Evimdeki böcekler ve lağım kokusu

5 yıl içinde alıp sattığınız bir ev için yüklüce bir vergi ödemeniz gerekiyor. İsterseniz bunu bir hesaplayın. Ortaya çıkan rakamı duyunca zaten satmaktan vazgeçersiniz. Bence evi kiraya verip siz de başka bir eve kiraya çıkın.

Böceklerden bende çok çektim evimi ilaclattim olmadi böceklerin cinsine göre ilaç çeşidi değişiyor firmaya böceği göster birde alt katta depo vs ne varsa yuvalanmislardir oradaki sorunu cozemezsen böcekler hep gelecektir ben o sekilde çözüm buldum çok şükür.

Yukadaki üyenin yazdığına katılıyorum. Mutlaka komşuların evine girilip ilaçlanması gerek. Hamam böceğiyse korkma, şirketi çağır bir kere ilaçlansa bitiyor. Ama daha küçük ve kahverengiyse, kalorifer böceğidir, anammm saniyede ürüyor, aile planlaması sıfır!! Evi 6 kez ilaçlattık halen çıkıyordu, ben mutfak dolaplarının içindeki her şeyi çöpe atıp kriz geçirince, eşim kapı kapı gezip komşuları ikna etti. Meğer üst komşu teyzemde yuva varmış 😢 orayı ilaçlattık bitti. Kendin ilaçlama, zaman kaybı. Onlar jel ilaç yapıyor bir de buharlıyla tutuyor. Sivrisinek havada ölüyor valla

5 yıl içinde alıp sattığınız bir ev için yüklüce bir vergi ödemeniz gerekiyor. İsterseniz bunu bir hesaplayın. Ortaya çıkan rakamı duyunca zaten satmaktan vazgeçersiniz. Bence evi kiraya verip siz de başka bir eve kiraya çıkın.
Merhaba 5 yılı yeni dolmuş ev içinde mi aynı şey geçerli acaba. Ben ilk defa böyle bişe duydumda hiç bi bilgi sahibi değilim

Böcekler için firma tavsiye etmem bende çok çektim hamam böceği ve karınca k-othrine aldik kendimiz ilaçladık bitti gitti 1 sene kafamız rahat ediyor diğer haşerelerede etkili gümüş böceği gibi
Türkiyede yaygın bi ilaç firmasına ait aldığımız ilaç hiç bir işe yaramamıştı malesef sonra bunu aldık sonuç iyi
Lağım kokusu içinde bir tesisatçıyla görüşseniz
Boruların şeklini değiştiriyolardı sanırsam

Merhaba herkese biz eşimle yaklaşık 7-8 ay önce kredi çekip ev aldık uygun bir fiyata. Evimiz ters dublex dışarıdan bakıldığı zaman güzel bir ev ama gelip bir de bana sorsalar keşke. O kadar şikayetçiyim ki bu 7-8 aydır ne böceği bitti ne de lağım kokusu. Aldığımıza binlerce kez pişman oldum evi defalarca ilaçladık gider borularını değiştirdik ama yok artık yürümeye korkar oldum her an önünüze bozuk para büyüklüğünde koca bir böcek çıkabilir. Ya da eve ansızın gelen misafir afedersiniz ama b.k kokusunda oturmak zorunda malesef :KK17:Bir de temizlik sorunum var evin içinde 2 adet merdiven var değişik bir yapısı var evin haftasonlarım komple temizlik yapmakla geçiyor. robot süpürge aldım fakat onu bile rahatla kullanamıyorum aşağı indir yukarı çıkar okadar bezdim ki.
Bir diğer sıkıntım mahalle. İşten eve geliyoruz apartman kapısının önünde 4-5 teyze oturmuş onların üstünden atlayarak eve giriyoruz resmen. Yani kısaca evimden fazlasıyla soğudum, işin güzel tarafı evimizi satın aldığımız fiyatın 150 bin tl kadar fazlasına şuan satabiliyoruz ama kredimiz var hala ödemekte olduğumuz. eşim beni bir türlü anlamıyor kendisi asla temizliğe yardım etmiyor masadan bardağını bile kaldırmaz. alt kattaki çocuk odasının camı sokağa birebir olduğu için açtığım an toz toprak içerde. Çocuğum olsa onu orada yatırmak bile istemem. Bu ev satılsın istiyorum ama eşim 5 sene buradayız en az diyor sende amma ''materyalistsin'' dedi bana :KK20: ama alakası bile yok böyle bir evde oturmak bana eziyet gibi geliyor aklımı kaybedicem az kaldı :mad:
Satmak mantıklı görünüyor bu koşullarda.Ev denize yakınsa kaçıncı kat olursa olsun illa bir koku geliyor arada giderlerden.Eşinizi ikna edene kadarki süreçte tüm lavabolara ve küvete açıcı kullanın, giderler için kapak kullanın pencerelere sineklik yapın ve evi ilaçlattırın sokak kapısına da sunger çekip, sokak kapınızın önüne ve eşiğe her gün böcek ilacı sıkın derim ben.

X