Evimi basan karıncalar :(

Ciktigini tahmin ettiginiz duvara bastan sona alçı dökün hattta bütun evin dıs duvar kenarlarina alçı dökün ..öle karafille limonla geçmez
Not:çeken bilir :))

nasıl yani balkondan aşağıya küp şeker mi atayım?
onun 8 kattan kokusunu alıp karınca nasil gelmesin:/

Ciktigini tahmin ettiginiz duvara bastan sona alçı dökün hattta bütun evin dıs duvar kenarlarina alçı dökün ..öle karafille limonla geçmez
Not:çeken bilir :))
balkona o deliğe derz doldurmayı düşündüm ama tüm eve yapamam çünkü yerler parke.

ben ilaclayabilirim çocuk yok ama başka yöntem bulursam ilaç istemiyorum. Sizin iş daha zormuş
[/QUOTE]
Evet benim iş zor
Ev arkadaşı gibi olduk zaten
Ne yapsam ne yapsam diye diye birkaç aydır beraber yaşıyoruz karıncalarla :)

Bizimkiler etkilenmiyor hic hatta üstunden falan geçiyorlar yaprağın

Ben de bıktım karıncalardan, nasıl bir ilac bu bahsettiginiz
Kuucuk.kutu gb bisey beyaz yazlikta da vardi ordan tecrubeliyim bi koyuyorun dolastiklari yerlere hemen 3 gunj buluyor ama kesiyor butun marktlerde vat igloya benziyo bu evim toprak ustune yapildi direk ondan burda daha yogundu 2 tane koydum yogun olduklari yerlere tabj kesif yapiyorum nerden cikiyor diye onun icine giriyorlar yuva gibi delikli orada ilac bulasiyormus ayaklarina sonra yuvaya tasiyip orada bulasiyormus digerlerine cok uzgunum evde tek olsam.sorun etmem ama gelen insan da birsey yemiyor hatta konu bile acacaktm ki btti cok sukur

Teşekkür ederim bi bakayım ben de bu ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…