin nişanında herkesin icinde bagira cagira dügünüme gelmiyceksiniz dedin ne ölüme ne dirime dedin bunu yapmaman lazimdi dedi.bende eşime büyük abinle konusursan birdaha evden giderim dedim oda biriyle beni kötü ettin digeriylede edemezsin dedi o gün bugündür olay var kimse kendi bildiginden vazgeçmiyor
Eşinizin ailesi iyi bile davranıyor bence size şok icerisindeyim yüz kere haklı olun o nasıl bir davranış şeklidir gidip onların nisanında da mi kavga ettiniz rezillik eşiniz sizden utanmadi miBenim eşimin kızdıgı olay onlarin nişanında 2.kez kavga ettigimizde olay sesli oldu bende bagirarak herkesin icinde dedimki dügümüme sokmam sizi ne ölümüze ne dirimize.sonra apar topar toplandik arabamıza binip eve geldik. Eşimin dedigi nokta kardesiyle arasını açan mevzu herkesin icinde bunlari bagirmammiş ama haklıydım. Diger kardesleri bana tepki verince onlarla muhattap olmasınıda istemedim dogal olarak cünkü onlarda eşime deger vermiyor
Iyi olmuş ondan değildir o sizin gibi birini gelin alıp kardeşlerinin basını yaktıkları için moralleri bozuktur2
Eşimde olayda karşı tarafın kışkırtmasını haksız görüyor ama bagırmamla benim haklıyken haksız oldugunu. Büyük abisine kızgınlıgımda şundan küs oldugu kardeşi dügüne gelemedi diye bütün gün kınamda nikahımda dügünümde suratlarını düsürüp oturdular ailecek en güzel günüm mahfoldu
Ahh ahhh eşinin iyiliği için ailesnden değil kendisinden uzak tutması lazm bence galiba sanırsamKesinlikle yazdıklarımız karşı tarafa hiç ulaşmıyor.
İmtihan gibi konu ve cevaplar, ama ben eşimin iyiliği için diyor ikide bir, eşini saf bulmuş bu lafla kandırıyor herhalde
Sonrada huzurum yok diyor huzur sana niye gelsin yahu kalbin kötü, bencilsin zor bulursun huzuru konu sahibi.
hatalarım var evet incinip bazı şeylerden çözümü aileyle görüştürmemek gibi bir an o düşünceye girdim çıkamadım.halbuki yanlış düşünceAhh ahhh eşinin iyiliği için ailesnden değil kendisinden uzak tutması lazm bence galiba sanırsam
Problem dediginiz problem olarak anlattığınız herşey sizden kaynaklı aslında herşeyin başı sizsiniz hani olur ya dizilerde filmlerde orta karıştıran huzursuzlar bu hikayedeki o huzursuz orta karıştıran sizsinizArkadaslar zaten aile bastan basa sıkıntılı. Biz nişanda kavga ettigimizde kendi şehrimize dönerken görümcemlerle bana sen haklısın, tilki rahat durmadı laf soktu diyolar.2 ay sonra tilki dedikleri kızın dügününde canim gelinim modunda takılıp iki yüzlülük yapiyolar. Büyük abi desen bana gelince kardes küstüren surat bin karış çünkü benim yaşım ailedeki en kücük alttan alır nasılsa kafasında karşı taraf 30 yaşında kendi yaşlarında diye beni kışkırttıgı halde onun özel gününde eller havada modundalar. Büyük abinin karısı eltim desen büyük olan bana sürekli eşinle kavga edersen bize gelirsin burasi senin evin diyo fitneyle sırf fesatından eşimde bunu iyi niyetlerine yoruyo. Eşim bu kadar insanı hala toz pembe görüyo hepsi sıkıntı
Canım eşini kaybetme.. Yuvana huzursuzluk sokma.. eşinin ailesiyle, kardeşleriyle görüşmesine karışma... Yarın birgün sen de anne olacaksın o zaman anlarsın evladn ve kardeşleryle konuşmamasının ne demek olduğunu..hatalarım var evet incinip bazı şeylerden çözümü aileyle görüştürmemek gibi bir an o düşünceye girdim çıkamadım.halbuki yanlış düşünce
