Evimi görebiliyor musunuz?

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
dsc00195v.jpg

w800.png

dsc00194.jpg

w800.png

dsc00193.jpg

w800.png

dsc00192.jpg

w800.png

dsc00191w.jpg

w800.png

dsc00190a.jpg

w800.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel eviniz mutlu günlerde oturun inşallah.Tavandaki spotlara bayılırım her zaman yanlız Almanyadayken amerikan mutfaklı bir evde 5 sene kadar yaşadık kullanımı zor ve dezavantajlı.Görsel açıdan güzel ama.

meleyi
arkadaşımızın evini
ben ekledim arkadaşlar
yapabildiğim kadar
eksikler varsa arkadaşım gelince baksın

mutluluklar dilerim ilk önce..
maşallah ne kadar temiz ne kadar düzenli bir ev böyle yaa....

ayyy meleyi inanmıyorum antredeki halılar ve ev telefonlarımız İKİZZZZZ:)))

güle güle mutlulukla otur canım.
mutfakla salonun birbirine açık olması pek tarzım değil ama güzel duruyor. kullanımı zordur eminim.

evin cok güzel canm ....ya bişey sorcam buzdolabı kullanımı nasıl buzluk altta ya ondan sordum almaya sorun olmuyomu üsttekileri msela...ben alcaktım vazgectim o modeldennn sence nasıl

güle güle otur canım... evin çok güzelmiş... :nazar: oldum olası amerikan mutfaklı evlere bayılmışımdır... :utangac: ama daha öyle bir evde oturmak nasib olmadı... bu arada yatak örtülerimiz aynı... :asigim: a.s.

çok güzel maşallah diyelim...
huzurla oturun inşallah....

dip not :nacizane fikrimi belirtmek istedim canım..
duvarlar çok boş geldi bana çeşitli manzara çerçeveleri yahut aynlarla duvarlarını hareketlendirebilirsin....

evin çok güzel güle güle mutluluık içinde oturun inşallah .bence 2.resim deki karşı duvara büyütülmüş düğün fotoğrafı veya tablo daha hoş göstericekmiş gibi geldi aynada olabilir bence tabi... =)

cok hos bir evin var canim esyalarda harika.ayrica mutfaginda cok hosuma gitti.gule gule otur

Back
X