• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi tuttum. uygun eşya için önerileriniz ve dekorasyonda fikirleriniz lütfen !!!

cey_lin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
20
0
86
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
evimi tuttum ama bi aksilik yüzünden eşyalarda sorun yaşadım. şimdi herşey sil baştan oldu. işim çok zorlaştı. ve fazla vaktim yok. uygun alabileceğim yerlere ihtiyacım var. ve dekor konusunda orjinal fikirlere.

heyecanlanmaya başladım vede sıkıntı yaptım ecüükk ....

en ince ayrıntısına kadar tasarlamıştım ama hevesim kaçtı düşünemiyorum hayal kuramıyorum konuya bi el atsanız :16:

uygun değildir ama şuan bildiğim kadarıyla istikbalde lcd bedava kampanyası var. bi koltuk takımı alırsın tv bedavaya gelir.
bunun dışında gereksiz fazla eşya alma . bir de altları kolay temizlemek için dolapları yada yatağı altı yüksek almanı tavsiye ederim.fazla perdeye ve halıya da gerek yok. evini bu şekilde boğma derim. aksesuar çiçek böcek kelebek falan da aşırıya kaçma derim. az osun öz olsun...son olarak herşey gönlünce olsun güle güle oturun..

uygun değildir ama şuan bildiğim kadarıyla istikbalde lcd bedava kampanyası var. bi koltuk takımı alırsın tv bedavaya gelir.
bunun dışında gereksiz fazla eşya alma . bir de altları kolay temizlemek için dolapları yada yatağı altı yüksek almanı tavsiye ederim.fazla perdeye ve halıya da gerek yok. evini bu şekilde boğma derim. aksesuar çiçek böcek kelebek falan da aşırıya kaçma derim. az osun öz olsun...son olarak herşey gönlünce olsun güle güle oturun..

istikbal ve bellona reklamlarında evini döşeyene lcd tv bedava dıyor sadece koltuk takımı alana dğeil cnm .. yanı 3 takım birden onlardn lazm ztn onlarda 3 takım 9000 lirayı geçıyor.. adını tm hatırlamıyorm ama dün bir reklam dha gördm bşka bir avrupa markasıydı tek seferde 5500 tl lik alışveriş yapana samsung lcd tv bedava bellona ve istikbalin verdiği lcd markasına göre ck dha kaliteli ayrıca.

aynn mobilyaları yüksek paslanmaz metal ayaklı tercih edebilirsn böyle yemek odasını da tam takım alma eğer evine sere serpe yerleştiremeyeceksen bn burda cok ev gördüm küçücük odalara sıkış tepiş bütn vitrin konsol ne vrsa doldurmuşlar kötü görünüyor hem de gereksiz güzl bir tv ünitesi yemek masası ve hoş bir köşe koltukla berjer harika olur.. ayrıca camların yere kdr değilse uzun perde tercih etme evi çk boğuyor kısa kruvaze perdeler vr pullu çk hoş duruyor onlara bakabilirsin. bazanın altı yüksek olanın tercıh edebilirsin. fazla eşya doldurmaya gerek yok eve 3-4 sene snra otomatıkman ztn biblo çiçek süs eşyası dolup taşacak heryer onların tozunu almaktan bıkıp koyacak yer arayacaksın cnm şmdiden mutluluklarrr :)

bencede fazla eşyaya boğma ama bazı eşyalar ihtiyaç.arkadaşımız bi tv ünitesi bi masa tamam demiş ama tabağını çanağını koyacağın dolap lazım olacak sonra pişman olursun neden almadım diye bence vitrin gereksiz ama konsol şart almalısın :34::34:

önelikle hayırlı olsun. akadaşım hem uygun hem orjinal eşyaalar bulman biraz zor giibi.

çok teşekkürler. orjinal derken fikir olarak. dekor açısından süs falan ne de olsa kendim kalacağımya değişik süsleme falan yani. eşyanın orjınalını uygun fiyata zor bulurum

gereksiz eşyaları sevmem zaten fazla eşya alamam ama süsleyerek o açığı kapatırım. temizlik için fikir katkına teşekkür ederim. kesinlikle doğru. çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun :34:

istikbal ve bellona reklamlarında evini döşeyene lcd tv bedava dıyor sadece koltuk takımı alana dğeil cnm .. yanı 3 takım birden onlardn lazm ztn onlarda 3 takım 9000 lirayı geçıyor.. adını tm hatırlamıyorm ama dün bir reklam dha gördm bşka bir avrupa markasıydı tek seferde 5500 tl lik alışveriş yapana samsung lcd tv bedava bellona ve istikbalin verdiği lcd markasına göre ck dha kaliteli ayrıca.

aynn mobilyaları yüksek paslanmaz metal ayaklı tercih edebilirsn böyle yemek odasını da tam takım alma eğer evine sere serpe yerleştiremeyeceksen bn burda cok ev gördüm küçücük odalara sıkış tepiş bütn vitrin konsol ne vrsa doldurmuşlar kötü görünüyor hem de gereksiz güzl bir tv ünitesi yemek masası ve hoş bir köşe koltukla berjer harika olur.. ayrıca camların yere kdr değilse uzun perde tercih etme evi çk boğuyor kısa kruvaze perdeler vr pullu çk hoş duruyor onlara bakabilirsin. bazanın altı yüksek olanın tercıh edebilirsin. fazla eşya doldurmaya gerek yok eve 3-4 sene snra otomatıkman ztn biblo çiçek süs eşyası dolup taşacak heryer onların tozunu almaktan bıkıp koyacak yer arayacaksın cnm şmdiden mutluluklarrr :)

çooooook teşekkür ederimmm. bu site faydalı hakketen sağol

bencede fazla eşyaya boğma ama bazı eşyalar ihtiyaç.arkadaşımız bi tv ünitesi bi masa tamam demiş ama tabağını çanağını koyacağın dolap lazım olacak sonra pişman olursun neden almadım diye bence vitrin gereksiz ama konsol şart almalısın :34::34:

bak bunu düşünmemiştim. baya toparlar heralde etrafı. dikkate alacağım sağol..

bn tv ünitesi derken altında 2 çekmecesi yanlarında 3-4 tane değşk şekllı boş rafları olan ünitelerden bahjsetmıyorum öyle güzl üniteler vrki yanları dolaplı herşeyini topluyor. artık küçük evler için tasarlanmış çk güzl mobilyalar vr. camlı vitrin devri bitti ztn..bnm bahsettiğim tarz üniteler bunalr gibi;

$tv ünitesi 3.webp$images.webpEki Görüntüle 336333 $tv ünitesi 2.webp

Nerede hangi şehirde ikamet ediyorsunuz bilmiyorum lakin eğer Bursa'ya yakınsanız mobilyaminegölden.com diye bir site var oraya gidip yakından görebilirsiniz...Eğer dilerseniz Türkiye'nin her yerine kargoyla gönderim yaotıklarını ve gelip mobilyayı bilhassa kendilerinin kurduklarını duydum...Onun dışında uygun olarak Modalife'ı biliyorum fakat kalitesinden şüpheliyim...Umarım yardımcı olabilmişimdir :34:

Back
X