Evlerden ırak bir karaktersnzZaten küs oldugu kardeşiyle bir kere bir araya geldiler arada sogukluk olmus eve geldi dediki zaten eskisi gibi istesekte konusamadık mevzu bitti gitti rahat et. Sonra büyük abisi bize geldiklerinde misafirlige bana dediki aile herşeydir yakında anlarsınız kıymetini geç olur, sen çok çirkeflik yaptin belki haklıydın dedi konunda ama onlarin nişanında herkesin icinde bagira cagira dügünüme gelmiyceksiniz dedin ne ölüme ne dirime dedin bunu yapmaman lazimdi dedi.bende eşime büyük abinle konusursan birdaha evden giderim dedim oda biriyle beni kötü ettin digeriylede edemezsin dedi o gün bugündür olay var kimse kendi bildiginden vazgeçmiyor
Hayır öyle degil aslında digerleri evimin içindeki kararlara uzaktan müdahale edebildigi için istemiyorum. Eşim büyük abisine aşırı deger veriyo ne dese yapiyo, bunu böyle yap diyo şunu böyle yap diyo dinliyo. Görümcelerim ise benim her imalı paylaştigim internette onlara imalı üstü kapalı yazdıgım durumları kendilerine yazdıgımı bildikleri halde eşime iyi görüncekler diye saglam sevgi seli çekiyolar yalandan bende eşimi çekip aliyorum bu ortamdan deniyorum onun için huzur içinNe fena insanlar cikmissiniz eltiyle. Kardesi kardese kirdirmissiniz simdi digerlerine el atiyorsunuz...
Herkese Merhaba arkadaşlar ben 1 senelik daha yeni evliyim ancak eşimin aile konusu yüzünden evimde aşırı huzursuzluklar var .Size konuyu kısaca özetliyim.Eşimle aramda anlaşma bakımından sevgi açısından hiçbir problem yok birbirimizi tamamlıyoruz.Eşim 6 kardeş 3 erkek kardeş ve 3 kız kardeşler.Ailedeki herkes evli eşim ailenin 5. çocugu ve saydıgım görümcemler kaynımlar kayınvalidemler hepsi farklı yerde oturuyor.2 sene önce benim nişanım olucaktı ,eşimin kendinden küçük kardeşide o zaman nişanıma sevgilisiyle geldi yani şuanki eltimle onların nişanıda bizden 2 ay sonra olucaktı.Eltimi ilk defa kendi nişanımda gördüm ben 23 yaşındaydım ve o 30.sanırım kızda 30 yaşıma kadar evde kaldım tribi var ve o günde beni kıskandı ve elbiseme pastama takılarıma abuk sabuk şekilde laf attı ilk defa gördügü insana ve o gün tartıştık benim nişanımda birdahada görüşmedim.2 ay sonra onların nişanına tartıştıgımız halde kayınpederimin ısrarı zorundan gittim ordada bana laf attı işte benim nişanım daha güzel oldu seninkinden diye ordada bagır çagır son kavgamızı ettik.Eşimle konuştum birdaha kardeşinle görüşürsen ben giderim dedim ve kaynımında nişanlısı aynı şekilde kaynıma eşimle birdaha görüşmemesini söylemiş. O gün tamamen küstüler ve dügünümüze kesinlikle gelemezler dedim birdahada yüz yüze gelmiycez dedim.onların dügünü oldu bizim oldu o gün bugündür birbiririmizi ne görür ne ararız 2 yıl oldu. Ancak ailedeki kardeşler eşimin abisi görümcemler bu olaylardan taraf gibi birşey aldı ve diger gelinle yalandan bana nispet yapmaya çalışıp bir yandanda eşime beni seviyormuş izlenimi veriyorlar ama hepsi yalan. Eşimin büyük abisi desen benim dügünüme gelip benle selamlaşıp tebrik bile etmedi sözde 2 kardeşi ben küstürmüşüm gibi ama küçük kardeşinin dügününde eglencenin dibine vurup sürekli internette fotograflar falan paylaştılar.şimdi konu şu ben eşime hergün onlarla hiçbiriyle konuşmamasını yoksa aramızın kötü olucagını söylüyorum oda bana kızıyo çünkü onlar onu umursamasada onlara çok düşkün.Israrla beni sevmediklerini anlatıyorum ona kaynanamında aynı şekilde beni sevmedigini ve onların hepsini sil desemde mesafe koy desemde hergün görüşüyorlar .Allahışkına napmam lazım tavsiye verin
