evime iyi bakamıyorum:(

Benim esim yardım ediyor. Yoksa çok zor. Hele hele tuvalet banyo çok zor :KK43:( sağ olsun. Bir de olmuyorsa zorlamayn. Yavaş yavaş yapın. Su ara çok sıcak bir de. İnsan nefes almaya yoruluyor.
Benim esimde yardim ediyor ama emir veriyorum sunu yap bunu yap diye. Emir vermekten sikilmaya basladim bari kalkip kendim yapayim diyorum. Sicakta temizlik yapmayi hic sevmem mecbur yapiyorsun bu isleri simdi wcyi temizledim banyo kaldi misafirler gelecek kaynanamgile onla ilgilencem

bi banyo temizlemenin neresi zor yada bi tuvalet temzilemenin anlamıyorum benevde olduğum zamn hergün tuvaltei banyoyu bazen iki kere siliyorum eşimin kılları saçlarımız falan dökülüyor

ben ikisi toplam 15 dakikada temileyebiliyorum hergün yaptığım içinde zor olmuyo
pratik banyo temzilemeyi anlatim hemen
ele bitmiş bi camsil kutusu fıs fıslı olandan alınırdibine 2 parmak kadar domestos konulur üstüne hoş koku versin ve tozlanmasın diye yumuşatıcı konulur üstü suyla doldurulup şöyle çalkalanır sihirli su hazır:)

iki tanede ıslak mendil kenara konulur hızlıca banyo toplanır şampuanlar havlular falan düzenlenir banyo havlusu pisse değiştirilir makinaya hemen öçamaşır atılır banyo paspasları yerden kaldırılır

önce klozet bu hazırladığımız suyla klozetin her yanına içine dışına alt kapak üst kapak fıs fıs yapılır ıslak mendille silinir ikinci kez silinip tuvalet kâğıdıyla kurulanır
kuvvet veya duşa kabin varsa bu fıs fıs sıkılır kuvvet yada duşabainin tabanı saplı fırçayla temizlenir yada süngerle
duşa kabinin camı bu suyla fıs fıslanır kuru toz beziyle parlatılır
lavabo bu suyla ıslatılır fırçayla fırçalanır suyla durulanır
yere fısfıslanır yer silinip çıkılır

tuvalate de banyoya girmeden direk çamaşır suyu dökerseniz banyodan sonra direk tuvalete girersiniz tuvaletin kapısını kapatmayın çamaşır suyu etkilemesin heryer esu dökün saplı fırçayla fırçalayın yerleri su döküp lavaboyu süngerle ov yıka çeşme başlarına tahret musluğuna bide sifon tuşunuda fısfıslı suyla pısla tuvalet kağıdıyla kurula tamamdır

ama fayansları siliyosan çekmecelerin içlerine giriyosan falan çok yorar hergün işten eve geldiğinde elini yüzünü yıkarken yap bunları zor gelmez:)

yardimcıyı görümcemi aliyorum işde cagiriyorum onu.. bazen de yapmıyor kaçiyor. kayinvalidemi de çagiriyorum işde işleri oluyor. eşim temizlkiçi almasini istemiyor.. süpürüyorum siliyorum yine batiyor tertemiz tutmaya çalışıyorum evet banyoyu hafta sonları bi kere temizliyorum. wcyi banyoyu domastos çamasir suyu+ cif döküyorum geçmiyor yaa:KK43: hamile çalışan bayanlarin işi çok zor yaa off off.. sadece temizlik konusu takıntılıyım:mad:

Hamilesiniz , çalışıyorsunuz ve eşiniz yardımcı almanızı isteniyor. Oh ne keyif..
Buna o karar veremez ki..
Ayrıca görümceniz ve kv.niz yapmak zorunda değil. Yardımcı olarak görümcemi alıyorum ama arada kaçıyor" hiç hoş gelmedi kulağıma.
...

