• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evime lazım olan birkaç şey??

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
arkadaşlar, mutfağa yüksek bar taburelerinden, ve şu yüksek köşeli masalardan, odamıza el altına şu tekerlekli koltuk içine giren pratik sehpalardan, makyaj aynamın önüne puf, yatak başı, mutfağa raflı çok büyük olmayan beyaz bir dolaba ihtiyacım var. bildiğiniz bunları satan uygun fiyatlı yerler var mı acaba??

ayrıca muftak duvarımızı kırıp salona pencere açacağız, fakat yere kadar mı kırsak? yoksa dikdörtgen geniş bir pencere mi açsak? ne dersiniz?

arkadaşlar, mutfağa yüksek bar taburelerinden, ve şu yüksek köşeli masalardan, odamıza el altına şu tekerlekli koltuk içine giren pratik sehpalardan, makyaj aynamın önüne puf, yatak başı, mutfağa raflı çok büyük olmayan beyaz bir dolaba ihtiyacım var. bildiğiniz bunları satan uygun fiyatlı yerler var mı acaba??

ayrıca muftak duvarımızı kırıp salona pencere açacağız, fakat yere kadar mı kırsak? yoksa dikdörtgen geniş bir pencere mi açsak? ne dersiniz?

dediğiniz eşyalar en uygun koçtaştan alınabilr canım...salon konusuna gelince, ben olsam yarım açtırır ve tazgah haline çevirirdim duvarın üzerini...yani tamamen açıp yerden kaybetmektense, tezgah kazanmak için yarıya kadar kırdırıp yarıda kalan duvarın üzerine tezgah yaptırırdım altı dolaplı falan çok kullanışlı olur...hemde estetik...

Back
X