Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bok sineğini bilmiyorum,evi ilaçlatsanız iyi olur ,o sürede evde kimse kalmasa tabi ilaçlama ekibi ne diyorsa ne kadar süre evde olunmaması gerekiyorsa,öyle öldürmeyle çözülecek gibi değil yuva yapmış gibi.
merabalar benımde evımde çöpten dolayı kurt olmus ve temizledim kac gün takip ettim yoktu ondan bir hafta sonra perdemde dün 30 tane bok sineğine rastladım öldürüyorum gene cıkıyor ama ortada kurt yok sebep nedir
kızlarrr sabah bır uyandım 5 gibiydi perdem 30-40 tane bok sineği öldürdüm ertesi gün sanah gene aynı ve hep sabah vakti oluyor camlar kapalı bıryer acık degil ne yapıcam bir anlamımı var acaba
merabalar benımde evımde çöpten dolayı kurt olmus ve temizledim kac gün takip ettim yoktu ondan bir hafta sonra perdemde dün 30 tane bok sineğine rastladım öldürüyorum gene cıkıyor ama ortada kurt yok sebep nedir
Bu arkadaşın bok sineği dedigi kurt sinegi .sineğin yumurta biraktigi yerde kurt oluşuyor diye biliyorum. Sineğin sırtı renkli ve parlak
Benim eve doğrudan kurt olarak geldiği için sineğe dönüştüler.
Ama konu sahibinin evine çöp de oluşmuş öyle yazmış