Hamilesiniz , çalışıyorsben evi mükemmel tutmayaunuz ve eşiniz yardımcı almanızı isteniyor. Oh ne keyif..
Buna o karar veremez ki..
Ayrıca görümceniz ve kv.niz yapmak zorunda değil. Yardımcı olarak görümcemi alıyorum ama arada kaçıyor" hiç hoş gelmedi kulağıma.
...
çok istedim yardimci alicam diye.. eşim ortam kötü diye insanlara güvenemiyor. görümcemi aliyor bazen süpürürüp silinip gidiyor o kadar.. her hafta olabilse... eşimede yaptırıyorum şunu bunu yap diye.. galiba canindan bezdirdim.. çöpler 1 hafta bekletiyor doluyor hep. çok kötü koku oluyor kusacak gibi oluyorum. ben evi mükemmel tutmaya çalışıyorum buda agir basiyor bana:KK43:

çok istedim yardimci alicam diye.. eşim ortam kötü diye insanlara güvenemiyor. görümcemi aliyor bazen süpürürüp silinip gidiyor o kadar.. her hafta olabilse... eşimede yaptırıyorum şunu bunu yap diye.. galiba canindan bezdirdim.. çöpler 1 hafta bekletiyor doluyor hep. çok kötü koku oluyor kusacak gibi oluyorum. ben evi mükemmel tutmaya çalışıyorum buda agir basiyor bana:KK43:

Ortamın kötüsü mü var, şirketlerden bulsun istiyorsa. Bahane bu.. Görümcenin de böyle bir zorunluluğu yok. Çokta kıymetli değil yaptığı.
Baksanıza siz bile " bazen kaytarıyor" diyorsunuz sanki görevi gibi. Bir Allah razı olsun, hiç evimi temizlemek zorunda değilken yapıyor" v.s diye yazmamışsınız bile.
..

Çöpler her akşam atılmalı.. Bir gece sabaha kadar çöp mü kalır ?

Canım sorun sende değil, hepimiz aynı durumdayız :KK43: İşler gözümüzde büyüyor, bir bitkinlik yorgunluk hali var ki üzerimizde bilmeyen anlayamaz :KK43: Sanki hep hasta gibi hissediyoruz, bir işin ucundan tutmak bile gelmiyor içimizden. İş yerinden haftanın belli günleri erken çıkmaya bak. İşleri çok biriktirmemeye çalış. Bol bol eşinden destek al.

aynen yapıyorum işlerimi büyütmüyorum artık.. bu gidişle temizlik hastasi olucam eşim de yardim ediyor ama emir vericem hep. emir olmadan yapmıyor. illa şunu at bunu yap diycem.. yinede Allah razı olsun eşimden...:)

Çöpler 1 hafta nasıl bekler?
Allah'ım mikrop kaparsınız.:KK57:

çöp çok büyük yani hepsi sığar diye bi hafta bekletiyor öle ölü gibi koku ki.. dün attirdim eşime.. daha.
Bence gidip bir kan tahlili yaptırın.
Haftalık kapmış olmanız muhtemel.
Allah'ım düşündükçe inanamıyorum.
Çok fena çoooook!

yarın doktora gidicem. bakalım. valla kusacak gibi oldum bakalım nolucak :KK43: dua edin iyidir inş:KK43:

yarın doktora gidicem. bakalım. valla kusacak gibi oldum bakalım nolucak :KK43: dua edin iyidir inş:KK43:
Umarım şakasınızdır.
Umarım eşiniz sizin hasta olacağınızı bile bile pislik içinde yaşamanıza izin vermiyordur.
Konu komşu haber vermeli belediyeye.
Etrafa da mikrop saçıyorsunuz.
Nasıl bir zihniyet, nasıl bir mide, nasıl bir hayat???

