Evimi diziyorum...Oturma odası takımım tamam ama ya halı ??? (resimli)

arkadaşlar çok sağolun fikirleriniz iiçin ama bir önceki sayfada belirttiğim gibi sade hem sevmiyorum hem de kullanışsız olacağını düşünüyorum...Sadece kırmızı alsam düz renk çok boğar siyah alsam çok karanlık gösterir...Krem-Bej-Beyaz tonlarında bir renk tercih etsem bu kez çok fazla açık renk olduğundan hemencik kirlenir...(Kiri belli eder.) Nişanlımda kesinlikle tek renk ve açık renk bi halı istemiyor onla mı uğraşcaksın diyor haklı olarak...Bu modellerden birini seçeceğim o yüzden...Herkese çok teşekkürler

çok güzel ...:) o kadar yorum yaptırmışsın ama sonunda yine kendi fikrin....amaç yeşillik olsun . laf olsun torba dolsun demişler. Hayırlı olsun. iyi günlerde kullan :)

koltuğun yeterınce ıddalı ve yastıklar desenlı karısık. o yüzden ben olsam halımı tek renk beyaz yada krem alırdım odam bogulmasın diye.tabı benım fikrim kolay gelsın :)

kltuklar kırmızı olduğu için bence içinde çokaz kırmızı renk olan bi halı olmalı. bir süre sonra bu aşırı kırmızılık seni sıkacak diye düşünüyorum. bu yüzden beğendiğin halılar arasında ben son sıranın bi üstündeki siyahlı grili içnde kırmıız daireli halıyı uygun buldum bir tek.

Zevk senin tabii,sanıyorum halının kırmızılı olmasında ısrarlısın.

Bej açık renk demişsin ama seçtiğin halıların da temel renkleri hep açık.

Öyle veya böyle,aynı sürede kirlenecekler.

Neyse,kararını verdiysen,hayırlı olsun.

Bence bu halilarin desenleri cok fazla,zaten koltuklarin cok gosterisli renkli o yuzden ben olsam düz krem rengi belki kenarindada sade bordurlu bsey tercih ederdim

cnm bnce desenli halılar boğabilir zaten koltuklarn çok renkli bnm otrma odamda kıpkırmızı ben normal küçük bi peluş halı aldım makinaya bile atılabilenlerden gerçi bnm evmde hiç halı yok sevmiorum ben ama sende düz beyaz bişi terch et tabi bu bnm fkrim :) bak bnm odam bu $303165_10150280597777632_617487631_7813864_245957_n.webp

Kırmızı çok hareketli bir renk. Düz renk bir halı seçersen o hereketi biraz bastırmış olursun aslında ama sen istemiyorsun galiba.
Kirlenmesinden yana düz renk istemiyorsan eğer bunlar da düz renk halı kadar kirlenir. çünkü bunlarında ana rengi açık renk.
Seçim tabi ki senin. İlla bunlardan biri diyorsan 1. resim en uygunu. Hem kırmızısı da az.

her zmn düz halılardan yanayım göz yormaz uyum saglar ;) düz renkli halılar her zmn hoşuma gitmiştir.

mobilyaların çok canlı bir kırmızı olduğu için halın ne kadar sade olursa o kadar şık durur :)

allı dallı güllü olmasın bence :)

ben hobi olarak ev dizaynı ile de ilgilendiğimden fikir vermek istedim.

odada kullanacağın objeleri de kırmızı kullanma derim

halın ne renk ise o renge uydurmaya çalış

kırmızı çok iddialı bir renktir ama fazlası göz yorar

oturma frubu karmaşık değil aksine sade düz renkler içeriyor sadece kırlentler desenli dolayısıyla halı sade olursa çok düz görünür salon,biraz hareket katmak için birinci resimdekini seçmen en uygun olur hem de kırlentlerle aynı desen çok tatlı durur.

Back
X