Evime hırsız girdi.

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Dün AKŞAM SAATLERİNDE ANNEMLERE GİTMEK İÇİN ÇIKTIM EVDEN.
Kapımı kilitledim.Ziynet eşyalarımı takmadım.Evde bıraktım.Eşim de işten annemlere geldi.
Evimiz yakın annemlerle.Yemeğimizi yedik.Meyve yerken zil çaldı.
Hayırdır inşallah dedim, geç vakitte kim acaba*?
Demesinler mi babama kızınızın evinin kapısı açık duruyor.
Koşarak ıktık evden.Bütün çekmecelerimi indirmiş.Gardrobumu boşaltmış.
Altınlarımı almış.
Mal canın yongasıdır derler.
Altınlarıma da üzüldüm.Ama yatak odamd a devamlı birileri geziyormuş gibi geliyor.Gece hep kabus gördüm.Sanki bir adam hala çekmecelerimi karıştırıyor.
Ağlaya ağlaya helak ettim kendimi.
Tekrar gelirse diye çok tedirgin oluyorum.
Gece gelip, çocuklarıma bişey yaparsa diye.

Kapının kilitini değiştirdik.Çok sağlammış.Kırılmazmış.:18:

Altınlarımın içinde yüz görümlülüğüm, eşimin aldığı tektaş,Daha biir sürü şey vardı.
Manevi değerleri vardı.

çok geçmiş olsun canım
kapıyı kilitleyip çıktım demiştin kilitli kapıyı nasıl açmşlar
müstakil ev mi apartman dairesimi? kimse görmemişmi yani

korku filmmi gibi ya
allah kahretsin nediyelim
tevekkül et cnm senin için hayırlı olanı budur
üzülme

canım benim geçmiş olsun.giden gitti üzülme.eşin sana daha güzellerini alır inşallah.manevi değerleri olan altınlar gitti ama canın sağolsun.bi daha da gelmez merak etme .alacağını aldı.o kadar önlem aldınız o da bilir şerefsiz gelmez.çok üzülüp helak etme kendini.Allah büyüktür.

canım çok geçmiş olsun benimde evime hırsız girmişti daha 4 aylık evliydim gündüz vakti girmişler biz işteydik kapının kilidini çıkartmışlar yatak odam darma dağınıktı her şeyleri dağıtmışlardı evi öle görünce ağlamaya başlamıştım kötü bi duygu ALLAHTAN evde altın felan bırakmıyodum hiç bir şey almamış sadece bazamı kırmıştı bi daha tekrardan baza aldık şimdi evde tek başıma kalamıyorum kimse yoksa uyuyamıyorum bile hatta tek başıma evdeyken duş bile alamıyorum ben banyodayken eve gireceklermiş gibi geliyo halen o korkuyu üzerimden atamadım 1,5 yıl oldu bende ziynet eşyası bırakmayın ya bankaya koyun yada gittiğiniz yere yanınızda götürün atın çantanıza evden çıkarken ayetel kürsüyü okuyun tekrardan çok geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun,ne diyelimki olacağı varmış,ağlamak gideni geri getirmez kendini üzme,cana gelen mala gelsin...evdede olabilirdiniz allah korusun,alarm falan taktırabilirsiniz,kapı pencere durumu nası,bunlara göre önlem alın

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Siz başımın gözümün sadakası olsun deyin zaten onlar çalana haramdır. Allah daha beterinden korusun.. Banada bir ay önce girdi evimde hiçbirşeyimi tutmam eşimin düğünümüzde ona taktığım saatinden başka bişey yoktu onu aldı gitti tabii manevi değeri çok büyüktü benim için bizde çok üzüldük ama olacağı varmış bize birşey olmadı deyip teselli ettik kendimizi.. Kilidi değiştirmişsiniz korkmayın biraz sakin olun zaten onlar bir kere daha girmezler aynı yere.. Benim eşim denizci ..o seferdeyken evde kalmıyordum ailemin yanında kalıyordum ama bu hırsızlık olayından sonra tekrar evime döndüm şimdi bir aydır yalnız kalıyorum evimde başka türlü o korkuyu atamazdım. Ama tabii ilk zamanlar bende tırstım tekrar gelirler diye başımın ucunda biber spreyimle yastığımın altında ufak bir alet onunla yatıyodum ama geçti zamanla.. Allah tekrarını göstermesin çok çok geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun cnm , şunuda belirteyim hırsız sizi bilen biridir ewden çıktığınızı gören biridir.allah zaten çıkarır hiç üzülme

Geçmiş olsun.
Polis incelemesinde bir şey buldu mu?
Parmak izi ya da başka bir şey?

Geçmiş olsun. Başıma hiç gelmedi ama hep korktuğum bir şeydir. :18: En azından evde değilmişsiniz.
Ben de merak ettim; polis araştırma yaptı mı? Parmak izi filan aradılar mı?

Geçmiş olsun canım muhtemeklen sizde o altınların var oldugunu biliyodu.
Bu nedenle altın kulllanmaya karşıyım Allah korusun.
Burdada şöyle bi olay oldu önceden
Kadın bilezikleri takmış çıkmış evden bi adam yolda evire çevire dövüp bilezikleri kolundan çıkarmış ben sana demedimmi takıp çıkmıycaksın bunları die
Hırsız kocası gibi göstermiş kendini..
inşallah bulunur.
Kilitli kapıyımı açmışlar???
Kilitlenmemiş kapıyı açmak çok basit ama ama kilitliyi nasıl açıyolar ya..

çok çok geçmiş olsun gerçekten kimsenin yaşamak istemeyeceği bir durum , ama helal mal sahibine geri döner onun için üzülmeyin. psikologa mı gitseniz acaba size faydası olabilir bu durum kendiliğinden düzülmez sanırım düzelsede sizin ömürünüzden ömür gider yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…