Evimin içinde eşimin aile konusu yüzünden hergün huzursuzluk var .Uzun yazdım ama nolur okuyun :(

Sen ağaç kabuğundan çıkmadığın gibi eşin de çıkmadı.. eşinin bir ailesi ve kardeşleri var sen görüşmesen de onun görüşmesine, konuşmasına, buluşmasına karışamazsın.. Ayrıca eltinle aranda olan konu için eşine kardeşinle konuşma demek de saçmalık.. sen eltiyle görüşmezsin olur biterdi..

Benim eltimde diğer eltimin düğünü hotel de olacak diye kavga çıkaracaktı kendisinin vay neden düğün salonunda olmuş diye çünkü kardeş para topladılar , ama kavga çıkaracak olan orta okul terk hiç çalışmamış diğer hotel de olacak eltim bütün düğün alışverişini yapmıştı diğer kıskanç olan kaynanama hep şikayette bulunmuştu
Neyse yıllar sonra hotel de düğünü olan boşandı,eltime ortalığı karıştırma diye öğüt vermiştim

Evlerden ırak bir karaktersnz

Hayır öyle degil aslında digerleri evimin içindeki kararlara uzaktan müdahale edebildigi için istemiyorum. Eşim büyük abisine aşırı deger veriyo ne dese yapiyo, bunu böyle yap diyo şunu böyle yap diyo dinliyo. Görümcelerim ise benim her imalı paylaştigim internette onlara imalı üstü kapalı yazdıgım durumları kendilerine yazdıgımı bildikleri halde eşime iyi görüncekler diye saglam sevgi seli çekiyolar yalandan bende eşimi çekip aliyorum bu ortamdan deniyorum onun için huzur için

Ne fena insanlar cikmissiniz eltiyle. Kardesi kardese kirdirmissiniz simdi digerlerine el atiyorsunuz...
Hayır öyle degil aslında digerleri evimin içindeki kararlara uzaktan müdahale edebildigi için istemiyorum. Eşim büyük abisine aşırı deger veriyo ne dese yapiyo, bunu böyle yap diyo şunu böyle yap diyo dinliyo. Görümcelerim ise benim her imalı paylaştigim internette onlara imalı üstü kapalı yazdıgım durumları kendilerine yazdıgımı bildikleri halde eşime iyi görüncekler diye saglam sevgi seli çekiyolar yalandan bende eşimi çekip aliyorum bu ortamdan deniyorum onun için huzur için

Eltiler küssün görmesin birbirini anlarım da 2 kardeş neden sizin için görüşmeyecekmiş çok çocukça değil mi balım

Çok üzgünüm gerçekten ama düşünceleriniz iyi niyetli değil. kardeş kardeşle neden görüşmesin üstelik onların arasında olan bir şey de yok. iki elti kavga etmişsiniz ikiniz de faturayi aileye kesmissiniz olmamış. bir de sizin eşinizin yerinde benim bosanma asamasindaki eski eşim olsaydı degil kardesinin nisaninda sesim ciksin suratımi asik görse oracıkta boşardı gerci simdiki aklimla keske yapsaymışım daha erken kurtulurmuşum:)))

Ya yok söyle dedi böyle dedi eltim diye kardeslere görüsme demek nedir yahu
hadi siz görüsmeyin ama kardes kardesle konusmak istiyor, bari buna birsey demeyin
esinizi üzüyorsunuz böyle yaparak
arada kaliyor adamcagiz

Ya yok söyle dedi böyle dedi eltim diye kardeslere görüsme demek nedir yahu
hadi siz görüsmeyin ama kardes kardesle konusmak istiyor, bari buna birsey demeyin
esinizi üzüyorsunuz böyle yaparak
arada kaliyor adamcagiz
Ben açıkcası bu aile üyelerinin hepsinin bana hakettigim degeri verene kadar onunla görüşmesine karşıyım olay bu. Ben mesafe koyarsam el kızı gelin derler saygı koymazlar önemli olan eşimin mesafeyi koymasi

Belki bu kadarını hakediyorsunuzdur zaten olamaz mı? Olabilir.

