sahane bir ev cok begendim gule gule oturun
Allah güle güle oturmayı nasip etsin cok güzel..Bebek odasına bayıldım...
walla tek kelımele süper bayıldım evınee çok şık
herbirinize teker teker cok tesekkür ederim cok saolun arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahane bir ev cok begendim gule gule oturun
Allah güle güle oturmayı nasip etsin cok güzel..Bebek odasına bayıldım...
walla tek kelımele süper bayıldım evınee çok şık
mobilyalarına bayıldııımmm renkleri çok güzell :asigim:
ayrıca yerlerinle mobilyaların da aynı olmuş çok hoş durmuşş
hepsini güle güle eskit inşallah canıımm opuyorumnanaktan
:içelim:evinize bayıldım çok zevklisiniz.Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bayldm evine ağız tadyla oturmak nasip olsun ALLAH nazardan korusun yuvanı ve sizi maşallah (baharatlıklarna bayldm bana fikir verdin bendede nerdeyse 20 tane bebek maamsı kavanozundan baharatlarım var üzerlerini renkli kaplamay denincem ) :))
bayıldım evine süper ötesi çok çok güzel siyahı çok severim renkler birbirine çok uyumlu ayrıca masa holde hoş durmuş, avizelerin çok güzel, aayyy evin tamamı süper her şeyiyle, güle güle otur sağlık mutlulukla, huzurunuz hiç bozulmasın inşallah. bu arada oğluşun çok yakışıklı maşallah allahım nazarlardan saklasın, güzel bir gelecek nasip etsin.opuyorumnanaktan
Bende çok beğendim sade huzurlu bir ev rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin size
canimm cokkk saol , cok mutlu oldum yazdiklarini okuyunca
benimki gibi yakisikli bi evlatda allhim sana nasip etsin ins:Saruboceq:
cokkk saol canim olumunekankayizsmile
cok ev gezdim ama en harikasi kucuk olmasina ragmen seninki cok zevklisin ve esyalarin cok uyumlu
Güle güle oturun.
ben şu bebek resimlerinin olduğu tabloyu çk beğendim onu kendiniz mi yaptınız ay çok hoş yaaa:))![]()
Şehnazcım evin çokkk güzelmiş canım,
mobilylaraın harika,
her yer mis gibbii,
Güle güle huzur içinde oturun canım
Cok begendın güle güle otur