Evıme hosgeldınız arkadaslar

mobilyalarına bayıldııımmm renkleri çok güzell :asigim:
ayrıca yerlerinle mobilyaların da aynı olmuş çok hoş durmuşş
hepsini güle güle eskit inşallah canıımm opuyorumnanaktan

:içelim:evinize bayıldım çok zevklisiniz.Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

bayldm evine ağız tadyla oturmak nasip olsun ALLAH nazardan korusun yuvanı ve sizi maşallah (baharatlıklarna bayldm bana fikir verdin bendede nerdeyse 20 tane bebek maamsı kavanozundan baharatlarım var üzerlerini renkli kaplamay denincem ) :))

:içelim:evinize bayıldım çok zevklisiniz.Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

cok tesekkür ederim

bayldm evine ağız tadyla oturmak nasip olsun ALLAH nazardan korusun yuvanı ve sizi maşallah (baharatlıklarna bayldm bana fikir verdin bendede nerdeyse 20 tane bebek maamsı kavanozundan baharatlarım var üzerlerini renkli kaplamay denincem ) :))

sizede cok tesekkür ederim
ne güzel el becerinizin olmasi yapin tabi cok güzel olur kesin
simdiden güle güle kullanin

bayıldım evine süper ötesi çok çok güzel siyahı çok severim renkler birbirine çok uyumlu ayrıca masa holde hoş durmuş, avizelerin çok güzel, aayyy evin tamamı süper her şeyiyle, güle güle otur sağlık mutlulukla, huzurunuz hiç bozulmasın inşallah. bu arada oğluşun çok yakışıklı maşallah allahım nazarlardan saklasın, güzel bir gelecek nasip etsin. :nazar:opuyorumnanaktan

Bende çok beğendim sade huzurlu bir ev rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin size

bayıldım evine süper ötesi çok çok güzel siyahı çok severim renkler birbirine çok uyumlu ayrıca masa holde hoş durmuş, avizelerin çok güzel, aayyy evin tamamı süper her şeyiyle, güle güle otur sağlık mutlulukla, huzurunuz hiç bozulmasın inşallah. bu arada oğluşun çok yakışıklı maşallah allahım nazarlardan saklasın, güzel bir gelecek nasip etsin. :nazar:opuyorumnanaktan

canimm cokkk saol , cok mutlu oldum yazdiklarini okuyunca
benimki gibi yakisikli bi evlatda allhim sana nasip etsin ins:Saruboceq:

Bende çok beğendim sade huzurlu bir ev rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin size

cokkk saol canim olumunekankayizsmile

cok ev gezdim ama en harikasi kucuk olmasina ragmen seninki cok zevklisin ve esyalarin cok uyumlu

ben şu bebek resimlerinin olduğu tabloyu çk beğendim onu kendiniz mi yaptınız ay çok hoş yaaa:)):70:

Şehnazcım evin çokkk güzelmiş canım,
mobilylaraın harika,
her yer mis gibbii,
Güle güle huzur içinde oturun canım

Back
X