Evet eşinizin çok saf ve iyi niyetli olduğunu hatta taş atsanız dahi affedip unutacak yapıya sahip olduğunu bütün yaptıklarınıza rağmen sizinle evlenmiş olmasından anlıyoruz kardeşine gider barışmak için çaba sarfeder bundan size neBakın benim eşim çok saftır yani herşey iyilikle güzel kafa yapısına sahip bugün yüzüne taş atsanız yarın pişman olsanız direk affeder ama ben herkes hakettigini alsin iyi iyi kötü kötü kafasındayım. Bu düşünce yapısıdan ötürü çok sömürüyo aile. Nişandan beri 2 senedir kardeşiyle görüşmüyodu annesi kocamı aradı hatrıma bir kere görüşün demiş eşim kardeşini aramış kardeşi o kadar kindarki ben istemiyorum demiş ona ragmen annesi üzülmesin diye görüşmek istemiyorum diyen adamin ayagına gitti görüştü annesi üzülmesin diye evde kıyamet kopardım yani o derece saf
Kusura bakmayın ama eşiniz dahi olsa "ailesiyle" görüşmesine yasak koyma hakkına sahip değilsiniz. İki elti olarak siz hatalısınız. Kavga ettiniz diye kardeşinle görüşmeyeceksin demek çok bencilce bir davranış olmuş en başında. Kardeşlerin aralarındaki bağ da sizi ilgilendirmez. Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz kimse de sizi sevmek zorunda değil. Ama saygı göstermek zorundasınız eşinizi seviyorsanız. Benim eşim bana ailemle görüşmeyi yasaklayacak? Ailemle kavga dahi etmiş olsam bu beni ilgilendirir sadece.Herkese Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik daha yeni evliyim ancak eşimin aile konusu yüzünden evimde aşırı huzursuzluklar var .Size konuyu kısaca özetliyim.Eşimle aramda anlaşma bakımından sevgi açısından hiçbir problem yok birbirimizi tamamlıyoruz.Eşim 6 kardeş 3 erkek kardeş ve 3 kız kardeşler.Ailedeki herkes evli eşim ailenin 5. çocugu ve saydıgım görümcemler kaynımlar kayınvalidemler hepsi farklı yerde oturuyor.2 sene önce benim nişanım olucaktı ,eşimin kendinden küçük kardeşide o zaman nişanıma sevgilisiyle geldi yani şuanki eltimle onların nişanıda bizden 2 ay sonra olucaktı.Eltimi ilk defa kendi nişanımda gördüm ben 23 yaşındaydım ve o 30.sanırım kızda 30 yaşıma kadar evde kaldım tribi var ve o günde beni kıskandı ve elbiseme pastama takılarıma abuk sabuk şekilde laf attı ilk defa gördügü insana ve o gün tartıştık benim nişanımda birdahada görüşmedim.2 ay sonra onların nişanına tartıştıgımız halde kayınpederimin ısrarı zorundan gittim ordada bana laf attı işte benim nişanım daha güzel oldu seninkinden diye ordada bagır çagır son kavgamızı ettik.Eşimle konuştum birdaha kardeşinle görüşürsen ben giderim dedim ve kaynımında nişanlısı aynı şekilde kaynıma eşimle birdaha görüşmemesini söylemiş. O gün tamamen küstüler ve dügünümüze kesinlikle gelemezler dedim birdahada yüz yüze gelmiycez dedim.onların dügünü oldu bizim oldu o gün bugündür birbiririmizi ne görür ne ararız 2 yıl oldu. Ancak ailedeki kardeşler eşimin abisi görümcemler bu olaylardan taraf gibi birşey aldı ve diger gelinle yalandan bana nispet yapmaya çalışıp bir yandanda eşime beni seviyormuş izlenimi veriyorlar ama hepsi yalan. Eşimin büyük abisi desen benim dügünüme gelip benle selamlaşıp tebrik bile etmedi sözde 2 kardeşi ben küstürmüşüm gibi ama küçük kardeşinin dügününde eglencenin dibine vurup sürekli internette fotograflar falan paylaştılar.şimdi konu şu ben eşime hergün onlarla hiçbiriyle konuşmamasını yoksa aramızın kötü olucagını söylüyorum oda bana kızıyo çünkü onlar onu umursamasada onlara çok düşkün.Israrla beni sevmediklerini anlatıyorum ona kaynanamında aynı şekilde beni sevmedigini ve onların hepsini sil desemde mesafe koy desemde hergün görüşüyorlar .Allahışkına napmam lazım tavsiye verin
Dogru bilmiyorum işte bir senedir en güzel günlerimde suratlarını astılar insanlar hep sordu neden böyleler diye diye kendimi doldurdum ve bir şekilde bunun doluluguyla eşime müdahale ettimCanım eşini kaybetme.. Yuvana huzursuzluk sokma.. eşinin ailesiyle, kardeşleriyle görüşmesine karışma... Yarın birgün sen de anne olacaksın o zaman anlarsın evladn ve kardeşleryle konuşmamasının ne demek olduğunu..