Bana hakettiğnzi görüyorsunuz gibi geldi

Ay sanki bana cok saygi duydular
istemeyene agzinda kus tut kendini sevdiremezsin, yani birak öyle ne önemi var
aile kurmusun buna odaklan, esin gitsin ailesiyle görüssün
sen kimsin, bu kibir nereden geliyor
ben de kimse degilim, o da kimse degil
kimse beni sevmek zorunda degil, ha saygisizlik yapanin da kendi ayibi, beni hic baglamaz
agir ol azicik, büyüklük yap esinden özür dile hata yaptigini kabul et
onlarin seni sevmesi inan önemli degil, senin ailen esin cünkü. onu üzme, ileride pisman olacagin seyler yapma
hayatta daha neler neler yasiyor insan, yarini düsünmüyorsun

Tek tek yorumları okudum. Bir kişi bile size hak vermemiş. Bir oturupda kendinizi sorgulayın. Eltiyle işiniz yok, gidip gelmezsiniz. Ama eşinizin ailesiyle aralarına mesafe koyamazsınız. Eltinizle sizin hatanızın bedelini neden eşiniz ve ailesi ödesin? Bencillik yapmayın lütfen.

Haklısınız beni üzen herhalde şey oldu, ben bu aileye girdigimde ilk zamanlar sırf beni sevsinler diye aşırı çabaladım en özel günlerinde hiç unutmadım hep çiçek çikolata hep aradım sordum vs şimdi nişan olayindan sonra benim kınamda dügünümde nikahımda kardeşleri gelmedi diye somurtmaları ve tüm herkesin dügünüme gelenlerin bu negatifligi alması keyfini çıkaramadim hiçbirşeyin kin nefret içimde kaldı ve kendimle cezalandıramayacagıma göre onlari eşimle cezalandırmak hatalarini anlasınlar istedim

Haklısınız ama artık bu küslük oldu bitti zaten araları açıldı kendiliginden bir araya gelmek istemiyolar zaten. Zamanında nişanlardan olan bu olayları hala bana somurtarak bir şekilde bana karşı digerleriyle mutluluk pozlari çizip sen bizden degilsin mesajını vermek çok sinsilik bence

Belki var kırk tane yorum bir oturup galiba ben yanlışım dememiş hala diretiyorsunuz.
Ne kadar zor bir insansiniz. Eşiniz için çok üzüldüm.
Sizin gibi bir üye vardı burda Atiyaz mı neydi adamı yordu yordu. Son konusu eşim beni istemiyor oldu.
Sizi saymaları değer vermeleri gerekiyor öyle mi?
Burada yüz kadından doksanı eşinin ailesinden hakettiği değeri göremiyor sizin bizden bir fazlanız yok haberiniz olsun.

Eşiniz sevsin geri kalanının sevmesi gerçekten önemsiz. Benzer hissiyatları bende yaşamıştım. Ama sonradan keşfettim ki değer verirsen sevilmek istiyorsun. Onlar benim için önemli değiller dediğim günden beri yok saydım. Hala görüştüğümde kötüleşiyordum ben. Görmediğimde rahattım. Siz de eşinizin telefonunu kurcalamayın, ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin. Önem vermeyin onlara. Önem vermezseniz kırılmazsınız.
Kin kısmı bende de var. Ama benim kin gütme sebebim çok haklo sebepler. Ona rağmen eşimle ilişkileirne karışmıyorum. Benden uzak dursunlar yeter bana

Ya ben hata yapmadım demiyorumki evet nişandaki olaylarımız karşılıklı hataydı ama sonrasında koskoca aile üyelerinin gelipte oglunın dügününde nikahında o kızı üzüp somurtup gelini üzmeye ömür boyu böyle bir hatıra bırakmaya degermi.bana herkes dügünden sonra eşinin abisi karısı görümcenler kaynanlar niye somurttu hrp diye sordu. Hatta kaynanam dügünde agladı bile

Gerçekten öyle yaşım daha 23 eşimde tamamen kırılmamamın bu kadar olaylara yaşıma bagliyo olayların kırıcılık boyutu çok degil diyo ama dügün zamanındam beri dedigim gibi o surat ifadeleri beni öylesine yaraladıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…