Çok üzgünüm gerçekten ama düşünceleriniz iyi niyetli değil. kardeş kardeşle neden görüşmesin üstelik onların arasında olan bir şey de yok. iki elti kavga etmişsiniz ikiniz de faturayi aileye kesmissiniz olmamış. bir de sizin eşinizin yerinde benim bosanma asamasindaki eski eşim olsaydı degil kardesinin nisaninda sesim ciksin suratımi asik görse oracıkta boşardı gerci simdiki aklimla keske yapsaymışım daha erken kurtulurmuşum:)))Bakın benim eşim çok saftır yani herşey iyilikle güzel kafa yapısına sahip bugün yüzüne taş atsanız yarın pişman olsanız direk affeder ama ben herkes hakettigini alsin iyi iyi kötü kötü kafasındayım. Bu düşünce yapısıdan ötürü çok sömürüyo aile. Nişandan beri 2 senedir kardeşiyle görüşmüyodu annesi kocamı aradı hatrıma bir kere görüşün demiş eşim kardeşini aramış kardeşi o kadar kindarki ben istemiyorum demiş ona ragmen annesi üzülmesin diye görüşmek istemiyorum diyen adamin ayagına gitti görüştü annesi üzülmesin diye evde kıyamet kopardım yani o derece saf
Ben açıkcası bu aile üyelerinin hepsinin bana hakettigim degeri verene kadar onunla görüşmesine karşıyım olay bu. Ben mesafe koyarsam el kızı gelin derler saygı koymazlar önemli olan eşimin mesafeyi koymasiYa yok söyle dedi böyle dedi eltim diye kardeslere görüsme demek nedir yahu
hadi siz görüsmeyin ama kardes kardesle konusmak istiyor, bari buna birsey demeyin
esinizi üzüyorsunuz böyle yaparak
arada kaliyor adamcagiz
Belki bu kadarını hakediyorsunuzdur zaten olamaz mı? Olabilir.Ben açıkcası bu aile üyelerinin hepsinin bana hakettigim degeri verene kadar onunla görüşmesine karşıyım olay bu. Ben mesafe koyarsam el kızı gelin derler saygı koymazlar önemli olan eşimin mesafeyi koymasi
Bana hakettiğnzi görüyorsunuz gibi geldiBen açıkcası bu aile üyelerinin hepsinin bana hakettigim degeri verene kadar onunla görüşmesine karşıyım olay bu. Ben mesafe koyarsam el kızı gelin derler saygı koymazlar önemli olan eşimin mesafeyi koymasi
Ben açıkcası bu aile üyelerinin hepsinin bana hakettigim degeri verene kadar onunla görüşmesine karşıyım olay bu. Ben mesafe koyarsam el kızı gelin derler saygı koymazlar önemli olan eşimin mesafeyi koymasi
Haklısınız beni üzen herhalde şey oldu, ben bu aileye girdigimde ilk zamanlar sırf beni sevsinler diye aşırı çabaladım en özel günlerinde hiç unutmadım hep çiçek çikolata hep aradım sordum vs şimdi nişan olayindan sonra benim kınamda dügünümde nikahımda kardeşleri gelmedi diye somurtmaları ve tüm herkesin dügünüme gelenlerin bu negatifligi alması keyfini çıkaramadim hiçbirşeyin kin nefret içimde kaldı ve kendimle cezalandıramayacagıma göre onlari eşimle cezalandırmak hatalarini anlasınlar istedimAy sanki bana cok saygi duydular
istemeyene agzinda kus tut kendini sevdiremezsin, yani birak öyle ne önemi var
aile kurmusun buna odaklan, esin gitsin ailesiyle görüssün
sen kimsin, bu kibir nereden geliyor
ben de kimse degilim, o da kimse degil
kimse beni sevmek zorunda degil, ha saygisizlik yapanin da kendi ayibi, beni hic baglamaz
agir ol azicik, büyüklük yap esinden özür dile hata yaptigini kabul et
onlarin seni sevmesi inan önemli degil, senin ailen esin cünkü. onu üzme, ileride pisman olacagin seyler yapma
hayatta daha neler neler yasiyor insan, yarini düsünmüyorsun
Tek tek yorumları okudum. Bir kişi bile size hak vermemiş. Bir oturupda kendinizi sorgulayın. Eltiyle işiniz yok, gidip gelmezsiniz. Ama eşinizin ailesiyle aralarına mesafe koyamazsınız. Eltinizle sizin hatanızın bedelini neden eşiniz ve ailesi ödesin? Bencillik yapmayın lütfen.
