• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime Hoşgeldiniz

güle güle oturun inşallah çok güzel evin. mutluluklar dilerim..

rabbim mutlu mesut bahtiyar etsin inş mutluluklar dilerim canım.

canim ya o dantelleri takmasan cok harika olucak herseyin cok güzel güle güle kullanin..zemuszemus

Haha...Evet canim, katiliyorum...Zaten o danteller kalkti oradan..! Resimler daha evimiz yeni dösendigi zamandan..."Yeni gelin" evi yani...Annemin hatirina bir kac ay biraktim dantelleri! opuyorumnanaktan

mrb canım avizelerine bayıldım daha yakın resimlerini birde nereden aldın rica etsemyerimseniben

Canim ya, kayinbabam almisti avizeleri bir tanislarindan...bu taksim/sishane tarafinda avizeciler yeri var..sokak sokak avize satiyorlar..!

Suan icin daha büyük resim koyamayacagim canim...bunlarla idare edin! kaydirigubbakcemile5

canım yatak odana bayıldım güle güle kullan.Bende beyaz yatak odası almak istiyorum sakıncası yoksa nerden aldığını yazarmısın

yatak odası bembeyaz:asigim: cesaret işi güle güle oturkaydirigubbakcemile5

mobilya secimin cok uyumlu olmus ayni benim istedigim gibi ama evinin yapisida cok guzel sirf mobilya degil benim mobil yam guzel ama evim kotumirmirmirmir kiradayiz ev almak bi kac yil surecek ozaman atip bunlari yenisini alicam

mobilya secimin cok uyumlu olmus ayni benim istedigim gibi ama evinin yapisida cok guzel sirf mobilya degil benim mobil yam guzel ama evim kotumirmirmirmir kiradayiz ev almak bi kac yil surecek ozaman atip bunlari yenisini alicam

Tesekkür ederim canim..Daha güzelleri senin olsun insALLAH! :-)

tüllerin ne kadar sade..bayıldım..güle güle oturunuz...

Sagol canim...Evet yaaaa, tüllerimi cok severek aldim...odaya uygun sade ama yinede sik birsey aradim...Tafta kullanmak istemedim perdenin yanlarina...odamiz cok fazla büyük olmadigi icin, bogardi.! Begendigine sevindim..opuyorumnanaktan

Bu konuya yorum yazmamışım ama daha önce fotoğraflara bakmıştım.
Aydınlık, ferah bir evin var. İyi günlerde otur canım.

Back
X