Kocalarimiz azcik ucundan tutsa boyle olmaz. Benim esim oyle karsidan bakar karnim burnumda tabagi kaldirmaz masada oylece durur taki ben gelip kaldirana kadar.
merhaba...
herkes eş kaynana derdi yaziyor benim derdim ev....
10 aylık evliyim çalışıyorum bide hamileyim... evime hergün bakmak istiyorum. öle pırıl pırıl yapmak istiyorum ne yazıkki yapamıyorum.. çok da üşeniyorum.. sıkılıyorum biden yapınca. çok da cabuk yoruluyorum ayacıklarım da sisti...mutfaga girdim. muftak dolaplarda yağlanmiş bide bulaşık eldiven sicaktan yapış yapış olmuş...:KK57: . attım çöpe.. çok kötü oldu.hepsi çok felaket olmuş ne yapıcam ya. wc banyo çok kötü kokuyor.. sildim kötüyü sindirmeye çalıştım olmuyor... bide çalışıyorum.akşam işten gelince yemegimi üst kattaki kayınvalidemde yiyorum. evimi nasıl temiz ve düzenli birakabilirim??.. çocuk olunca evime nasıl bakacagim bilmiyorum:KK43: ev konusu benim canimi sıkıyor :KK61::mad:

Kocalarimiz azcik ucundan tutsa boyle olmaz. Benim esim oyle karsidan bakar karnim burnumda tabagi kaldirmaz masada oylece durur taki ben gelip kaldirana kadar.
emir vermek lazim tatlı dille sölenir bunları.. örnek veriyim
kocacim şu tabagini kaldirabilirmisiniz:) bu şeklinde.. hep karşıdan bekler benim kocam... emir vericem hep..böle şeylerden bekliyor anlayacagi
bebişle ayni haftalardayiz seninle... işte hamilelik çok yoruyor artık eve bakmaktan çalışan bir kadinin hayatı çok zor:KK43:

emir vermek lazim tatlı dille sölenir bunları.. örnek veriyim
kocacim şu tabagini kaldirabilirmisiniz:) bu şeklinde.. hep karşıdan bekler benim kocam... emir vericem hep..böle şeylerden bekliyor anlayacagi
bebişle ayni haftalardayiz seninle... işte hamilelik çok yoruyor artık eve bakmaktan çalışan bir kadinin hayatı çok zor:KK43:
Ben carsiya zor gidip geldim kasiklarim agridi. Calisan bayan icin daha zor

Ben carsiya zor gidip geldim kasiklarim agridi. Calisan bayan icin daha zor
sorma bugün kontrole gittik kan ve idrar alindi öğleden sora açiklancak bekliyorum... hemşire bebegim kalp atişlari yavalşladığı söledi korkuuyorum.. 15 gün sora tekrar gelin dedi gidicez bakalım
doğum doktorum kilo almişin dedi evet aldim bi gram alirsaniz bakmam diyo 88 kilodayım :KK43: çok zor :KK43:

sorma bugün kontrole gittik kan ve idrar alindi öğleden sora açiklancak bekliyorum... hemşire bebegim kalp atişlari yavalşladığı söledi korkuuyorum.. 15 gün sora tekrar gelin dedi gidicez bakalım
doğum doktorum kilo almişin dedi evet aldim bi gram alirsaniz bakmam diyo 88 kilodayım :KK43: çok zor :KK43:
Canim benim kalp atislari yavasladi diyip korkutuyolar sonrada 15 gun bekle gel diolar. Yerinde olsam baska bi doktora gorunurdum acilen.

Canim benim kalp atislari yavasladi diyip korkutuyolar sonrada 15 gun bekle gel diolar. Yerinde olsam baska bi doktora gorunurdum acilen.
bide mikrop kaptığımı öğrendim ne yiyordum bilmiyorum. tahil sonuçlarimda öle çikmişti... anemi çikmişim bide.. kan şurubu hep içiyorum ama:KK43: off offf..

bide mikrop kaptığımı öğrendim ne yiyordum bilmiyorum. tahil sonuçlarimda öle çikmişti... anemi çikmişim bide.. kan şurubu hep içiyorum ama:KK43: off offf..
1 hafta çöp bekleyen evde nasıl mikrop kaptığınızdan haberiniz yok mu daha?

X