evimde susama benzeyen böcek gördüm

narkozcufree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
acil yardım istiyorum böceklerden nefret ederim. mutfak raflarımda tezgahta susama benzeyen böcekler gördüm acaba bakliyat böceği mi?? internetten araştırdım bulamadım. bunlardan nasıl kurtulabilirim:(((((

Son düzenleme:
acil yardım istiyorum böceklerden nefret ederim. mutfak raflarımda tezgahta susama benzeyen böcekler gördüm acaba bakliyat böceği mi?? internetten araştırdım bulamadım. bunlardan nasıl kurtulabilirim:(((((

bizim de baharatların arasından çıktı geçen gün ama anlatamam bir sürüü...
annem tüm rafları indirdi tüm baharatları susamları filan çöpe attı sonra da mutlafı süpürdü geçti gitti...

onlardan bendede vardı hatta dokununca ölü takliti yapıyorlardı :) sinir olmayı bırakıp böceklerle oyun oynuyordum resmen neyse çok şükür kalmadı attım çoğu şeyi kendiliğinden bitti

Ya benim evimde de 3 senedir her yaz çıkmaya başladı bu lanet böceklerden. Geçen yaz 2 haftalığına tatile gittim bi geldim bütün baharat kavanozlarını sarmış, kapalı kavanoza nasıl girdiyse. Evim çok sıcak oluyor ondan mı acaba dedim, yaz gelince tüm bakliyatlara buzdolabına atıyorum ama bugün bi baktım yine erzak dolabımda 4-5 tane bu böceklerden. Daha yaz bile gelmedi yavvv... Çıldırdım 🤪 herşeyi çıkardım tek tek inceledim böceklenen bişey yok. İlaçladım, sirkeli su ile sildim yine. Ama anlamadığım bu böcekler dışardan mı giriyor, daha yeni dadanacaktı erzaklara da ben erken mi fark ettim. Bunlar benim eve işaret filan mı koyuyor da her sene hortluyorlar. Evim çok eski bir ev de değil 7 senelik ev. Bi yerlere yumurtluyor mu napıyor bu adiler 😡 üstelik hamileyim, evi ilaçlatsam mı diye düşündüm ama bana zararı olur mu diye korkuyorum. Fikri olan varsa nolur yardım edin.

acil yardım istiyorum böceklerden nefret ederim. mutfak raflarımda tezgahta susama benzeyen böcekler gördüm acaba bakliyat böceği mi?? internetten araştırdım bulamadım. bunlardan nasıl kurtulabilirim:KK43:((((
Ben de kırmızı biber baharatın içindeydi başta anlamadım sonra komple çöpe attım ne olduğunu ben de bilmiyorum

Back
X