Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güzel eviniz mutlu günlerde oturun inşallah.Tavandaki spotlara bayılırım her zaman yanlız Almanyadayken amerikan mutfaklı bir evde 5 sene kadar yaşadık kullanımı zor ve dezavantajlı.Görsel açıdan güzel ama.
evin cok güzel canm ....ya bişey sorcam buzdolabı kullanımı nasıl buzluk altta ya ondan sordum almaya sorun olmuyomu üsttekileri msela...ben alcaktım vazgectim o modeldennn sence nasıl
güle güle otur canım... evin çok güzelmiş... oldum olası amerikan mutfaklı evlere bayılmışımdır... ama daha öyle bir evde oturmak nasib olmadı... bu arada yatak örtülerimiz aynı... :asigim: a.s.
çok güzel maşallah diyelim...
huzurla oturun inşallah....
dip not :nacizane fikrimi belirtmek istedim canım..
duvarlar çok boş geldi bana çeşitli manzara çerçeveleri yahut aynlarla duvarlarını hareketlendirebilirsin....
evin çok güzel güle güle mutluluık içinde oturun inşallah .bence 2.resim deki karşı duvara büyütülmüş düğün fotoğrafı veya tablo daha hoş göstericekmiş gibi geldi aynada olabilir bence tabi... =)