Eşiniz sevsin geri kalanının sevmesi gerçekten önemsiz. Benzer hissiyatları bende yaşamıştım. Ama sonradan keşfettim ki değer verirsen sevilmek istiyorsun. Onlar benim için önemli değiller dediğim günden beri yok saydım. Hala görüştüğümde kötüleşiyordum ben. Görmediğimde rahattım. Siz de eşinizin telefonunu kurcalamayın, ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin. Önem vermeyin onlara. Önem vermezseniz kırılmazsınız.Haklısınız beni üzen herhalde şey oldu, ben bu aileye girdigimde ilk zamanlar sırf beni sevsinler diye aşırı çabaladım en özel günlerinde hiç unutmadım hep çiçek çikolata hep aradım sordum vs şimdi nişan olayindan sonra benim kınamda dügünümde nikahımda kardeşleri gelmedi diye somurtmaları ve tüm herkesin dügünüme gelenlerin bu negatifligi alması keyfini çıkaramadim hiçbirşeyin kin nefret içimde kaldı ve kendimle cezalandıramayacagıma göre onlari eşimle cezalandırmak hatalarini anlasınlar istedim
Ya ben hata yapmadım demiyorumki evet nişandaki olaylarımız karşılıklı hataydı ama sonrasında koskoca aile üyelerinin gelipte oglunın dügününde nikahında o kızı üzüp somurtup gelini üzmeye ömür boyu böyle bir hatıra bırakmaya degermi.bana herkes dügünden sonra eşinin abisi karısı görümcenler kaynanlar niye somurttu hrp diye sordu. Hatta kaynanam dügünde agladı bileBelki var kırk tane yorum bir oturup galiba ben yanlışım dememiş hala diretiyorsunuz.
Ne kadar zor bir insansiniz. Eşiniz için çok üzüldüm.
Sizin gibi bir üye vardı burda Atiyaz mı neydi adamı yordu yordu. Son konusu eşim beni istemiyor oldu.
Sizi saymaları değer vermeleri gerekiyor öyle mi?
Burada yüz kadından doksanı eşinin ailesinden hakettiği değeri göremiyor sizin bizden bir fazlanız yok haberiniz olsun.
Gerçekten öyle yaşım daha 23 eşimde tamamen kırılmamamın bu kadar olaylara yaşıma bagliyo olayların kırıcılık boyutu çok degil diyo ama dügün zamanındam beri dedigim gibi o surat ifadeleri beni öylesine yaraladıkiEşiniz sevsin geri kalanının sevmesi gerçekten önemsiz. Benzer hissiyatları bende yaşamıştım. Ama sonradan keşfettim ki değer verirsen sevilmek istiyorsun. Onlar benim için önemli değiller dediğim günden beri yok saydım. Hala görüştüğümde kötüleşiyordum ben. Görmediğimde rahattım. Siz de eşinizin telefonunu kurcalamayın, ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin. Önem vermeyin onlara. Önem vermezseniz kırılmazsınız.
Kin kısmı bende de var. Ama benim kin gütme sebebim çok haklo sebepler. Ona rağmen eşimle ilişkileirne karışmıyorum. Benden uzak dursunlar yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?