Evimi görebiliyor musunuz?

evin cok güzel canm ....ya bişey sorcam buzdolabı kullanımı nasıl buzluk altta ya ondan sordum almaya sorun olmuyomu üsttekileri msela...ben alcaktım vazgectim o modeldennn sence nasıl

annem yıllardır öyle kullanır çok daha rahat sonuçta üst kısmı daha çok kullanıyoruz günlük fazla eğilmeden halloluyo, bende öyle aldım çeyizlik :)

güle güle oturunyerimseniben
banktakilere bende anlam veremedim, ne iş şakkıdı

Meraba arkadaşlar teşekkür edrim hepinize .Evet oresmin nealaka olduğunu bende bilmiyorum kim eklemiş bende bilmiyorum.:umursamaz:

Evet canım sehbalarım uymuyor yakıda ALLAH nasip ederse yeni evime göçerken onlarıda bir marangoza venge rengine boyatacam çünkü daha taş gibiler onları atamam.

Canım evin elbette hoş,zevkli.Ama senin adına birşey isteyeceğim.Mutfağındaki pencere önündeki damacananın yerini değiştir eğer mümkünse.Çünkü orada olması,yani ışık ve güneş alması sağlığınız açısından çok tehlikeli.Daha köşe biryer daha sağlıklı olur.

Lalelalcım evet çok haklısın ışığı kesiyor ama koyacak başka yerim yok ayrıca belirttiğim gibi 5 ay sonra yeni evime göçeceğim orada onun yeri hazır.

Teşekkür ederim arkadaşlar evim çok güzeldi. Şimdi başka bir ev aldık ve oraya taşındım fırsat bulduğumda buranında resimlerini çekip ekleyeceğim.opuyorumnanaktan

Back
X