Evimdeki böcekler ve lağım kokusu

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.358
2.163
Merhaba herkese biz eşimle yaklaşık 7-8 ay önce kredi çekip ev aldık uygun bir fiyata. Evimiz ters dublex dışarıdan bakıldığı zaman güzel bir ev ama gelip bir de bana sorsalar keşke. O kadar şikayetçiyim ki bu 7-8 aydır ne böceği bitti ne de lağım kokusu. Aldığımıza binlerce kez pişman oldum evi defalarca ilaçladık gider borularını değiştirdik ama yok artık yürümeye korkar oldum her an önünüze bozuk para büyüklüğünde koca bir böcek çıkabilir. Ya da eve ansızın gelen misafir afedersiniz ama b.k kokusunda oturmak zorunda malesef Bir de temizlik sorunum var evin içinde 2 adet merdiven var değişik bir yapısı var evin haftasonlarım komple temizlik yapmakla geçiyor. robot süpürge aldım fakat onu bile rahatla kullanamıyorum aşağı indir yukarı çıkar okadar bezdim ki.
Bir diğer sıkıntım mahalle. İşten eve geliyoruz apartman kapısının önünde 4-5 teyze oturmuş onların üstünden atlayarak eve giriyoruz resmen. Yani kısaca evimden fazlasıyla soğudum, işin güzel tarafı evimizi satın aldığımız fiyatın 150 bin tl kadar fazlasına şuan satabiliyoruz ama kredimiz var hala ödemekte olduğumuz. eşim beni bir türlü anlamıyor kendisi asla temizliğe yardım etmiyor masadan bardağını bile kaldırmaz. alt kattaki çocuk odasının camı sokağa birebir olduğu için açtığım an toz toprak içerde. Çocuğum olsa onu orada yatırmak bile istemem. Bu ev satılsın istiyorum ama eşim 5 sene buradayız en az diyor sende amma ''materyalistsin'' dedi bana ama alakası bile yok böyle bir evde oturmak bana eziyet gibi geliyor aklımı kaybedicem az kaldı

Durmayın satın bence. Madem kar da ediceksiniz satın. Eşiniz de eşşek değil ya ev lağım kokuyor adam görmüyor musun diceksiniz. Siz ilan koyup evi satılığa çıkarın, eşinize de ya satıcaz ya boşanıcaz diyin bu kadar. Yani anlattığınız ortam aşırı anti-hijyenik kaçın durmayın.

Evin büyük kısmı benim birikimimle alındı zaten krediyi de o ödüyor şuan ama nedense satmaya gelince mevzu yalnızca onun dediği geçerli oluyor ben bu işi anlamadım. Evde önüme çıkan böceklerin fotoğrafını çekiyorum artık o noktaya geldim resmen koleksiyonum var telefonda

Bana ilk evimi hatirlatti
Evin dışını görsen ne kadar güzel dersin, icinde örümceklerden rahat rahat oturamıyordum bile.. ve örümcek fobim var kabus gibiydi. 1 hafta tatile gidip döndüğümde duvarlarda kapı arkalarında elim kadar örümcekler görünce ağlaya ağlaya uyumuştum. Sonra zaten taşındık, hala hatırlayınca kötü olurum.
Esinizin özellikle 5 yıl demesinin sebebimi var? Alirken evi düşük gösterdiniz satarken sıkıntı olmasın diyemi düşünüyor? Ama yinede hiçbirşey için sabredilmez öyle eve. Kokusu ayrı, kapının önündeki kadınlar ayri, böcekler ayrı.

eşimin 5 yıl demesinin sebebi şuanda kredimiz olduğu için. evi sattıgımız zaman elimizdeki paranın yarısıyla krediyi kapatsak bize 200bin tl kalıyor falan diyor ama daha geçen hafta kendisine son model jip bakıyordu alıcam bunu diyordu ben anlamadım beni kandırıyor herhalde rangerover hayali kurup evi satalım dediğimde ben zengin bir adam değilim demesine çıldırıyorum.

Evi aldıktan sonra böcek lağım kokusunu önceden bilemezdiniz fakat mahalle merdiven camın yola sıfır olması temizliğini önceden öngörmeniz gerekti. Bundan sonra yapacagınız şey ise sizin para durumunuzla alakalı

Kat dubleksi sanırım. Benimde derdim lağım kokusu. Üst kattaki banyodan geliyor, yazın artıyor. Kendi evinizmiş, gider borularını kıvrımlı olarak değiştirtin. İşe yarıyor. Yani dümdüz inip gitmeyecek, u ya da s şeklinde kıvrımları olacak.

Kredi bitmeden nasil saticaksiniz evi mecburen kredi bitene kadar oturucaksiniz. Son model Range Rover lar 3 milyon esiniz de bu paranin oldugundan mi supheleniyorsunuz? Erkekler bakar oyle arabalara olmasa bile hayal ederler. Esinizin mali durumunu en iyi siz bilirsiniz, krediyi kapaticak gucu yoksa zorlamayin ne kendinizi ne esinizi.
cocukken lojmanlarda kalirdik ve bi yaz inanilmaz bocek olmustu evimizde ilaclasak da fayda etmiyodu. Sonra annemin alt kat komsusu bi bocek tableti kullaniyomus. Tablet bocekleri kendine cekip zehirleme uzerine calisiyo. Apartmanin tum bocekleri kadinin evine ve onun alt ve ust kat komsularina dolusmustu. Farkedince biraktilar tableti biz de kurtulduk. Siz de de ayni sorun olabilir mi ?