Kim olsa somutur kim olsa ağlar sizi gelin alıyorlar sonuçta oğullarına herkes nisanda yaptıklarınızı görmedi mi ki onların neden somurttugunu soruyorYa ben hata yapmadım demiyorumki evet nişandaki olaylarımız karşılıklı hataydı ama sonrasında koskoca aile üyelerinin gelipte oglunın dügününde nikahında o kızı üzüp somurtup gelini üzmeye ömür boyu böyle bir hatıra bırakmaya degermi.bana herkes dügünden sonra eşinin abisi karısı görümcenler kaynanlar niye somurttu hrp diye sordu. Hatta kaynanam dügünde agladı bile
Yani benim yaptiklarimdan ötürü somurttularsa baştan nişanıma geldiginde ve nişanına gittigimde ilk olayların çıkış noktasını başlatan eltime karşıda aynı tutumu sergileyip eşit olmalarını isterdim ben olay buKim olsa somutur kim olsa ağlar sizi gelin alıyorlar sonuçta oğullarına herkes nisanda yaptıklarınızı görmedi mi ki onların neden somurttugunu soruyor
Bizim de gelinimis düğünde öyleydi abim.kız almaya geç kaldığı için.. Herkes zorla mı evlendi dedi.. Tavır almadık..Dogru bilmiyorum işte bir senedir en güzel günlerimde suratlarını astılar insanlar hep sordu neden böyleler diye diye kendimi doldurdum ve bir şekilde bunun doluluguyla eşime müdahale ettim
Valla hiç yaşını küçüklüğünü bilip ona göre davranan bir hal yok sizde ne büyük diyip saymışsınız ne küçüğüm.diyip susmussunuz utanmadan yaşınıza vermelerini soyluyorsunuzDiyelimki ben haksızım, ya bana hem kendi nişanımda hem kendi nişanında laf atip kışkırtan eltinin hiçmi suçu yok acaba kaldıki ablamlar abimler 28 yaşında eltim 30 ben 23.insan kardeşi yaşındaki eltisine bunu yapinca ayip olmuyormu
Ya yavrum sen salakmisin ya onca şeye rağmen esin seni almış evinin kadini yapmış miş gibi gecinin gidin boşver özel gününde sürat aşmış yok bilmem ne bunlar boş şeyler önemli olan evdeki huzur 2 saatlik düğün için koca bir ömür adamın başının etini yersen seneye buraya bosaniyiruz yardım diye konu acarsin biraz akıllı ol ya bırak arayan arasın konuşsun sen eşimle mutlu olmaya bak böyle boş işlerle uğraşmaDogru bilmiyorum işte bir senedir en güzel günlerimde suratlarını astılar insanlar hep sordu neden böyleler diye diye kendimi doldurdum ve bir şekilde bunun doluluguyla eşime müdahale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?