- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
- Konu Sahibi environmentaleng
.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teskler canımÇok ferah görünüyo canım güle güle otur. Salonun renkleri çok hoş olmuş. Koridordaki aynalı dolap dışındaki herşeyi beğendim Balkondaki hasır takım da güzelmiş.
orta sehpayı aslında biz hiç istemedik canım ama babam hediye etmek istedi kıramadık evet bıktığımızda şutlamak en iyisi olacak:))Güle güle oturun, bir de bıkınca orta sehpayı şutlayın
Yakışacak çok daha güzel modeller var.
:)) evet haklısın aslında bu resimleri kuzenime göndermek için alelacele cekmiştim telefonumda kalmışlar.. suan hamileyim sigara sadece balkonda içiliyor ::))Güzel günlerde oturun inşallah. Güzel anılarınız olsun hep. Herşey iyi güzel de sigara paketi ve kül tablası hoş durmamış. En kısa zamanda kurtulun bence. Ortamın havasını bozmuş
amin inş. teşk. ederim:)Valla bayıldımm rabbim ağız tadıyla oturmayi nasip etsin.:)
en kısa zamanda fotografları cekerim canımÇok şık. Ozellikle mutfağı çok beğendim.
Salondaki orta sehpayla balkondakini değiştirebilirsiniz aslında. O daha uyumlu gibi.
Bir de oturma grubunuzun markasını ve detaylı fotoğraflarıni istiyorum mümkünse. :)
Mutfak dagınık dıkkatımden kacmadı
evet ilk yemegimi yapmıstım düdüklü tencerede hem de mercimek corbası:))Mutfak dagınık dıkkatımden kacmadı
Yaşanmışlık olsunevet ilk yemegimi yapmıstım düdüklü tencerede hem de mercimek corbası:))