Bizde kredili ev sattık bi problem olmuyor

biz bu evi satın alırkende aldığımız kişinin kredisi vardı artık bu şekilde evler satılabiliyor .satın alırken verilen paranın bir kısmıyla kredi kapatıyor satan kişi. eşimin kazancı iyi her ne kadar range rover alacak kadar olmasa da bu evi değiştirmeye gücümüzün olduğunu düşünüyorum. ama bir türlü ikna edemedim

Böcek sorunu için sadece sizin evin ilaçlaması yetmiyor binada ki bütün evlerin ilaçlaması gerek dam+çatı binanın içleri her yerin ilaçlaması gerek yoksa fayda etmiyor .

Borulardan gelen koku üst katlardan da olabilir üst katlarin kokusu sizin borulardan da çıkabilir borular tıkanmış olabilir temizlik yapılıyorsa ondan da kaynaklı olabilir.

Çekvalf sistemi var bunu arastirsaniza.
Çok pahalı değil ana gidere taktiriyorsunuz.
250-300 gibiydi fiyatı artmadiysa.
Böcek ve koku sorununa engel oluyor.
Normal lavabolariniza da kendiniz takabilirsiniz aynından.
15-20 lira birseydir.
Bu çekvalf sistemi çok önemli.
Evi satmayı düşünseniz de sattım satacağım derken zaman geçer.
Bence hemen yaptırın çünkü bu sistem taşkınları da önlüyor.
Allah korusun geri taşma olsa bu günleri mumla aramayın.
Biz köydeki eve en azından lavabolara taktik ordan bile farketti yani.
Böcek girmemişti.
Çekvalf in patentcisi gibi yazdım. Ama öyle yani bilmiyoruz sonra sorun oluyor.
Zemin kat ya da sizin tıp daire alanların özellikle sorması lazım bu sistemden var mı diye.

Bence satin, insan bu hayata bir kere geliyor, geri donusu olan seylerde kendinize iskence cektirmeye degmez, ayrica kucuk kutularda zehirler oluyor onlardan koyun evin birkac yerine..

Eşiniz Böcekli ve lağım kokulu evde neden oturmakta ısrar ediyor? Bundan daha geçerli bir sebep var mı?
Bizde oturacağımız evi, muhiti ben seçerim. Küçük ama hep sıfır evleri tercih ettim. Eşimde yükseklik korkusu olduğu için tek isteği 4. Kattan yukarı olmasın.
Her evin kendine ait enerjisi vardır. Kesinlikle ben orda kendimi rahat, huzurlu hissedeceğim. Benim istemediğim bir evde diretse büyük kavga çıkar.

Satıp kredinizi erken kapatsanız daha iyi olmaz mı evin içinde bu kadar mutsuzsanız?
Şahsen insanın kendini en iyi hissetmesi gereken yeri evidir. Satarsınız zaten aldığınızdan da fazlasına satmış olursunuz krediyi de erken kapatırsınız. Ya da kiraya verebilirsiniz belki. Bu kadar mutsuzsanız ve böcek va sorunu varsa sağlığınıza da zararlı.

Hayatta tek bir korkum vardır o da hamam böceği. Sanırım sizinde bahsettiginiz böcek o. Geçen sene ben de evimde bir kaç kez karşılasınca evi ilaçlamanın yanında onların saklanabilecegi en ufak yarık catlak vs yerileri eşimle slikonladım. Priz yerleri icin internetten kapaklar alıp evin tüm priz yerlerini kapattım. Banyodaki giderleri kare fayans kapaticilardan alip kapattim. Gece yatarken evdeki lavaboları kapatıyorum. O gün bugün bir tane bile böcek görmedik. Priz yerlerini ve giderleri kapatmamızı ilaçlama şirketi söylemişti. Siz evinizi ilaçlatsanız bile apartmanda oturan komsularinizda varsa priz yerlerinden (ufak olanlar tabi) yine gelir demisti. O gün bugün açık priz bırakmıyorum evde. Lağım kokusu için bir şey söyleyemeceğim onun sebebi neymiş?

Çok afedersiniz b.k kokan evde oturan adamin neyine range rover?

Esiniz sacmaliyor, kararinizda ısrarcı olun.

Satın o evi kurtulun. Biz bir sene önce içi gayet güzel yapılmış, yeni bir eve taşındık. Taşındığımızdan beri 3 kere aktı. Şimdi de kalorifer böcekleri çıktı. Dışardan görseniz ev muhteşem. Ama ne yaşadığımı bir ben bilirim. Böcekler son noktam oldu. Taşınmaktan nefret eden biri olarak bir an önce düzgün bir ev bulup taşınacağım. İnsanın yaşadığı yerde huzuru olmalı. Lağım kokulu, böcek dolu bir evde yaşanmaz. Allah korusun hasta olursunuz orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…