Evıme hosgeldınız arkadaslar

Çok güzel çok beğendim hepsini resimdeki oyuncak sandığı ve sandalye masa takımını özel mi yaptırdınız veya nerden aldınız öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti

Sebzelikler çok hoş görünüyor.

cok tesekkür ederim kizlar.seyhanece cnm ben almanyada yasiyorum burada cocuk esylari satana bir yerden almistik .cok tesekkür ederim begendigin icin

Allah çocuğunla ve e$inle evinizde huzur dolu ya$amayı nasip etsin :16: evin çok ho$. ama mutfakta ke$ke camlı dolaplarda olsaymı$ :8: mutfak dolapları hariç hepsi $ahane. kahve siyah ağırlıklı .... benm e$yalarım da krem kahve :16:

Sebzelikler çok hoş görünüyor.

canım sebzelıgıne bende bayıldım sahıden hem cok kulllanıslı hemde cok sık gorunuyor gule gule kullan bırde mutfagında bısey cok dıkatımı cektı aslında superde fıkır benımde evımde mıkrodalga fırınım var ama koyacak bı yer bulamıyorum o benım ıcın sıkıntı tezgahım dar cunku sen dolabın altına monte ettırmıssın nasıl yaptırdın onu resımde sankı havada gıbı duruyorda nasıl kullanışlı oluyomu tavsıye edermısın valla ıyı fıkırmıs geldıde

çoooooook beğendim forumda şu ana kadar gördüğüm en uyumlu, en şirin, en cici, en zevkli ev :21: hele hele oğlunun odasına bayıldım mutlu, huzurlu günler diliyorum...

merhaba öncelikle evin çok güzel güle güle otur birde cam ocaktan memnunmusun bende çok isityorum kullanması ve temizlemesi nasıl

eviniz çok güzel doğal ahşabın sıcaklığı var göz yoran uyumsuz hiçbişey yok Allah hepimizin gönlündeki evi versin..:nazar::nazar:

Eviniz maşallah çok güzelmiş Allah huzurunuzu bozmasın. Güle güle oturun canım

herkese cok tesekkür ederim.bu evde oturmuyorum artik.istedigim bahceli bir evdi ,bahsetmistim en bastaki yazimda zaten.ben evlendigim ilk evime döndüm tekrardan.en kisa zamn icinde fotograflarini cekip paylasicam.

Back
X