Evimi görebiliyor musunuz?

Hayırlı günlerde oturun..
Çok cici bir ev..

Ne kadar ferah güzel bir eviniz var sağlıkla mutlulukla oturun inşallah a.s.:nazar:

çok güzelmiş darısı başıma inşaallah rabbim banada ev sahibi olmamı nasip etsin iyi günlerde mutlulukla oturun sevgiyle kalın:nazar:

oohh be söyle rahat tıkış tıkış olmayan evlere bayılıyorm
agız tadıyla oturun inşallahhh

salonunuz çok güzel
mutfağınız amerikan mutfak sanırm
huzurunuz eksik olmasın
güle güle oturun

gule gule oturun inş haılalrımz bızmkılerden memnunmusunz halıdan ben hıç değilim.çok şık duruyor ama çok tozu çıkıyor yunu bıtmedı daha bızımkılerın

evin cok güzelmişşş
cok temizz tertipli düzenli hersey masallah
Allahım agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş güle güle oturun a.s.

canım evin çok hoş deri koltuk beğenmiştim seninkinin aynısı resmen
siyah deri ve oturma yerleri kumaş 3 lüsü de yatak oluyor ama deri kullanışlımı ve çok toz oluyormu sorun olurmu merak ettim
benimde masamın ayakları ve sandelyeleri beyaz olacak ama koltuğun oturma yerlerini ne yapsam da sırıtmasa diyorum yardımcı olurmusun seninkide beyaz ama koltukla pek uymamış gibi dimi?

canım evin çok hoş deri koltuk beğenmiştim seninkinin aynısı resmen
siyah deri ve oturma yerleri kumaş 3 lüsü de yatak oluyor ama deri kullanışlımı ve çok toz oluyormu sorun olurmu merak ettim
benimde masamın ayakları ve sandelyeleri beyaz olacak ama koltuğun oturma yerlerini ne yapsam da sırıtmasa diyorum yardımcı olurmusun seninkide beyaz ama koltukla pek uymamış gibi dimi?

tşk canım.sandalyelerim krem renginde pek uyum sorunu olmadı. derinin kulanışlığına gelince deri yerleri elbette toz oluyor ama silmeside kolay kumaş kaplamalı koltukları silip temizlemek bana daha zor geliyor.el ve kol konula kumaş koltukların kollarını bir düşünsene:1rolleyes::1rolleyes:

eviniz guzel...benim de mutfagim amerikan...hem de girisde...dusunun..mutfagim cok kucuk..cok zorlaniyorum...sizin mutfaginiz buyuk yine.dolaplar cok.iyidir,bende de sizinki gibi olsaydi sorun olmazdi...insallah gunun birinde soyle bir 150-250 m2-lik arasi duzgun mutfakli bi eve tasinirim Allahim.neyse ben cok yazdim...doluyum ya :) evinizde mutlu mesut gunler diliyorum size Allahdan...gule gule oturun

Back
X