• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Arkadaşlar merhaba
Benim gerçekten çok kafaya taktım bir konu var gerçekten son rakteye geldim.
Arkadaşlar ben ne kadar temizlik yapsam da evim istediğim gibi kokmuyor.İnanin dip köşe bucak temizliyorum neler neler yapıyorum ama ertesi gün yine aynı koku ya oda spreyleri istemiyorum.Kimyasal hep sonuçta napabilirim yardım edin

cok normal kalıcı degil kokular. hergün evi havalandırıp cıbuklu oda kokulatından birazcık kullanın ozmaan cok hafif oluyor. bide evinizdeki bir perseyi yıkayıp asmakta cok güzel kokutuyor

Öncelikle evin buram buram deterjan kokması iyi birşey değil zaten kimyasal sonuçta
Ben yerleri sıvı arap sabunuyla sildiriyorum o anda bir sabun kokusu oluyor sonra uçup gidiyor normal olan bu zaten
Yerleri de öyle çamaşır suyuyla falan silmeyin hiç sağlıklı değil

Evinin ne kokmasını istiyorsun ki? Kimyasala bu kadar karşıysan temızlık ürünlerinde organıktır herhalde. Doldur bir şişeye arada fıs fıs sık arada işte...

cok normal kalıcı degil kokular. hergün evi havalandırıp cıbuklu oda kokulatından birazcık kullanın ozmaan cok hafif oluyor. bide evinizdeki bir perseyi yıkayıp asmakta cok güzel kokutuyor
Perdelerim zebra stor yikayamiyorum annemde perdelerini makineye atıyor ve aşıyor çok güzel kokuyor

Evinin ne kokmasını istiyorsun ki? Kimyasala bu kadar karşıysan temızlık ürünlerinde organıktır herhalde. Doldur bir şişeye arada fıs fıs sık arada işte...
Evet hepsi doğal ürünler özellikle alıyorum ama başka evlere gittiğim zaman mis gibi kokuyor bende güzel kokmasini istiyorum

Kızlar bide benim halilarim çok açık olduğu için çabuk kirleniyor ve belli ediyor evimde de bir tane küçük canavarim var haftada 2 kez siliyorum halilari

İlk defa duydum denediniz mı ise yarıyor mu
Evet denedim ve yapıyorum.Eve gelenler bu evde güzel bir koku var.Ama oda spreyi değil.Nedir söyle falan diyorlar.
Tavsiye ederim.Balık yapınca da küçük bir cezvede yumuşatıcı ile suyu karıştırıp kaynatıyorum biraz.Hiç koku kalmıyo,onu da deneyebilirsiniz

Kızlar bide benim halilarim çok açık olduğu için çabuk kirleniyor ve belli ediyor evimde de bir tane küçük canavarim var haftada 2 kez siliyorum halilari
Halılara geçirilen lastikli savan alın.Yıkanıyor da. Ben öyle yapıyorum kirlenince yıkıyorum tertemiz geri takıyorum.Halı hiç kirlenmiyor

Evet denedim ve yapıyorum.Eve gelenler bu evde güzel bir koku var.Ama oda spreyi değil.Nedir söyle falan diyorlar.
Tavsiye ederim.Balık yapınca da küçük bir cezvede yumuşatıcı ile suyu karıştırıp kaynatıyorum biraz.Hiç koku kalmıyo,onu da deneyebilirsiniz
Evet onu biliyorum ama o hemen geçiyor ben kalıcı istiyorum tavsiyenizi denicem teşekkür ederim

Back