Düğün Evime girerken tekrardan gelin giymem gerekir mi?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
43
kızlar ben bişey sorucam size....şimdi biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ama aslında aynı memleketteniz...yani düğün burda benim olduğum yerde olacak.....dolayısıyla kendi evimden çıkıcam ama düğünden sonra ankaraya gidicez orda olacak evimiz yani...

şimdi ordada eve gelinlikle girmek gerekiyor diyo herkes ki bende öyle istiyorum...orda bi dahamı gelinlik giyicem aynı evden alma gibi bi durum yinemi olacak?orda bi tek teyzem var ama onun evinden çıkmakta istemiyorum.....nası olacak?

cicim hayırlı olsun mutluluklar.. mayısta bi akrabam ewlendi. senin dediğin gibi onlarda başka şehirde oturacaklardı. düğünden sonra dedemlerin boş bi dairesi vardı oraya geldiler. ertesi günde gittiler. kim dediyse bana komik geldi şahsen gelinlikle ewe girmek şart deil. olduğunuz şehirde müsait olan bi ew olabilir yada güzel bi otelde yer ayırtabilirsiniz.. a.s.

canım teşekkür ederim....daha düğün belli değil gerçide soruyorum işte kafama takıldı:)

ya herkes gelinlikle girmen lazım,öyle elini kolunu sallaya sallaya normal üst başla başkasının evine giriyomuş gibi olmaz diyo ki banada mantıklı geliyo...ilk adımımı gelinlikle atmak isterim evime.....

teyzemden çıkmayacağım kesin.....

yani herkes ister ewine gelinlikle girmeyi ama mümkün olamayabiliyo..eşimin ailesi we benim ailem farklı şehirdeler bizse ankda..kınam ailemin olduğu şehirde,düğünüm eşimin ailesinin olduğu şehirde yapıldı..bikaç gün sonrada biz ankaraya kendi ewimize geldik..gelinlikle girdim ama üzerimde diil walizimde :)))

çevremde kime sorsam hayatta olmaz diyor....ki bende istemiyorum...öyle ya da böyle gelinlikle giricem evime ama nası yapıcaz bakalım....neyse hayırlısıyla düğün olsunda bi...

ankarada teyzene gidersin sonra al gelinliği doğru güzel bir kuaföre git saçlarını yaptır makyajını yaptır gelinliğini giy hatta ankarada fotografçıda resimde çektir sonra eve gidin birlikte böylece he gelinlikle eve girmiş olursun hemde teyzenden çıkmamış olursun eşin seni kuaförden alır

bence gelinlik normal kıyafet önemli değil bunlar eşinin elini sıkıca tut sağ ayak ve besmele ile gir evinizde melekler karşılasın sizi kıyafetin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası mantıklı gelmedi bana şahsi düşüncem tabi nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…