Evim yeni evim :)

çok ferah güzel temiz bir ev mobilyalarını da çok beğendim. ben sadece girişi bir tülü anlayamadım. kapı var ama yanında salon görünüyor orası aynadan yansıma falan mı çözemedim bi de kapının kolu mu yok bana mı öyle geldi :))
ayrıntıya takıldım farkındayım ama kusura bakma huyum kurusun

çok ferah güzel temiz bir ev mobilyalarını da çok beğendim. ben sadece girişi bir tülü anlayamadım. kapı var ama yanında salon görünüyor orası aynadan yansıma falan mı çözemedim bi de kapının kolu mu yok bana mı öyle geldi :))
ayrıntıya takıldım farkındayım ama kusura bakma huyum kurusun

çok güldüm canım ya.ben de kendimi ayrıntılara dikkat eden biri sanırdım :) kapının kolu var ama iki kanatlı bir kapı oldugu için göremiyorsun. yansıma dediğin şey büfenin aynası. salonun girişin fotografını cektim. yani o aynanın yanındaki kapı salonun kapısı. delikafadulden

hepsi çok güzeller ama mutfak dolabındaki o görünen örtüleri kaldırsan daha güzel olur bence artık kulanılmıyor o tür örtüler

Evinizden huzur sağlık mutluluk hiç eksik olmasın.Çok beğendim mis gibi tertemiz insanın içine ferahlık veren bir ev güle güle can sağlığı ile oturun..

canım annemler aldı daha yeni direk iade ettiler felaket çok kullanışsızz raylarından çıkıyo çok problem oldu yine sen bilirsin çok şık duruyo fakat kullanışlı olması daha mantıklı değilmi sen bilirsin şekerim...

mutfağınızı nerde yaptırdınız birde dolaplarınızın rengi ne mdf mi yoksa şu balon dediklerindenmi acaba çok hoşuma gitti.

canim cok güzel evin var,güle güle oturun insallah..
nevresim takiminin kirmizisi var bende,kullanamadim.. ne mutlu sana kullanabiliyorsan o takimi

Back
X